Marcaje

Rivalii Urban

Nume alternative: Rivalii Urban

Rivalii Urban on-line - este un joc gratuit browser on-line, care reunește jucători din toată lumea. Joc online Rivalii Urban face parte din categoria de jocuri de cărți, și este realizat în stilul de benzi desenate, în care toate evenimentele din joc oraș mare Clint City, care este menținut în permanență clan inamic lupta intre factiuni pentru controlul asupra intregului oras. Juca jocul Rivalii Urban online, poate, în orice browser (Internet Explorer 6 nu este recomandat! ) Și instala clientul jocului - nu este nevoie! Înscrieți-vă și începe jocul ...

Inregistrare Rivals Urban: Dacă aveți un cont pe Facebook, vă puteți conecta în joc prin folosirea acestui cont loc să se înregistreze pe site-ul. Dacă nu-l au, apoi apăsați butonul "Înregistrați-vă și să se joace", în fereastra care se deschide, puteți alege stilul de primele punți de luptă: forța Brute (nu lasa adversarul nici o sansa), moarte lentă (adversar de imprimare de sine, cu sacul de trucuri ) Supravegherea (țină situația sub control și de a acționa în domeniul apărării). Apoi, selectați țara, introduceți în câmpurile corespunzătoare de e-mail, numele de utilizator, parola și codul specificat. Dacă doriți să primiți știri de la Rivalii Urban, bifați "Da" sau "Nu". Apoi a accepta acordul cu regulile de joc și apăsați butonul "Înregistrați-vă și să se joace." În acest, Alăturați-vă jocul Rivalii Urban este terminat, sunteți gata de joc!

În acest joc luminos și plin de culoare, vă veți întâlni cu tinerii și subminat informal, cu o varietate de mutanți agresive, cu poliția viteji și mafioți violente, precum și multe alte personaje la fel de pline de culoare ...

La începutul jocului veți obține primul loc de muncă - Misiune, diferite tipuri și niveluri de dificultate. Pentru îndeplinirea misiunilor veți câștiga puncte și premii ...

Pornind de joc, vi se oferă opt cărți cu anumite personaje care fac parte din diferite clanuri. Participa simultan în lupta carte poate doar patru cărți. Fiecare carte are propriile caracteristici speciale: Forță și distrugere (principal), Capacitatea și Rewards (minor).

La începutul luptei, fiecare jucător alege unul câte unul de la punte sau o carte și o aruncă în luptă. Țineți minte că un jucător care va alege cardul dvs. pentru a doua lupta, are avantajul ca deja va vedea o hartă de adversarul tău și să fie capabil să arunce în luptă carte de puternic. Pentru a combate cu succes în Rivalii Urban joc on-line, fiecare participant trebuie să aleagă corect o echipă, având forma unui pachet de cărți de-caractere. Rivalii Urban joc online oferă posibilitatea de a cumpăra așa-numitele de colectie carte de-caractere (numărul lor aproximativ 50). Cu ajutorul acestor carduri, va fi mai ușor să câștige lupte, dar pentru a obține aceste personaje nu va fi ușor, așa că va trebui să șir sus. În Rivalii Urban a implicat mai mult de 600 de caractere diferite, care au propriul lor caracter și abilități pe care le poate dezvolta și dobândi altele noi.

Toate joc de caractere sunt unite în clanuri, care în acest moment al jocului - 22 (o istorie detaliată a acestor clanuri pot fi găsite în cărți de benzi desenate, care sunt disponibile pe site-ul).

Joaca joc online Rivalii Urban poate fi în mai multe moduri de joc. De exemplu, cum ar fi: turnee zilnice, ELO, Survivor, Deathmatch. ...

La etapa inițială, vei lupta cu jucători de nivel dumneavoastră (de exemplu, nu complex). Apoi, pe măsură ce jocul progresează, va trece treptat la niveluri mai dificile (în cazul în care trebuie să selectați cu atenție o tactică de a lupta). Niveluri extreme vor fi disponibile au ajuns în bara de mare în joc (există deja norme mai stricte).

Pentru desfășurarea luptelor din Rivalii Urban, te joci de bani (Clintz) și de experiență. Banii câștigați pot fi cheltuite la achiziționarea de noi personaje. În VIP-magazin "Boutique", puteți cumpăra caractere elită-card, dar pentru bani reali.

În Rivalii Urban juca, vă puteți intensifica lupta capacitatea de cărțile lor, prin tablete speciale - Pillz (de exemplu tabletă sporește capacitatea de luptă a cardului caracter de 2 ori). La începutul luptei, veți obține 12 Pillz (pe care le puteți distribui la voia dintre luptatorii sai 4) și 12 vieți. Obiectivul principal în lupta - să ia cât mai multe vieți de la inamic. Cine locuiește acolo va fi mai mult, este castigatorul!

Joaca Rivalii Urban poate fi parte dintr-o alianta existent sau crea propria ...

În general, jocul este foarte distractiv, puteți descrie ei lung, este mai bine să joace cel puțin o dată. Deci, Rivalii Urban verifica așteptare pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more