Marcaje

Procesele Evolution: Gold Edition

Nume alternative: Procesele Evolution: Gold Edition

Cerințe de sistem:

Procesor: Intel Core ® 2 Duo E6700 sau AMD Athlon64 X2 6000 +

RAM: 2 GB și mai sus

Placa video: GeForce 8800 GT / Radeon HD 3850

Spațiu liber pe hard disk: 4 GB

Studiile Evolution: Gold Edition - o ediție specială dintre cele mai populare motociclete de curse arcade, cu acces la o multitudine de cascadorii mind-blowing și sare. În Gold Edition a jocului a devenit parte din arcade original și două completările la acesta - Riders of Doom și originea de durere. Spre deosebire de versiunea de console de joc, care a fost lansat pentru cele mai multe platforme platformers an mai devreme, evoluția studiile ediție aur versiune PC-ul are o listă extinsă de misiuni disponibile și moduri de joc.

Gameplay

Ediție evoluție studiile de aur 2013 nu controlează este complex și, în general, pare destul de simplu. Jocul seamănă cu vechi de opt biți pixel cursa pe motociclete, dar cu o grafică mult mai interesante și sofisticate. Ca o regulă, înainte ne va fi o motocicleta, pe care o vom vedea doar dintr-un unghi - latură. Sub motocicleta va fi ceva similar cu pista, cum ar fi, pentru că am foarte rar se întâmplă exact drept, și va petrece în principal, timp de sărituri cu bolovani mari pe celelalte bolovani mari, batante platforme, construcții, arderea sonde de petrol împrăștiate dintr-o roată gigant basculanta și mult mai mult. Sarcina principală de a uni toate nivelurile de joc studiile Evolution: Gold Edition este ușor de reținut cale de a trece peste o anumită perioadă de timp, în scopul de a câștiga unul din cele trei medalii. Tocmai pentru a juca și cum să le atingă, și principala diferență este murdăria obișnuită și studiile evoluție ediția de aur, fanii au tendința de a cumpăra această sarcină non-trivial. În cazul în care în curse normale, totul este ușor - presa pe gaz și să încerce să intre în viraje, iar mișcarea este în față și înainte doar, atunci evoluție Procesele ediție de aur, în 2013, un joc complet diferit. Aici, jucatorul va avea nici timp să se retragă, să se pregătească pentru salt, echilibru pe o roată, și chiar face cartwheels în urmă - toate pentru a atinge un nivel de obiective dat.

Risc - o cauză nobilă

Joc captează imediat și permanent și nu este grafica mind-blowing sau gameplay complex, și o unitate si adrenalina, care nu este mai mult decât suficient pentru un joc. Cu fiecare nou nivel de studii evoluție ediție de aur PC-ul este pus în fața dumneavoastră toate noile sarcini, crescând treptat complexitatea lor, fortand cautarea de noi abordari pentru a risca și-a îndeplinit toate condițiile necesare pentru victorie. De multe ori te va aștepta surprize neașteptate atunci când trebuie să treacă o linie pe o motocicletă cu un rezervor spart, pierderea de combustibil sau poate fi lipsit de frâne de biciclete. Dar asta nu e tot, pentru că dezvoltatorii spiritual poate înlocui cu bicicleta dumneavoastră și a face obiecte ciudate, de la schiuri și o bucată de placaj și se încheie cu o farfurie zburatoare.

Internet

O altă parte importantă din jocurile moderne, inclusiv studii evoluție ediție de aur, care au tendința de a cumpăra o mulțime de distracție și iubitorii de sport extreme, această dorință de a împărtăși sau lauda cu alți fani ai jocului, care utilizează capabilitățile avansate de integrare pe Internet. Astfel, cu ajutorul unui serviciu special, puteți adăuga jocurile de înregistrare sosirea lor direct din meniul principal al jocului pe YouTube, descărca sau creați-vă propriile melodii de a împărtăși cu alți fani ai curselor distracție.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more