Marcaje

Stormfall Age of War

Nume alternative: Stormfall Age of War

Stormfall Age of War este un joc browser-based on-line, care se referă la un stil de strategii militare-economice. In acest joc va lupta împotriva orci rele pentru ceea ce pentru a salva întreaga planetă.

Stormfall Vârsta înregistrării de război prezentate în limba rusă, așa că nu ar trebui să aibă dificultăți în ceea ce privește înregistrare. În scopul de a înregistra în război joc de tronuri trebuie realizați următorii pași:

 1. Find site-ul oficial al jocului War of Thrones on-line.
 2. On pagina principală, completați formularul de înregistrare.
 3. In prima celulă va trebui să introduceți porecla (numele tau pentru joc, acesta poate fi inventat).
 4. Then introduceți adresa de e-mail. Dar el trebuie să fie în Mail. ru. Dacă nu aveți o casetă electronică de pe acest e-mail, vă puteți înscrie prin intermediul acestui formular, făcând clic pe"Registru"pe lângă câmpul în care specificați e-mail-ul.
 5. Then confirmați adresa de e-mail. În acest scop, este necesar să intre din nou.
 6. Read acordul de utilizare și politica de confidențialitate, așa cum sunt înregistrate, sunteți de acord în mod automat cu ei.
 7. And la final, faceți clic pe"Play. "

Play Stormfall Age of War poate doar utilizatorii înregistrați, care are în prezent un plin de optsprezece ani. Condiția de bază a jocului este de a se conecta la Internet și un browser web (program special pentru a avea acces la Internet) de pe computer.

Stormfall Age of War Vei juca, de a cunoaște cele două tipuri de armate:

 • Regular armată - această armată vă poate fi achiziționat pentru aur și carne.

However, caracteristicile armatei regulate și Imperial deopotrivă. In joc browser-ul Stormfall Age of War on-line, există patru tipuri de trupe:

 • Infantry. Scopul principal al acestor trupe - este un atac. Infanteriei includ: Strigoi, Spearman, Archer, Dwarf Paladin.
 • Cavalry. Pentru aceste trupe Principala sarcină - este protecția. Acest tip include: Nomad, Knight, barbar, Grandlord.
 • Magistrates. Scopul lor este de protecție, cum ar fi Cavaleriei, dar ele au o magie specială. Acest tip se referă Golem, Warlock, Demon, Nekroman.
 • Bestiary. Principalul obiectiv lor - este inteligenta. Ființele sunt Bestiariului: Spy Griffin, Wyvern, Dragon.

Stormfall Age of War on-line Puteți crea alianțe. Acest lucru este necesar, astfel încât să puteți mări puterea. Dar, în scopul de a se alătura unei alianțe trebuie să fie de cel puțin nivelul 30. Stormfall Age of War iti permite sa faci diferite buildings

 • Fatigue - acestea sunt necesare pentru a extrage resurse și de a le stoca. Această locuință, sursa, depozit, ferma, etc.
 • Team - aceste clădiri sunt conectate cu conducerea castelului. cladiri de date includ Primaria, temnita, Consiliul privat, și so
 • Martial - trupe sunt necesare pentru a crea și de a le gestiona. Aceste clădiri includ barăci, paza podului, și so
 • Safety - acestea sunt necesare pentru protecție, precum și pentru decorare. Construcțiilor de protecție includ: perete, turn, poarta, etc.

Stormfall Age of War gratuit vă va oferi posibilitatea de a plonja în lumea strategiei militare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more