Marcaje

Reign of Fire

Nume alternative: Reign of Fire

Reign of Fire Online - joc multiplayer on-line gratuit, făcut în genul strategiei. A făcut, de altfel, joc online, Reign of fantezie Foc și de mare și este - o strategie turn-based, în care, după o anumită perioadă de timp fiecare personaj este dat posibilitatea de a fi ca. Scopul principal al jocului - de a crea și dezvolta provincia a unui stat puternic.

Alăturați-vă în joc Domnia de foc este foarte simplu și nu are nevoie de mult efort. Tot ce ai nevoie pentru a începe să joci jocul de putere on-line de Foc - este de a introduce un nume de joc și parola. De fapt, această înregistrare Autoritatea de incendiu vor fi efectuate.

Încă de la început, este în mâinile tale în unul dimensiuni provincie hectare, dezvoltarea de care depinde doar de tine. Creșterea alocărilor lor, pe care le poate, cu ajutorul a două metode: foc și sabie sau prin carisma, persuasiune și abilități diplomatice. Reign of Fire joc online, care necesită o concentrare foarte serios, dar dacă încă mai asculta și dependent de gameplay-ul, în cazul în care va experimenta farmecul special de magie, care este umplut cu acest joc, atunci vi se garantează un timp bun.

De fapt, alegând calea de forta bruta cu creșterea în interiorul provincie dumneavoastră, aveți nevoie pentru a înțelege metodologia de astfel o parte integrantă a gameplay-ul, ca o declarație de legea marțială. După ce a câștigat provincia inamic de război trece complet sub controlul dumneavoastră. Mișcare înțeleaptă cu dezvoltatorii strorony este capacitatea de a fi într-o stare de război cu numai două inamicii dintr-o dată. De la anuntul vă predsotavlyaetsya tricouri patru oră, în scopul de a se pregăti pentru luptă. În zonele care le-au capturat, puteți instala una dintre mai multe tipuri de control: monarhie, republică, democrație, comunismului, dictatura, tiranie sau teocrație! Reign de joc Foc este diferit calitativ de alte produse care a vândut o mulțime de diferite clădiri, unități și alte bunătăți, atât de necesare sofisticate gameri-gurmanzi. Totusi, creatorii jocului nu a făcut nici un efort mic pentru dezvoltarea de starea ta a devenit foarte interesant.

Principalul indicator al calității de dezvoltare a țării este de mărimea și puterea de armata ta. Caractere de luptă în joc, apropo, face o sumă nebun masiv: cavalerie, infanterie, catapulte, turnuri de asediu și chiar dragoni. Joaca joc online foc Putere dragostea toti fanii de tactică și strategie militară, și doar oamenii se distrează pe câștigă înșelătoare în lupte brutale sângeroase.

Capturat teritoriul dumneavoastră în timp se va dezvolta, achiziționa barăci proprii, barăci, care vor fi instruiți vrajitori si infanterie, piețe, care sunt esențiale pentru dezvoltarea economică. Magicieni și mine turn, care a produs importante resurse de producție minieră este, de asemenea, foarte important pentru oricine care vrea starea sa dezvoltat armonios.

Fiecare cladire are propriul preț, măsurată în monede de aur și o anumită cantitate de materie primă. Nu trebuie să fie reduse strategie turn-based, ceea ce înseamnă că importanța construcției depinde de numărul de mutări pentru care va fi construit. Dar puteți remedia această situație, tot ce ai nevoie - cum să angajeze mai mulți lucrători, iar apoi timp pentru a construi cladiri de reduse semnificativ.

Într-un joc ca Autoritate de foc va fi plăcut și interesant pentru toți cei care iubesc necunoscut, pentru că magia - asta e ceea ce universului jocuri vii.

Una dintre caracteristicile de joc - consumabile specifice, menționate în lumea vrajitorilor Magimatami. Ei au deschis accesul jucătorului la diverse bonusuri plăcută, atât militare, cât și industrial.

Magee - sunt principalele figuri din joc. La nivelul lor de dezvoltare și kollichestva depinde soarta a campaniilor de informații sabbotazh armata inamicului, și distrugerea teribil de dragon imens și de a distruge antagoniști de clădiri.

Foc pe gheață ca oricine ca un copil mereu visat de aventuri magice, și dacă încă mai face semn și necunoscut a dat crezi în basme și care bun va câștiga - înregistra și să dovedească ceea ce sunt capabile de a deveni Lord of Fire!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more