Marcaje

Trine 2 Edition Extins

Nume alternative: Trine 2 Edition Extins

Procesor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 1 GB

RAMDAC: GeForce 7600/Radeon HD 2400

Spatiu pe disc: 1. 5 GB

Trine 2 - joc arcade dezvoltat de una dintre companiile finlandeze, continuă tradițiile stabilite mulți ani în urmă, în zorii de jocuri pe calculator. Trine 2 mecanica de joc este foarte similar cu cel anterior popular joc în care jucătorul a căzut sub controlul a trei pierdut în timp Viking. Fiecare dintre personaje au avut abilitățile lor excepționale, și numai folosind abilitățile fiecărui membru al echipei ar putea trece de nivelul până la sfârșitul anului. Joc Trine 2 are, de asemenea, cele trei personaje principale - hoț inteligent și rapid Zoya, puternic si indispensabil corp la corp cavaler Pontius și elemente de magician de control Amadeus. Fiecare membru al echipei este, spre deosebire de un alt, și de a folosi caracteristicile lor cheie și punctele forte poate fi atins înainte de deznodământul a parcelei.

Plot

Joc Trine 2 este conectat complot foarte confuz, unde ne-am spune tot backstory a universului Trine 2, juca ușor și greu în același timp. Narațiunea de joc de la locul unde prima parte sa încheiat. Regat zână a fost salvat, vrăji rele au fost distruse, dar idila a durat un timp foarte scurt și din nou peste tot în lume, în care trăiesc personajele principale sub amenințare serioasă. De data aceasta artefactul principal Trinh 2, care reglementează lumea și universul în tulburat de nou și din nou pentru a salva lumea are nevoie de trei personaje diferite, și consimțământul lor de a fi un artefact al misiunii a decis să nu ceară. O altă nenorocire pentru jocuri de noroc univers Trine 2 a fost invazia de spiriduși, condus de liderul lor a decis să distrugă lumea familiar și preia controlul artefact.

Heroes

În Trine 2 nevoie pentru a juca toate personajele, folosind punctele lor forte de sută la sută, dar cele mai multe misiuni au mai multe opțiuni de joc și poate chiar se distinge de animale de companie. Magician și magician Amadeus exemplu viu de un pacifist, pentru că el nu are în unul ataca aptitudinile sale Institutul arsenal și folosește puterea sa de a crea. Este această caracteristică va permite să treacă prin mlaștini straniu și pentru a trece prin marea prăpastie, pentru că Amadeus va crea din cuburi de aer subțiri și piramide pentru a construi poduri. Magician cu abilități de repaus alimentar, cantitatea, calitatea și dimensiunea elementelor va crește. Pontius, cavaler de os, natura sa, natura sa este o luptă, iar mai mulți adversari, el va confrunta, mai confortabil se va simți. Folosind o sabie și scut, precum și numeroase abilități de putere, Pontius va fi capabil singur pentru a menține presiunea de inamic, în timp ce partenerii săi vor fi angajate în cele mai importante lucruri. Joc Trine 2 are un al treilea personaj care, tocmai, care iese în evidență de la acest lucru foarte companie. Acest hoț, acest hoț, agil și rapid, prolazili capabil în colțurile cele mai inaccesibile, urca viță de vie și corzi, și, uneori, se poate arata coltii, distrugând vrăjmașii lor de la o arbaletă mic, dar de calificare cel mai util în arsenalul său ar fi un balon cu un nivel scăzut gravitație, prin care va fi capabil să se ridice în sus. Care varietate de joc diferite Trine 2 este o mare selecție de opțiuni și misiuni complot încâlcite, pline până la refuz cu puzzle-uri, și distinge jocul de la alte arcade.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more