Marcaje

Universale Monsters Online

Nume alternative: Universale Monsters Online

Universal Monsters Online - dinamic joc bazat pe browser conceput în stilul de MOBA, în cazul în care de conducere monștri terifiante din filme jucătorii favoriți aplica abilitățile lor strategice. Vorbind ca unul dintre personajele teribile, aveți posibilitatea de a realiza pe deplin planurile lor ambițioase. Pari a fi infuzat într-un monstru, care cel mai impresionat de gusturile tale, și de a controla acțiunile sale. Impreuna cu echipa aveți toate șansele să crească la firmamentului, experimenta distractia de victorii uimitoare asupra altor jucători, distruge număr nelimitat agita pe străzile unui zombie, generos salva frumuseti în primejdie, numai să se încheie cu zâmbet maiestuos, având-le de cuvintele calde de recunoștință. Puteți lua acum parte la testul beta închisă, și în curând universal Monsters Online Jocul va primi un comunicat oficial. Produs comun al tuturor companiilor de renume Bigpoint și universal Imagini are grafică frumoasă 3D, mecanica excelente de mișcare, sunet de calitate, efecte speciale impresionante și, desigur, disponibilitatea ca un model de liber - a - juca .

Alăturați-vă în joc universal Monsters Online vor primi o invitație în lumea de lupte incitante în timp real. Având în vedere că jocul este conceput pentru a atrage un număr mare de utilizatori, cerințele de sistem nu va fi pentru tine obstacol șocant la reîncarnarea în "groază". Browser-ul principal moderne și o conexiune la internet și vă puteți universal Monsters Online se joace cu configurație chiar minim calculator. Delight și simplifica procesul de creare a unui cont. Universal Monsters Online check - este de a umple domenii, cum ar fi numele de utilizator, parola, adresa de e-mail, data nașterii. Un abonament la punerea la știri și confirmând respectarea normelor, faci departe cu ea. Va trebui doar să așteptați pentru litera corespunzătoare, cordial vă invită la o locuință fantastic.

Joc Joaca universal Monsters Online Aveți posibilitatea ca astfel de personaje: Wolfman, Dracula, Frankenstein, Man- vârcolac, Creatura de la Black Lagoon și multe altele. Tipuri de caractere familiar? Desigur! După toate, înainte de fulgeră în fața noastră în poveștile cele mai bune filme de groază. Numai atunci ai putea viziona doar ca evenimentele se desfășoară, și au acum dreptul de a face propriile reglaje, influenteaza puternic dezvoltarea a parcelei. Vizitați un specimen de piele și demonstra altora ca abilitatea - ei bine, nu este aceasta ocupația cel mai atractiv, poți să te distrezi în timpul tău liber?

Veți inveterat lupta pentru supravietuire, încăierări cu diferite spirite rele, concurență sângeroase cu alți jucători. Ar fi mai bine dacă este combinată cu camarazii săi. Încercați să găsiți o modalitate de a face prieteni și rezidenților înfricoșătoare să se alăture eforturilor lor. În caz contrar, va fi o țintă ideală pentru distrugere și nu va dura mult timp. Senzație de sprijin, nu înfricoșător intra în arena și să încerce să captureze inamicul de baza. În timpul luptei, să încerce să distrugă cât mai mult posibil de concurenți. La urma urmei, dacă standul lor de bază, rezultatul va fi furnizate pentru a lupta numărul de victime de ambele părți. Lupta "echipa de comanda", este după cum urmează: 5 jucători de la ambele echipe merge împotriva celuilalt, cei morți sunt înlocuite de noi jucători, iar la expirarea timpului stabilit totul se calmeaza. Dacă ați fost activ și capabil să distrugă mai multe luptători decât inamicul a reușit să-l facă - ești un câștigător! Un joc on-line universal Monsters aderă la principiul de "câștigător toate." Asta este, va fi capabil nu numai să se întoarcă la echipa de frumusețe cetate, dar, de asemenea, pentru a efectua raiduri în teritoriul inamic. Pe lângă experiența acumulată, pentru că de pompare erou merge direct în luptă. Frumos și ceea ce ar trebui să fie recompensat cu argint. Într-adevăr, fără moneda de joc nu se poate face. Deci, du-te pentru ea! Totul este în mâinile tale!

Cu cât joci universal Monsters Online , este mai mare nivelul tău. Dezvoltarea caracterului promite să deschidă noi oportunități, precum și capacitatea sa de a îmbunătăți treptat. Gameplay captivant aparent mai mult și nu doriți să se rupă de el. Vedere bloodcurdling va produce pentru tine o experienta de neuitat! Sperăm că veți deveni un fan avid de joc frumos, și feedback-ul tau va fi nimic, dar pozitiv!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more