Marcaje

War of Empires

Nume alternative: War of Empires

War of Empires Online - este un joc de browser gratuit on-line, care a câștigat deja o mulțime de fani. Război de joc Empires Online are mare grafică și complot interesant. Acest joc vă oferă pentru a construi propriul imperiu, petrece civilizația lor printr-o mulțime de războaie de dominare a lumii! War of Empires joc on-line disponibil pe orice browser și nu necesită instalarea de clientul jocului.

Pentru a intra în joc nevoie de înregistrare de război Empires: alege pe serverul principal pagina de joc (Gladiator, Liu Bay, Megion Ankela, și, în curând se va deschide o altă - Vallat), apoi faceți clic pe butonul "Înregistrați-vă", în tipul de fereastră deschisă în dvs. de e-mail, apoi introduceți parola și apăsați pe "Play". Înainte de a deschide o nouă pagină în cazul în care aveți de a alege cursa de Roma, China, Persia si Egipt. După selectarea o cursă, pagina următoare, alegeți propria imagine, gen, numele eroului și numele orașului, și locație de pe harta lumii pentru orașul tău. Faceți clic pe "Intrare la joc", și asta e Inregistrare în joc War of Empires se termină.

Fiecare erou are abilitati sunt abilitati speciale, care sunt folosite în luptă. Vsego16 Capacitatea și pot fi împărțite în patru grupe principale: Putere (crește viteza de atac și a prejudiciului), Leadership (se mărește numărul de trupe), Agility (ea are un impact asupra protecției și viața) și spirit (crește rezistența și daune). Toate aceste abilități pot fi pompat cu ajutorul niveluri de joc care trece, îmbrăcăminte și diverse elixiruri.

Lucruri pe care veți avea nevoie pentru jocul pe care îl poate obține pentru misiune, pentru victoria în Den și medalii obținute de la Arena. În joc, există resurse, cum ar fi minereu și pietre prețioase, prin care vă puteți îmbunătăți lucrurile.

War Game of Empires joc on-line are trei locații principale: orașul tău, lumea de joc si Districtul. Fiecare locație are propriile caracteristici ...

War Game of Empires razvinut ajutor sau pentru a îmbunătăți gândire strategică, care este util în viața reală.

Vei juca joc Războiul of Empires Online din orașul tău, în cazul în care se va efectua o serie de misiuni de instruire obligatorii pentru a vă ajuta să fie rapid în măsură să înțeleagă toate aspectele legate de joc. În timpul antrenamentului, se recomandă să urmați instrucțiunile. În viitor, finalizarea misiunilor puteți achiziționa resursele necesare sau a unor bonusuri.

Toate quest-uri din joc sunt împărțite în bază, și Daily dezvoltare. Atunci când alegeți un loc de muncă, veți fi ghidat de conținutul său, din moment ce fiecare misiune are propria descriere, scop, orientări cu privire la punerea în aplicare și, desigur, recompensa!

Juca on-line joc War of Empires ați ghidat nu doar prin indicatori economici, dar, de asemenea, religie, și putere militară, așa cum acestea afectează, de asemenea, dezvoltarea în continuare.

Jocul are cinci epoci pe care le pot schimba cursul jocului. Acest lucru: era Wild epoci întunecate Feudalism, medievală și Empire.

Era Wild - eră începe cu acest joc pe care vă puteți construi primele clădiri;

Shadow era - în această eră, se poate construi o piață, Sanctuary, temple, Filmare, personal de apărare, poarta si gard, și chiar angajarea arcasi

Feudalism - în această eră, se poate construi o sala de oraș, de călăreți stabil, echitabil, și, de asemenea, angaja

Evul Mediu - în această eră, puteți construi un eroi de școală, Arsenal, angaja un balistă și trebuchets (acestea sunt mașini de război)

Empire - în această eră, se poate construi o fortăreață, precum și angajarea de trupe speciale.

Progresele în fiecare nouă eră este mai dificilă decât cea precedentă.

Joaca War of Empires este posibil cu ajutorul licitație, care vă permite să cumpere și să vândă o varietate de obiecte, abilități și toți ceilalți jucători.

În Războiul of Empires poate juca, luptand in PvP-luptele cu alți jucători. Iată câteva opțiuni pentru luptă: Attack (puteți face confiscarea de tabere de străini), Jaful (puteți face furtul de resurse și aur de la alți jucători) și Interceptare (aici puteți lua eroii de alți jucători de pe harta lumii). În plus față de aceste PvP-lupte, poți lupta în continuare cu monștrii.

Jocul are mai mult Chat, Mail, Forum, și Loterie. Și aceasta nu este limita. ... Dacă doriți să aflați mai multe despre Războiul joc de Empires înregistrare se va deschide înainte de cortina toate posibilitățile de acest joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more