Marcaje

VirCities

Nume alternative: VirCities

VirCities online, gratuit - joc multiplayer bazat pe browser care simulează viața cetățenilor. Vă va apărea în rolul unui anumit personaj de locuitorii orașului și va dezvolta și stăpânească o anumită profesie, de a participa direct la viața politică și să încerce să facă tot posibilul pentru orașul natal înflorit. Te vei gasi inconjurata de persoane diferite, din care nu sunt medici, oameni de afaceri și lucrători obișnuiți și politicieni. Joaca VirCities nu interacționează cu ei este imposibil. În timpul jocului va fi situații în care într-un fel sau altul au de a face cu ceilalți locuitori ai metropolei. De exemplu, uneori nevoie de cineva pentru a ajuta la, să zicem, dureri de cap fără milă și cu disperare nevoie pentru a vedea un medic - care este problema și nu decizi singur. Sau dacă aveți întrebări despre, asa ca de ce nu cere sfatul unui angajat? Este demn de a spune că jocul presupune VirCities stil de viață activ punct de vedere social și să fie un pustnic nu funcționează. În afară de jocuri de noroc interacțiune, jucătorii sunt capabili să comunice unul cu celălalt prin chat. Deci, după cum puteți vedea, singurătate aici și nu miros! Alătură-te nouă găsi prieteni de încredere, începe datând greoaie și doar să se distreze cu jocuri interesante!

Joaca gratuit VirCities poate fi oricine. În plus, proiectul este foarte accesibil și nu șochează utilizatorii cerințe ridicate de sistem. Gameplay-ul este destul de potrivit pentru configurare mediu de calculator conectat la Internet, și, desigur, prezența unuia dintre browserele moderne. Deveni noul rezident va înregistrare VirCities. Procesul de creare a contului este după cum urmează: tastați aliasul, în funcție de adresa de e-mail, parola și confirmați gândit la următoarea linie specifică pe podea, precum și orașul dorit, avatarul ales, porecla a introdus invitat jucător (dacă există) și rescris codul din imagine. În cele din urmă trebuie să confirmați că sunteți de acord cu acordul de utilizare și apoi faceți clic pe "Sign în oraș."

În timpul înregistrării, selectați unul din cele cinci orașe. A oferit astfel de orașe ca Moscova, Londra, New York, Beijing și Tokyo. Care apare în orașul selectat, ca un incepator va trebui să trăiască într-o cameră de cămin, pe care le furnizați. Și la începutul geanta poate obține niște bani pentru a supraviețui prima dată. Trebuie să învețe și să înțeleagă ceea ce este ceea ce. Se recomandă să se înceapă cu quest-uri simple, care sunt proiectate special pentru nou-veniți. De altfel, de locuri de muncă dă în sus și, de asemenea, vă spune dacă ceva este neclar.

Mai mult sau mai puțin de masterat, al doilea lucru ce trebuie sa faci - este de a găsi un loc de muncă. Necesare pentru existența de o altă sursă de venit după ce a petrecut bani în primul rând, vă veți găsi într-un impas. Un personaj care în mod constant nevoie pentru a cumpara unele lucruri, alimente. Profesie pot alege să-ți placă. Apoi, aveți nevoie pentru a dezvolta abilitățile dumneavoastră și să crească într-un sens profesional. Câte ore pe zi la locul de muncă se va rezolva. Dar nu uitați că eroul va avea nevoie cu siguranță de cel puțin câteva ore de somn, sau de altceva în cursa pentru avere, doar cade de oboseala care se acumulează în pas cu salariu acumulate. De-a lungul timpului, veti economisi destui bani pentru a deschide propria companie și nu va mai fi de lucru pentru altcineva. Ar trebui să spun că în această direcție utilizatorul este dat libertatea de a alege. Vrei deschide o unitate de producție, pe care doriți - un laborator de cercetare, vrea - magazin pentru resurse de procesare sau unitate de producție pentru foarte resursele și așa § Pentru a începe o afacere, aveți nevoie de o licență și să fie capabil să-l cumpere cu propriile economii.

Este clar că va juca VirCities, concentrându-și atenția lor, nu numai cu privire la punctele de lucru. Deci, va fi în măsură, în cazul în care doriți să vizitați o bază special și să ia parte la lupte. Îi ajută foarte mult pentru a scăpa de grijile de zi cu zi. Sistemul de luptă implică lupte cu roboții și alți jucători (cu acordul lor). Există o bătălie în modul automat. Succesul depinde de parametrii, care este înzestrat cu nici un erou, precum și arma folosită.

Un mod interesant în lumea jocurilor este sistemul politic. În fruntea orașului se ridică în picioare. Acesta este responsabil pentru managementul companiilor publice situate în oraș, și oferă diferite legi, care sunt apoi discutate la o reuniune de astfel de oameni de grave în calitate de consilieri. Consiliul decide prin vot dacă sau nu pentru a dor de o altă lege. Toți locuitorii orașului pot lua parte la viața politică și influența soarta orașului separat. La urma urmei, în fiecare lună un vot, care a dus la măsuri și consilierilor aleși. Ar trebui să spun că nu există restricții și poate rula orice cetățean. Deci, în cazul în care există o astfel de dorință, puteți muta în politică.

Jocul are multe elemente diferite. Gameplay-ul este într-adevăr saturate și fascinant! Și mai bine dacă în loc de a avea pentru a citi despre caracteristicile proiectului, sunteți pe cont propriu experiență vor aprecia meritele sale. Crede-mă, vei fi încântat - nu se confruntă cu exact dezamăgire! Bine starea de spirit și noroc în toate eforturile dumneavoastră!

 

VirCities de înregistrare on-line