Marcaje

Virtonomics

Nume alternative: Virtonomica

Virtonomics Online - un format unic gratuit multiplayer browser joc on-line, a cărei punere în aplicare nu are analogii pe Internet. Până și mari, Virtonomics joc online - un simulator economic la scară largă. În cadrul acestui joc online, să comunice și să interacționeze cu fiecare alte milioane de membri din întreaga lume.

Alăturați-vă în joc Virtonomics nu ia mult timp și este singura cerință necesară pentru a începe jocul Virtonomics on-line. Pentru a va inregistra, va trebui să decidă cu privire la o țară virtuală în care joci și introduceți adresa dvs. de e-mail. De fapt, după ce ai venit la notificare prin e-mail, care înregistrarea Virtonomics este completă, puteți începe în condiții de siguranță jocul. Prin alegerea unei țări trebuie să fie tratate foarte atent, pentru că aceasta va deveni casa ta virtuală în lumea jocurilor.

Virtonomics de joc on-line, nu este pretentios la localizarea geografică sau de vârstă și de factorii sociali igrakov și să se joace poate fi cineva care iubește nu numai interesant, dar se face Bashers muta de joc, speranța.

Până și mari, clientul de joc - este site-ul în jurul căruia se învârte întreaga gameplay-ul. Totul nativii trăi și lumea virtuală Virtonomics. Jocul simulează anumit calitativ procese și operațiuni economice care apar în viața de zi cu zi, în cele mai multe companii importante, și, uneori, chiar și în aparatul de stat. Gameplay-ul este condiționat împărțit în mai multe sectoare de activitate: comerț, industrie, bancare, științifice și piața de valori. În plus față de aceste industrii, jocul este disponibil câteva altele, în care veți găsi te începe să joace Virtonomics.

Virtonomics joc on-line este construit astfel încât comanda dvs. anumite facilitati: magazine, fonduri de capital, societate sau o firmă, într-un fel participă în procesele de afaceri. La alegerea dvs., puteți angaja lucrători în compania dumneavoastră, determina salariile lor și să se asigure că, în ceea ce privește productiv și eficient care acestea funcționează, gestionează livrările de materii prime necesare pentru afacerea dvs. este întotdeauna de a produce un profit. La dispoziția dumneavoastră este, de asemenea, capacitatea de a controla politica financiară externă. Puteți determina personal prețurile produselor lansate. Virtonomics juca care aproape niciodată nu anvelopa sa dovedit a fi un simulator economic excelent și o bază teoretică și practică bună pentru cei care au visat mereu să facă propria afacere, dar prea prețuiește banii să-i riște începe să studieze managementul afacerilor. Ezitat să posibilitatea de a vinde întreprinderii la alți jucători.

Pur și simplu așa sa întâmplat că, în lumea de afaceri de concurs nu merge nicăieri. Confruntarea în acest domeniu are loc metodele de control de pe piața de mărfuri, bunuri-vândute și titluri de valoare. Desigur, dezvoltatorii nu sunt ferite parte și o varietate de tranzacții, acorduri și alianțe sunt un instrument excelent pentru dezvoltarea sobstvennogoo de afaceri. Ceea ce este într-adevăr nimic de spus, accentul pe componenta socială a jocului nu a fost în zadar, și a meritat.

Durata în Virtonomics recalculat în fiecare noapte și o zi normală de timp pentru a acoperi toată săptămâna de joc. Prin urmare, în fiecare săptămână, în piețele schimba aceste sau a altor indicatori financiari, prețurile de salt, cotații bursiere merge invariabil în sus sau în jos cădea dramatic, depozite pline cu noi resurse și afacerea dvs. va aduce venituri meritat. Două cuvinte, viata se reduce. De fiecare dată după ce această schimbare ce poate influenta anumitor parametri ai afacerii dvs., care au un impact ulterior asupra performanței care sunt calculate la sfârșitul următorul joc a săptămânii.

În principiu, nu-brainer că banii - principala monedă și resursa principală în joc. Ele pot petrece pe dezvoltarea afacerilor existente, constructie noua, bunuri de producție și mult mai mult.

În concluzie, trebuie să spun că joc Virtonomics joc on-line în valoare de toată lumea care vede o sclavie birou alternativă și vise sufletești ale propriului său caz. Înregistra și hrăni o companie de renume din lumea reala! Lumea ametitoare de afaceri și o mulțime de bani este în așteptare pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more