Marcaje

UFO Online

Nume alternative: OZN, OZN

OZN-Online este un joc multiplayer gratuit, în stilul Postapokaliptika. OZN online joc online - este o lume crudă oraș-41 pace, în lume după 2024, când pelerinii de pe pământ a fost trimis la un virus teribil care a lovit aproape întreaga umanitate. Străinilor parte a rămas pe Pământ, în timp ce cea mai mare parte dintre ei au plecat în mod inexplicabil. Supraviețuitori sunt oameni care au cedat la virus și nu mutante, și sunt acum luptă cu felul lor, și străinilor.

Cerințe minime de sistem pentru joc:

- Procesor: Intel Pentium ® 4 2. 5 GHz sau echivalent

- RAM 1 GB

- Video: Radeon 9800 sau GeForce 6600 cu 128 MB de memorie grafică (trebuie să suporte Shader Model 2. 0)

- Conectare la rețea - 64 kbps

- Hard disk: 500 MB spațiu liber

Alăturați-vă în joc de OZN-uri on-line necesită descărca și instala software-ul special client care optimizează procesul de joc și în mod automat actualizate. Apoi OZN online de înregistrare on-line este solicitat să introduceți un pseudonim (dorită numele din joc), parola, e-mail, să fie de acord cu regulile și să accepte acordul de utilizare. Asigurați-vă că introduceți codul din imagine, care împiedică roboții în joc. Pentru sprijinul dumneavoastră și oportunități de networking cu colegii și fanii acestui joc are o comunitate VKontakte și Facebook, care sunt deosebit de utile în cazul în care serverele sub întreținere.

OZN online joc online împărțit în sectoare care se vor muta caracterul tău. După el se deplasează pentru a lua un pic de timp pentru a se odihni. În unele sectoare vor fi plasate clădiri sau comunități întregi, care vă va oferi posibilitatea de a utiliza serviciile de jocuri de noroc, cum ar fi:

- "Shop",

- "Depozit"

- "Arena" și altele.

Când joci jocul OZN online on-line, atunci personajul tău va avea șase caracteristici principale:

Putere

- Dex,

- Corp

- Percepția

- Informații

- Charisma.

Cu cât un personaj, mai puțin experiența el va avea nevoie pentru a obține acest lucru sau acea abilitate. Cu ajutorul a abilităților speciale ale "formare", vă puteți dezvolta caracterul tău. Personajul tău va avea un rucsac și obiecte personale trofeu. Aceste lucruri pe care le poate vinde, face schimb de barter cu un alt jucător, sau - în cazul în care lucrurile trofeu - să le piardă în momentul decesului. Și dacă rucsacul este supraîncărcat, o parte din lucrurile s-au pentru a scăpa de.

Armele au mai multe clase, care depind de scopul tactic de un anumit tip de armă. Când începi să joci jocul online OZN on-line, va fi prevăzut cu o armă de bază - pistol, si cu nivelul de caracterul, ai acces la alte tipuri de arme, cum ar fi:

- Puști de asalt,

- Mitraliere,

- Arme de luptă în spațiu deschis.

Fiecare armă are propriile sale caracteristici unice, care ar trebui să fie luate în considerare înainte de a juca Online OZN.

Luptele din joc sunt realizate pas cu pas. Pentru a avea succes în jocul OZN Online petrece în mod util timpul alocat pentru planificarea următorul său pas în lupta. Apoi, toate personajele își pierd acțiunile lor. Bătălia continuă atâta timp cât echipa ta nu castiga, sau până când luptător nu va fi ucis de către inamic. În cazul în care echipa dumneavoastră câștigă, puteți colecta toate trofeele, care a rămas după ce dușmanii învinși. Dacă doriți să atace orice alt jucător, verificați dacă pentru a permite sectorului să atace. Dar atenție - dacă în momentul de lupta întrerupe brusc o conexiune la Internet, personajul tău va rămâne în luptă și alte caractere pot provoca pagube de până la o crimă. Toate locațiile de luptă din joc sunt unice, împărțite în celule și au propriul lor peisaj.

Online joc OZN online oferă jucătorilor posibilitatea de a tranzactiona, vizita magazinele, vinde bunurile lor altora. Mai mult decât atât, relațiile comerciale sunt posibile numai între oameni reali, contractele nu sunt generate automat.

De înregistrare UFO Online se va deschide in fata ta o oportunitate de a se dovedi ca luptători mari, neînfricat strateg, strălucitoare și tactician și de a ajunge în partea de sus în acest joc.

 

Înregistrare joc OZN Online