Marcaje

Venețieni

Nume alternative: Veneciancy

Venețieni on-line - un produs nou, cunoscut pentru ușurința de companie jocuri online BigPoint. Dezvoltatorii de studio încearcă să producă jocuri, care cuprinde în general, diferite genuri și categorii de jocuri pentru a asigura tuturor fanilor de jocuri online dezvoltat proiectul de calitate.

Printre jocurile de acolo Bigpoint ca joc strategic, militar, și dinamică și de aventură, precum și on-line venețienii - comercianti mediteraneene este strategia de natură pur economică, care în mod obligatoriu va face apel la toți iubitorii de jocuri economice pe îndelete și bine gândite.

Înregistrați venețieni în joc - un pas necesar pentru a începe construirea propriul imperiu comercial. Ca și în alte jocuri de la Bigpoint venețieni din înregistrarea de proiect se face la fel de simplu și rapid. Pentru a începe un joc on-line venețieni, aveți două posibilități - sau sa completati un formular indicând ca porecla lor, parola și adresa de e-mail de contact și ziua de naștere, sau conectat cu un cont de sociale pe Facebook. Având în vedere că astăzi aproape toată lumea are acces la Internet, a înregistrat în Facebook, cea de a doua opțiune ar fi foarte convenabil pentru majoritatea doresc pentru a juca jocul online de venetieni. Dacă vă decideți pentru a crea o de modă veche, este interesant de știut că jocul cere ziua ta, în scopul de a încuraja o zi numele jucătorului, oferind bonusuri speciale și oportunități de jocuri de la BigPoint este o practică constantă. Inregistrare venețieni, în orice caz, nu va lua mult timp, și puteți trece direct la joc - joc online de venețieni browser complet bazate pe și pentru a începe construirea carierei lor economice nu trebuie să descărcați și să instalați nici un client.

Venețieni joc on-line are o vasta lume joc cu o mulțime de locații și oportunități de dezvoltare. La început, și vă ridicați într-un oraș mic port, jucătorul pur și simplu uimit de cantitatea de tot felul de clădiri care pot fi vizitate, precum și o varietate de resurse de jocuri sarcini disponibile. Trebuie să menționăm, de asemenea, o mare de jocuri de design grafic - venețieni on-line are grijă și cu atenție la detalii bine dezvoltate locatii de joc, care sunt frumos vopsite în fiecare clădire și fiecare pictogramă. O astfel de atitudine față de design vizual pune într-adevăr jucător în vremuri de medieval de la Veneția.

Ce trebuie să se angajeze într-o astfel de lume frumoasă și plină de oportunități? Odată ce jocul punct de vedere economic, respectiv, și misiuni va fi relevante - de a construi o anumită clădire, ai nevoie de orașul tău, în acest stadiu, de a aduce la un port la un alt produs specific, pentru a proteja orașul de la atac de tâlhari sau de a câștiga de decontare străine. Toate sarcinile sunt însoțite de scene tematice - nu trebuie doar să efectueze un obiect de la punctul A la punctul B, și, de exemplu, livra vinul scump naveta măsura un oraș vecin pentru a asigura favoarea sa și pentru a obține posibilitatea de a tranzactiona.

Mențiune specială merită nunti de sistem dezvoltate, cu care puteți crea o dinastie proprie întreg, care ar putea depăși bine bogăția și influența chiar familiei regale. După cum puteți vedea, juca venețienii interesant și incitant, un astfel de proiect nu poate rămâne indiferentă la fanii lui toate politicile economice, mai ales că venețienii pot juca absolut gratuit.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more