Marcaje

Fuziune tropicală

Nume alternative:

Tropical Merge puzzle despre îmbinarea obiectelor cu elemente ale unui simulator de fermă. În joc vei găsi un paradis la tropice cu o grafică foarte strălucitoare și frumoasă în stil de desene animate. Toate personajele sunt bine exprimate și vorbesc ca niște personaje reale de desene animate. Muzica este distractivă și lipsită de griji.

Aici vei găsi o excursie pe o insulă tropicală. Dacă crezi că nu te vei plictisi repede de lenevie pe plaje, atunci jocul ți se va potrivi cu siguranță.

În el vei avea multe dintre cele mai incredibile aventuri și descoperiri minunate:

  • Combină articole pentru a obține unelte, artefacte valoroase și suveniruri frumoase pur și simplu
  • Dezvoltați și gestionați ferma pe care dezvoltatorii v-au încredințat-o
  • Construiți clădiri noi și decorați zona după bunul plac
  • Finalizează misiuni și învață noi povești interesante

Toate acestea și alte treburi plăcute despre care veți afla când jucați Tropical Merge vă așteaptă aici.

Insula este plină de magie, iar în timpul expedițiilor tale vei întâlni cu siguranță manifestările ei.

Faceți cunoștință cu localnicii și ajutați-i să salveze orașul în care locuiesc.

Călătorie printr-o insulă care este mult mai mare decât pare la prima vedere. Explorați ținuturi vaste și faceți descoperiri incredibile. Obțineți resursele de care aveți nevoie pentru a vă construi și dezvolta ferma.

Găsiți animale fermecate și combinați-le pentru a vă completa colecția de menajerie. Animalele de companie din cele mai incredibile specii pot deveni locuitorii săi. Toți trebuie să fie hrăniți și să se asigure că au tot ce le trebuie. Joacă-te cu ei și nu-i lăsa să se plictisească mult timp.

Construiește-ți propriul regat într-un paradis tropical magic.

Numai tu decideți cum va arăta și ce clădiri și elemente decorative vor fi amplasate în el. Nu le vei primi pe toate imediat. Multe dintre ele vor trebui adunate în părți împrăștiate în diferite părți ale insulei.

Mii de obiecte diferite pândesc în junglă. Găsește-le pe toate, studiază-le și combină-le cu magia insulei pentru a întări sau a crea elemente noi.

Obțineți premii pentru a vă conecta în fiecare zi, iar la sfârșitul săptămânii vă așteaptă și cadouri și mai generoase dacă nu pierdeți nicio zi.

Jocul are o mulțime de fani din întreaga lume, găsiți noi prieteni printre ei.

Magazinul din joc oferă adesea articole și resurse la prețuri promoționale. Veți putea achiziționa tot ceea ce poate fi util în timpul jocului pentru moneda din joc sau bani reali. Ofertele sunt actualizate regulat, nu uitați să verificați din nou.

Sărbătorile și evenimentele sezoniere sunt zilele în care se întâmplă o mulțime de lucruri noi și interesante în joc. Te așteaptă concursuri speciale, iar premiile generoase pe care le poți obține nu pot fi obținute în niciun alt moment.

Ceva nou apare aproape constant în joc. Dezvoltatorii încearcă să vă mulțumească adăugând zone de explorare, decorațiuni, locuitori veseli ai menajeriei și clădiri frumoase.

Tropical Merge poate fi descărcat gratuit pe Android făcând clic pe linkul de pe pagină.

Instalează jocul, te așteaptă aventuri într-o lume în care vremea este întotdeauna bună!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more