Marcaje

Război tribal

Nume alternative: Triburile

Triburile: Triburi War on-line - este un joc de browser care te duce în Evul Mediu. Joaca Triburile este posibil chiar pe computerul de birou, deoarece cerințele minime de calculator necesar pentru a rula jocul: sistemul de operare Windows 98/ME/2000/XP/Vista / Seven Procesor Intel Pentium III 800 MHz 256 MB RAM și 64 videlkarta MB.

Intrare în joc Triburile: triburi de război nu are nevoie de nici un program suplimentar sare și foarte simplu. Alăturați-vă Triburile: triburi War cere o poreclă - numele specific al jocului, parola și adresa de e-mail. Va puteti inscrie la oricare dintre cele 18 de lumi de joc, cu toate acestea, examinarea caracteristicile Triburile: triburi de război de înregistrare on-line recomanda jucători cu experiență să se alăture în populara lume, numai dacă doriți să examineze cu atenție caracteristicile jocului. Prinde din urmă cu vecinii în dezvoltarea de tot nu reușesc, iar micul sat nu va atrage deja sub imperiul construcție. Mai târziu, puteți juca într-o lume nouă acolo și să devină un conducător suveran. Cont în oricare dintre lumile este valabilă în toate celelalte lumi, dar în fiecare lume, nu pot avea mai mult de un cont.

Joc online Triburile: Războiul începe cu triburile, vă oferă un mic sat, care trebuie în primul rând să fie într-un fel frumos numit (numele poate fi schimbat în primărie), și de a dezvolta. Pentru a face acest lucru ai nevoie de resurse

- Produs la lemnul de cherestea,

- Zgura Pit dă lut

- Mine - metal.

Cea mai mare clădire, mai multe resurse pe care o produce. Prin urmare, în primele zile, va trebui să resurse miniere. Pentru vecinii lacomi nu a putut lua rodul muncii tale, resursele pot fi ascunse într-o capacitate de memorie cache, care depinde de nivelul lui. De asemenea, în jurul satului, puteți construi un zid de netrecut.

Odată ce permite de joc Triburile: triburi War on-line, aveți nevoie pentru a produce imediat trupele. Și apoi puteți începe să jefuiască sate mici sau abandonate, sporind astfel oferta de resurse și accelerarea dezvoltării sale. Dacă nu se poate încă nici rob, nici apăra, și pe aproapele tău se pregătește în mod clar pentru a merge la război, puteți încerca să-i scrie o scrisoare diplomatic. După ce te un pic mai puternic, puteți începe să caute aliați ca-minded, cu care va dezvolta tribul tău a apăra și de atac.

Triburile: Triburile joc on-line permite imagine de ansamblu frumos grafică din satul lui, și proprietarii de cont premium, în afară de mass-media obișnuite pot primi mai mult și mai mult, de exemplu, în momentul în care a umplut depozit.

Când joci jocul Triburile: triburi War on-line, atunci va fi capabil de a alege din 13 tipuri de unități, fiecare unitate are propriul scop. De exemplu, un cercetaș poate explora ceea ce se întâmplă la vecin și cât de mult din resursele sale, și cu ajutorul nobililor poate captura alte sate în întregime, conectându-le la posesiunile lor. Toate celelalte soldați au, de asemenea, abilitățile lor speciale, care ar trebui să fie bine studiate înainte de a începe să lupte.

Juca online joc Triburile: Triburile - este o oportunitate de a deveni lider al tribului său, sau doar un bătrân care are dreptul de a accepta noi membri în tribul, precum și scrie scrisori de jucători de tribul său și desfășoare relațiile diplomatice cu vecinii . Pentru a juca on-line de joc Triburile: triburi de război, nu trebuie să uităm că acesta este un joc de echipă, așa ridica un trib la gust extrem de important. Dacă nu aveți nici un trib sau va lua sau ca, puteți crea tribul tău. Juca cu succes Triburile: triburi de război pot fi implicați în mod activ în comerț - face oferte comerciale vecinilor și a pus pe piață resursele excedentare. Această caracteristică, de asemenea, vă permite să trimiteți asistență de resurse la un prieten sau de a aloca resurse pentru satele lor.

În Triburile: triburi War joacă - o șansă unică de domnul sat mic pentru a deveni conducătorul lumii!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more