Marcaje

Lumea variabilă

Nume alternative: Transferarea Mondial

Mondial variabilă online - joc multiplayer în stilul unei strategii militar futurist.

Joc online World variabilă nu impune cerințe de sistem specifice pentru PC-ul, chiar și cu disponibile telefoanele mobile și smartphone-uri, dar probleme pot apărea atunci când începe jocul în browser-ul Opera Mini (browser web pentru dispozitive mobile).

Alăturați-vă în joc lume Variabila este destul de simplu - vi se cere să introduceți numele de ecran dorit, parola, adresa de e-mail și alegeți limba preferată. Variabilă Mondială oferă, de asemenea, de înregistrare on-line va înregistra în mod automat pe forum de jocuri cu aceeași porecla, ca și în joc.

În joc, va trebui să exploreze planeta necunoscută, și de a obține resurse folosind baze de date. Lumea variabilă joc on-line are patru resurse

- Metal (produce robot de miner)

- Ulei (petrol produce robotul)

- Cuart (colector de cuart)

- Uraniu (robot de minerit de uraniu).

Toți roboții vor face colectorul de robot. Când joci jocul on-line variabilă Mondial, atunci va avea posibilitatea de a proiecta roboți la nevoile lor, și, dacă este necesar, de a le modifica. În plus, te va produce arme și armuri, protejând-l, și anume:

- Arme cinetice (și armuri de metal)

- Arme cu laser (care reflectă armură)

Armă cu plasmă (armura de energie).

Arme și armuri care aveți nevoie, ca și alți jucători vor depune eforturi pentru a capta dvs. de baza și selectați resursele. În scopul de a apăra și de atac cu succes, jocul World Variable on-line vă oferă posibilitatea de a dezvolta propriile tactici pentru a face toate cele trei runde de lupta. Această tactică puteți apela apoi salvați și să-l folosească ocazional cu succes, și nu să-l creeze din nou.

Veți fi capabil de a alege din trei tipuri de atacuri asupra bazelor inamice

- Capturarea,

- Funcția

- Înclinarea.

Capture vă permite să ia toate profiturile din baza de ocupație - doar 40%, în timp ce oscilantă destinat pentru a muta baza de inamic pentru câteva celule cu posibilitatea de respingere. Toate trofee pe care le primesc, în cazul unui atac de succes sunt transformate în bani.

În scopul de a uniformiza cotele în baza de lupte pot ataca doar o singură armată, în care, în afară de, există o limită de greutatea unităților de armura.

Joc Mondial variabil Online bine că da coadă bazele lor de date, poti sa te duci deconectat, în timp ce baza de date va munci din greu. La începutul jocului va fi dat de trei baze, și cu creșterea nivelului dvs. va crește și capacitatea de a controla un număr mai mare de baze.

Pentru un joc mai mult succes, va trebui să dezvolte instrumente cum ar fi

- Economie Unit (știință, tehnologie, de piață),

- Proiectare Block (bloc de calcul rezistență, proiectarea arme și armuri)

- Bloc de transport

- Block geologie.

Odată cu creșterea dezvoltarea de fiecare bloc la nivel atunci când joci într-o lume variabilă, sau veți obține o oportunitate de a câștiga mai mult, sau o oportunitate de a construi roboți mai bune, sau mutați rapid pentru a produce mai multe resurse, respectiv.

Pe planete în cazul în care va conduce extragerea resurselor, există o mare varietate de peisaje - râuri, munți, deșerturi, păduri, orașe, în cazul în care puteți obține fie un anumit tip de resurse sau blocuri de proiectare pentru preț mai ieftin.

Începe jocul într-o zonă specială pentru începători, în cazul în care nimeni nu poate lua dvs. de baza. De îndată ce te simți în stare să joace pe deplin Mondiale variabilă, adera la Alianță - unirea de până la 20 de jucători care susțin reciproc.

Variabila Mondial, Registrul este disponibil în cele trei servere planete

- Sirius

- Vega-1

- Antares.

Schimbarea Lumea se va deschide o planetă îndepărtată, vă vor stapani utilizarea de roboți, și de a dezvolta propriile tactici de luptă.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more