Marcaje

Neegalat Devil

Nume alternative: Neegalat Devil

Fără egal Devil joc online - captivant gen fantezie de acțiune de subiecte militare. Shareware proiect, astfel încât nimeni nu necesită contribuții financiare obligatorii pentru plăcerea de a lua parte la evenimente interesante care sa dezvoltat în China antică. Călătoriți în atmosfera de legende și mituri, și mai adânc te va penetra secretele din lume misterioasă, va fi mult mai interesant pentru a juca fără egal Devil . De exemplu, se deplasează prin niveluri, jucătorul se deschide treptat potențialul proiectului Linekong. Desfaceți toate trăsăturile extraordinare, și în curând veți începe să realizeze că pur și simplu nu mă pot rupe de la gameplay-ul. Oferte luptă unic pentru inima lumii, luptele sângeroase în arena de luptă armura, asediul periculos, și o mulțime de sarcini quest cele mai uimitoare. Fără egal Devil joc elimina complet ocupație plictisitoare. Vei fi mereu în mișcare și preocupările. Pe două continente, constând din 40 de regiuni este în cazul în care chefuri chiar de activ! Start fără egal Devil joc chiar acum, pentru a verifica în mod independent această!

Pentru a accesa jocul nevoie fără egal Devil de înregistrare. Informarea adresa de e-mail, veți primi un e-mail de la codul pentru a activa contul. Alăturați-vă în joc fără egal Devil oferă o oportunitate de a descărca clientul. Dar, mai întâi asigurați-vă că computerul va fi adecvat. Pentru jocul invocat următoarele cerințe de sistem minime:

- OS Windows XP sau Windows 7;

- Core 2 Duo 1. 6 GHz;

- Grafica GeForce2 MX440;

- RAM 1 Gb;

- Hard disk 2 Gb.

Dupa ce a aparut pentru prima dată într-o lume fantastică, ar trebui să nu se piardă. Nu fi confuz că ești doar un începător aici. Tu cu siguranță în cele din urmă ajunge la înălțimi amețitoare. O enciclopedie a construit-joc - un asistent de mare, încât vă va ajuta să înțelegeți toate aspectele. Trebuie să înveți razdobyvat resursele necesare pentru a produce obiecte de valoare, să le îmbunătățească, precum și caracteristicile personale pompat prin efectuarea o varietate de sarcini. În plus, UD joc oferă o oportunitate de a conține animalului. Animalul dumneavoastră de companie va fi un mare ajutor în lupte, cel mai important este faptul că educarea și dat atenția cuvenită în mod corespunzător. O mulțime de lupte pe care trebuie să! Pe drum sa întâlnit de multe ori monștri care vor să distrugă. Și alți jucători sunt potențiali concurenți.

Înainte de a începe jocul fără egal Devil , să decidă caracterul aparținând uneia dintre cursele disponibile. Puteți alege între Astromantami (magicieni înțelepți) Lovchev (meșteșugari pentru a controla acțiunile inamicului) sau Warriors (luptători curajos, puternic și feroce). Pentru fiecare clasă are propria cale de dezvoltare. În plus, puteți selecta și expertiză specifică. Astfel Astromanty poate deveni Ketu (gheață magie proprie și de foc) sau Rahu (magie aer propriu și otrăvuri), capcane - fotografiere (armă principal - arc) sau execuții (proprietari de spadă), și Warriors - Typhoon (două săbii pentru a ataca) sau Inferno (atac sabie cu două mâini). Oricine ai deveni, aprecia talentele donate, dezvolta abilitățile lor, pentru că oricare dintre rase are domeniul de aplicare imens pentru dezvoltare.

Quest-uri Revista este format din 2.000 de specii de PvE, PvP și GVG locuri de muncă. O astfel de abundenta de joc de acțiune nu permite să dor de un minut! Încercați să - și eforturile tale nu vor trece neobservate. Există un sistem de recompense vă permite să faceți lucrurile potrivite și modul în care diferite resurse și titlu zapoluchat. Creșterea titlul lui, vei deveni mai respectat, asa ca nu sta pe spate - totul depinde de tine!

Va fi util pentru a găsi aliați. Astfel, puteți lua parte la luptele masive, se va simți în mod constant sprijinul și să facă prieteni cu fapte mari!

Jocul va multumi fanii de un timp bun, la petrecere a timpului liber de multe avantaje. Acest joc intuitiv și grafică frumoasă, și detaliază toate elementele, și libertatea de a merge mai departe, și echilibrul de caractere, și multe alte lucruri utile. Să toate asteptarile dumneavoastra sunt îndeplinite, și noroc nu părăsește niciodată!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more