Marcaje

Triviador

Nume alternative: Trividator

Joc Triviador un joc de browser, care combină deținerea de cunoștințe în diverse domenii și lupte.

In browser-based joc online Triviador înregistrare se face prin intermediul site-ul oficial al jocului, precum și să aibă posibilitatea de a înregistra prin popular site de social networking de pe Internet - Facebook. Alăturați-vă în joc și interfața site-ului sunt prezentate în limba engleză.

În scopul de a înregistra jocuri online Triviador va trebui să faceți următoarele:

1) Cauta site-ul oficial Triviador, în timp ce folosind orice motor de căutare pe care le cunosc. De exemplu, Yandex.

2) După ce ați deschis site-ul, înainte de a începe imediat descărcarea de jocuri. Acesta va afișa întrebarea dacă doriți să creați. Dacă nu sunteți de acord, apoi faceți clic pe X în colțul din dreapta sus. Și dacă opusul, apoi faceți clic pe link-ul caseta «Sing aici». După aceea, veți vedea formularul de înregistrare.

3) În prima celulă a scrie e-mail (adresa dvs. de e-mail).

4) Apoi introduceți parola de celule următoare (parola). Acesta trebuie să fie destul de unic și să conțină litere și numere.

5) Apoi selectați Usename (numele de utilizator).

6) să citiți secțiunile care sunt de mai jos, dacă sunteți de acord cu ei, le marca. Ai nevoie să faceți clic pe piețele, care sunt opuse elementelor.

7) Și, la final, faceți clic pe "registru".

Acum sunteți un utilizator legitim jocuri Triviador și toate realizările tale vor fi salvate.

Redare joc Triviador păstrarea toate realizările lor, utilizatorii de joc poate înregistrată numai. Având în vedere că acest joc este un browser, cea mai mare atenție este acordată de conexiune la Internet de mare viteză. Parametri de sistem informatic nu trebuie să fie mai mică decât media. Acest lucru este pentru a se asigura că jocul a lucrat bine.

În jocul browser va juca Triviador oameni care vor da culoare și vei avea castelul. Culori în joc: albastru, galben și roșu.

Lupte în Triviador online de neobișnuite. Selectate pentru lupta doi adversari. Acesta poate fi tu sau cineva ceilalți doi jucători.

Ca un duel vi se va da o întrebare la care trebuie să se răspundă pentru o anumită perioadă de timp. Cine răspunde la această întrebare în mod corect câștigă. După ce răspunsul este o luptă în care câștigătorul ucide ratat și ia locul lui.

Jocul va fi în fața ta este o hartă a Pământului, va trebui să câștige. Veți câștiga mai mult, cu atât mai mult de semenii tăi vor fi plasate pe hartă, și, astfel, vei deveni câștigătorul.

Întrebări în joc sunt destul de simple. Ei vin din diferite domenii: de la istorie și terminând cu desene animate populare.

Jocul browser online gratuit Triviador vă oferă posibilitatea de a testa cunoștințele lor, și capacitatea de a cuceri lumea cu personajul său.

Sign Triviador în joc și de a salva rezultatele. Nu-ți fie frică pentru a vă testa cunoștințele. Să fie conștienți, va veni cu siguranță pentru a câștiga!

 

Triviador de înregistrare on-line