Marcaje

Trei Regate

Nume alternative: 3 Britanie

Trei Regate Online - este gratuit multiplayer online role-playing, care este ideea de studio Teritoriul IT. Trei Regate joc online foarte similar cu foarte bine-cunoscute și iubire deja toți jucătorii bazat pe browser joc de rol Fight Club, dar, în plus față de asemănările în jocul nostru, există unele diferențe fundamentale, precum și o serie de inovații, care transformă modul de joc frumos.

Intrare în joc Trei Regate nu ia mult timp și este prodeduroy foarte simplu. Trebuie doar să introduceți numele de personajul tău joc, o parolă de acces la joc și adresa de e-mail. La această adresă vă va fi trimis un email de notificare care înregistrarea finalizat Trei Regate. Jocul în sine este un browser-ul, acest lucru nu este absolut cere vashemmu "hardware". Tot ce trebuie - orice calculator cu o conexiune la Internet și un browser.

Evenimente în joc se învârte în jurul eterna lupta dintre cele două mari națiuni. Punctul culminant al jocului este că nu există nici o face de uzurpatori și a apărătorilor, personaje negative și pozitive. Și aceste două rase se luptă pentru dreptul de a coloniza pe teritoriul neocupat liber, care atentează continuu forțele de adversarii lor. Trei Regate jocuri online, bazat pe ideologia adoptat respingere de cooperare "alb și negru" aici, toți jucătorii sunt egali și se pot face la fel de buna ca fapte nobile, și nu foarte mult.

O altă caracteristică interesantă este că jocul Trei Regate Online, inițial conceput ca un browser, se poate lauda cu un client joc ușor, care este întotdeauna disponibil pentru download direct de pe site-ul oficial al jocului. Acest lucru este pentru a se asigura că, în cazul unor probleme cu browser-ul dvs., vă sunt întotdeauna în măsură de a intra în joc.

Sistemul de luptă în joc este turn-based, ca întotdeauna. Tot ceea ce este în arsenalul de personajul tău de la început - doar câteva lovituri și un cuplu de vrăji, dar cu fiecare crește nivelul de cartea dvs. de magie și se va umple stocul de cunoștințe va crește, iar personajul tău va învăța tehnici mai martiale. De fapt, la fel cu garderoba și arsenalul. Începi cu puțin sau deloc nimic, dar în joc după ce a petrecut o anumită perioadă de timp, ai cantitatea suficientă de echipamente de joc si Arsenal solid. Și tot ce trebuie sa faci - pentru a distruge un cuplu de monștri însetați de sânge. Juca jocuri on-line Trei Regate mulțumi în mod necesar toată lumea, ca fanii lupta si cunoscatori povestiri interesante și povești misterioase.

În joc Trei Regate va fi interesant pentru fanii de quest-uri doar pentru că jocul este o mina de aur real, pentru toți cei care iubesc pentru a efectua sarcinile de joc. Beneficiu de diversitate și variație în complexitatea este foarte mare, astfel încât plictisit cu siguranță nu trebuie să. De fapt, în plus față de o acțiune militară, puteți oricând să faceți ceva pentru suflet. În între luptele aprige sângeroase puteți începe de colectare și prelucrare a resurselor zalevareniem sau chiar forjare arme și muniții. Dacă alegeți profesia de un aurar, vă puteți baza în condiții de siguranță pe pribyi solid. În principiu, există mai profesie simplu ca de pescuit. Mergând dincolo de limitele orașului, veți avea nevoie pentru a păstra mereu o ureche acute, deoarece cu siguranță va aștepta monștri nemiloși și teribil, și sunt de acord că lupta împotriva unui inamic serios folosind momeală sau alege salariat - nu cea mai buna idee. Joaca Trei Regate va fi mult mai interesant dacă vă alăturați colegii tăi camarazi. Jocul are un mod foarte interesant - de vânătoare. Astfel, ajunge la o anumită zonă de pe hartă, puteți vedea pe toți cei prezenți la monștri și adversarii pentru a se alege capabil ei. Dacă nu vrei să lupți, atunci puteți întotdeauna varietate posobirat de ingrediente pentru poțiuni și poțiuni dumneavoastră.

Deci, dacă sunteți obosit de monotonia vieții de zi cu zi la birou, dacă încă arde în interiorul călătorie pofta și de căutare de aventură, atunci acest joc te va iubi și vă va permite să se simtă plăcerea de joc. Înscrieți-vă și să dovedească că merităm să poarte titlul de cel mai bun!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more