Marcaje

Lord of the Galaxy

Nume alternative: Lord of the Galaxy

Lord of the Galaxy online - joc multiplayer de strategie on-line gratuit. Dar inconvenient toate că strategia nu este simplu, dar nu mai mult - strategic. Începe să joace jocul Domnul Galaxy on-line vă atribuie automat proprietarul întreaga planetă, care va fi locul de desfășurare pentru imperiul tău puternic, cultiva și dezvoltat de către tine pe calea spre dominația mondială. Alăturați-vă în joc Lord of the Galaxy este foarte simplu. Tot ce se cere de la tine, în scopul de a începe imediat jocul on-line Domnul Galaxy - introduceți numele de cont, adresa de contul de e-mail și parola. De fapt, un pic de pași simpli și de înregistrare a Domnului a Galaxiei este finalizată. Atrage imediat ochi un mic serviciu pe îndelete de e-mail de lucru, ci pentru că scrisoarea de confirmare a activarii contului ajunge imediat. Dar nu vă pierdeți speranța, sunteți sigur de asteptare lor.

Online joc Domnul a Galaxiei este pus în aplicare, astfel încât fiecare jucător care are propria lui planetă, făcând toate eforturile posibile pentru a se asigura că aceasta este patria sa, a devenit cel mai influent și poate fi în galaxia și dincolo.

La începutul aveti in actiuni este de cinci unitati pe cristal si metal. Toate acestea - resursele necesare pentru a construi diferite mine. Nivel de structuri de exploatare pe care trebuie să dezvolte continuu și să monitorizeze activitatea lor de calitate, pentru că așa cum cu îmbunătățirea stării lor în depozite este în creștere în mod semnificativ produs număr surprinzător de resurse. Producția de control, dezvoltatorii ar trebui să mulțumesc sta pe umerii de asistenți de automate, astfel încât, chiar dacă sunteți offline, minele continua să lucreze și să facă materiile prime necesare in banca ta de porc.

Dar să nu se relaxeze, deoarece chiar lângă tine este în curs de dezvoltare o cantitate masivă de perspectivă și mari imperii, iar vecinii din timp în timp, nu te opri surprize neplacute pripodnosit sub formă de raiduri de pradă, războaie, și alte lucruri neplăcute. Lord of the Galaxy joc online în care aveți nevoie pentru a menține la securea gata.

Energia solară - este una din principalele cladiri de bază din aceasta depinde de modul în care vor fi furnizate energia amonte a minei. De fapt, controlul de energie livrate printr-un indicator special, care transformă roșu dacă este necesar, pentru a construi mai multe mai multe plante. Dacă solicitate depășește energia electrică produsă, atunci se va vedea cu siguranta asupra indicelui. Controlul de energie - o parte importantă a jocului, pentru că afectează cât de repede și precis vă puteți dezvolta.

Imperiu de protecție de la capturarea trupelor inamice realizată printr-un set de unități flotei pentru care este posibil să se construiască un șantier naval. Tastarea nave spațiale kollichestvo dorite pe care le poate nu numai se apere de inamic, dar, de asemenea, să-l viziteze, cu scopul de a profita de resursele și de a face un sabbotazh mic.

De laborator, disponibile în joc, în construcția ne dă componenta științifică a dezvoltării imperiu dumneavoastră, după ce construcția sa la dispoziția dumneavoastră va fi investigat zeci de tehnologii care nu o dată ce va ajuta atât în ​​timp de pace și în timp de război.

Calculul a jocului are loc prin materie întunecată - bani similar. Cu ajutorul lui, puteți cumpăra luptători de elită, deschizând oportunități de ai explora noi tehnologii sau de manevre tactice. Bonus primit de tine sau un upgrade depinde de costul închirierii unei unități de elită - ofițer și specializarea sa. Doar pentru materia întunecată poate cumpăra diverse bonusuri de clan sau trimite-o prietenilor tăi. Domnul Galaxy în modul de a juca cu prietenii va fi mult mai interesant decât solo.

Mai presus de dezvoltatorii de componente clan pokorpeli destul de serios. De fapt, la fel ca în multe alte jocuri, se pot organiza alianță sau să devină fericire existente. Studiul dovada excelenta a componentei sociale a jocului sunt actualizări constante cu privire la secțiunea forum a jocului clan în care jucătorii din timp în timp să declare război pe fiecare alte și vendete.

Joaca Lord of Galaxy este recomandat tuturor celor care chinuie jocuri unilateralitatea diferite în genul fantasy. Dacă doriți să vă încercați în rolul marelui împărat, care cade la picioarele întreaga planetă - acest joc este pentru tine. Înscrieți-vă și să dovedească tuturor că numai tu - Domnul reală a Galaxiei.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more