Marcaje

Eroi necunoscuți

Nume alternative: Eroi necunoscuți

Eroi necunoscuți - online, gratuit multiplayer joc de rol în stil fantezie cu grafica unic.

Eroi necunoscuți joc online face următoarele cerințe minime de sistem pentru jucător calculator

1. Conectarea la Internet.

2. JavaScript capabil Flash tehnologia browser.

3. Prezența versiunea actuală a Flash Player.

4. Afișarea rezoluție de 1024 x 768 pixeli sau mai mare.

Dezvoltatorii de jocuri nu se recomanda acest joc în Internet Explorer, Opera.

Inregistrare necunoscuți Heroes în joc este foarte rapid - trebuie doar să introduceți adresa dvs. de e-mail și și să accepte acordul de utilizare. Îndrumări suplimentare cu privire la eroi necunoscuți înregistrare on-line va fi trimis la adresa de poștă electronică. Inregistreaza-te necunoscuți Heroes nu este necesar dacă aveți propria pagină în rețelele sociale, cum ar fi Vkontakte și Facebook - vă puteți conecta în joc folosind contul tău.

Eroi necunoscuți joc on-line are o grafica unic, amintind de benzi desenate. Cu toate acestea, acest lucru nu exclude faptul că lumea artanga foarte înaltă calitate, proiectat și are o mare varietate de locuri - de la orașul de Free-Port, la peșteri și temnite.

Când începi să joci jocul online eroi necunoscuți, personajul tău poate aparține la una din cele patru clase:

• Warrior

• cleric

• Ranger

• magician

Cu toate acestea, depinde numai de tine, ce abilități va dezvolta caracterul tău. Eroi necunoscuți joc on-line are o caracteristică specială - un set de cărți, pe care va veti bucura. Aceasta depinde de ei echipamentul, arme, clasa de caractere. Dacă nu vă place ceva, puteți cumpăra întotdeauna sau a câștiga bătălia un nou card și începe să acționeze destul de diferit.

Sistemul de luptă este un joc turn-based. Puteți lupta atât pe scenă și efectuarea de diverse sarcini. Mai mult, monștrii mai periculoase și viclean poate să își coordoneze acțiunile și vă poate ataca întregul grup. Câmpurile de luptă sunt diferite și au caracteristici diferite, de exemplu, obstacole, în termeni de forță, care dau caracter la punctul de energie de intrare - ieșire. Puteți merge, zbura, sari, atac și de a folosi abilitățile lor.

Când joci jocul on-line eroi necunoscuți, atunci vă va aștepta pentru o varietate de sarcini, care vă va oferi

• Cercul de putere

• Legiunea de oțel

Aceste două organizații sunt vrajitori care nu cunosc și războinici respectiv. Nu dau imediat de locuri de muncă pentru trofeul care va fi ceva unic. În primul rând veți avea nevoie pentru a câștiga o anumită reputație. Daca faci un loc de muncă pentru un cerc de putere, care reputatia ta va avea de suferit Legiunea de oțel și vice-versa.

Personajul tău va avea ochelari speciali slavă, care va depinde de raportul de oameni din lume. De caracterul de titlu, puteți obține, de asemenea, mai multe și epitete, cum ar fi Târgul Mare, Zhetvoprinosyaschy sau Bezisvesny, Humble. De la caracterul titlu depinde precum și oportunitățile sale - să se alăture clanului, participă în luptă în arena.

Când sunteți în eroii necunoscut a juca, apoi executați în sistemul economic. În primul rând, toate resursele din joc sunt exhaustive, iar jucătorii trebuie să le reia. În al doilea rând, piețele veți întâlni diferite opțiuni de stabilire a prețurilor, de dumping, și alte deficiențe. În al treilea rând, puteți crea arme unice și să le vândă.

Puteți crea o rută comercială între orașe ale lumii, ca și comerțul cu clanurile folosi expansiune economică și de atac în alte orașe.

Joaca eroi necunoscuți interesante, pentru că depinde numai de acțiunile tale și atitudinea față de alte caractere dumneavoastră, vă puteți dezvolta, dar nu se limitează la o singură ramură de dezvoltare, precum și se bucură doar de joc.

Sistemul de dezvoltare personaj din joc - bezurovnevaya, de asemenea, în joc nu există niciun conflict de curse și a partidelor, și depinde numai de tine, cu care te lupți.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more