Marcaje

Two Worlds 2

Nume alternative: Two Worlds 2

Two Worlds 2 joc, care este o continuare a primei părți a jocului Two Worlds și se referă la jocuri de rol.

Evenimente în joc avea loc în Antalor, lume de joc fictiv. Aici va explora diferite insule. Vă deplasa prin apa de pe cele mai bune facilități de înot, altfel vă puteți îneca. Ai mers pe jos uscat sau plimbare călare.

Descarca Two Worlds 2 de pe site-ul oficial al jocului, este în prezent versiunea flash disponibile. Descarca Two Worlds 2 utilizatorii pot doar adulți sau părinții copiilor care în prezent nu complet optsprezece ani.

Dezvoltatorii recomanda înainte de joc pentru a vedea despre Two Worlds 2 video pentru a vă familiariza cu modul de joc.

Joc Two Worlds 2 revizuire relevă principalele caracteristici ale jocului: capacitatea personajului, caracteristicile sale, trecerea de quest-uri și așa mai

Se joacă Two Worlds 2 va juca un personaj care are următoarele caracteristici:

1. Putere - capacitatea de a aplica diferite niveluri de deteriorare, și capacitatea de a provoca daune mai înalt - critic.

2. Endurance - capacitatea de a rezista atacurilor inamicului și nivelul de sănătate.

3. Hit - acesta este un factor foarte important care determină cât de bine vă puteți lovi ținta.

4. Voință - aceasta este dorinta ta de a rezista diferitelor suferințele și dorința de a le depăși. De asemenea, vointa poate crește puterea de vraja.

Abilitati de afecta pe deplin daunele puteți provoca și primi. Acestea vor depinde și de dosarul dumneavoastră de sănătate. Cu trecerea la un nou nivel, veți obține o nouă pereche de ochelari caracteristici și, prin urmare, o ridica.

Two Worlds II joc în care personajul are următoarele competențe:

1. Battle - este abilitatea de personajul în luptă, armamentul său, protecția și abilități de atac.

2. Magic - este capacitatea unui personaj de a scrie: cunoștințe de anumite tipuri de vrăji, capacitatea de a convoca creaturi, diferite tipuri de atacuri. În magie, utilizați farmecele speciale.

3. Shooting - este precizia, și deținerea de diferite tipuri de arme de calibru mic.

4. Crime - o măsură de activitatea criminală.

5. Meșteșug - este abilitățile în diferite tipuri de meserii, rata ocupării forței de muncă în această formă. De asemenea, capacitatea de a demonta arme și armuri, iar apoi folosiți cei sau alte elemente pentru a îmbunătăți alte elemente.

6. General - este o caracterizare completă a tuturor indicatorilor, inclusiv sănătatea, agilitatea, inteligenta si capacitatea.

Pentru a înțelege pe deplin abilitățile dumneavoastră, veți dori să citească o carte special. Abilități poate schimba alegerea de arme.

Quest Two Worlds 2 pot fi foarte diverse. Puteți efectua sarcini de diferite bresle, dar ele nu fac parte.

Two Worlds 2 joc, care este plin de magie și lupte. Aici vei afla secretele alchimiei și dorința de a atinge obiectivele lor. Este în Two Worlds II, va trebui să se afirme ca o mână crud și moale.

Plonjați evenimente vârtej de vânt de joc Two Worlds 2 și nu veți regreta!

 

Two Worlds 2