Marcaje

Warriors și Magii

Nume alternative: Warriors și Magii

Warriors și Magii Online - bazat pe browser online role-playing, cu titlu gratuit, care tematic poate fi atribuită foarte popular în zilele noastre genului fantasy. Warriors de joc on-line și Magii este shareware, ceea ce înseamnă că pentru bani non-joc, puteți cumpăra așa-numitele cont premium, care oferă anumite bonusuri. Creatorii acestui proiect joc este mândru pentru a apela produsul lor unul din comunitatea de gaming cea mai rapidă creștere, care este actualizat în permanență și este umplut cu o varietate de bonusuri si bunatati pentru ambele cu experiență și au rezistat jucătorii bătălii și novici deopotrivă, doar pentru a începe dezvoltarea de lumea jocului. Tocmai din cauza acestei Warriors și Magii de joc on-line, care au pe placul tuturor celor care au decis să vă încercați în lumea jocului umplut cu o varietate de mistere uimitoare și ghicitori.

Intrare în Warriors joc și Magii - procesul nu este consumatoare de timp. Tot ce trebuie să faceți pentru a începe redarea Warriors joc și Magii online - introduceți numele de cont, adresa dvs. de e-mail și parola. De fapt, acest Warriors de înregistrare și Magii vor fi finalizate și poți începe să joci jocul Warriors online și Magii. În primul rând, deși, la adresa de e-mail ar trebui să vină de notificare care contul dvs. este activat.

Warriors joc și Magii online, puse în aplicare, astfel încât umerii se bazează controlul unui personaj joc individuale, îmbunătățirea și dezvoltarea de care va depinde de tine. Până și mari, obiectivul dvs. în joc - dezvoltarea unor abilități de personajul tău, participă la turnee, lupte înverșunate, și chiar un lucru politic sau diplomatic.

După fiecare luptă aprigă, va trebui să pună în ordine sănătatea lor. Aceasta se poate face va fi în spital. A arme de reparații sau de echipamentele necesare cel mai mult. Sistemul de luptă în joc, ca a devenit un obicei în mai multe jocuri similare - pas cu pas. Du-te în primul rând, și apoi adversarul tău. Lupta aveți posibilitatea ca jucătorii normale, și cu NPC - monștri. Practic, fiecare personaj este dat de capacități personale și caracteristicile sunt deja familiarizați și cu totul nou: mană, sănătate, carisma, credință, magie, oboseală, rezistență magie, și de concentrare a corpului. De ce în acest moment, nivelul de caracter depinde direct de cât de liber te va simți în joc. Experiență prin care personajul tău va evolua, puteți câștiga în campanii și lupte. Fiecare creștere de nivel pentru a vă aduce o anumită sumă de puncte de dezvoltare de porc.

Incepatori începe jocul la nivelul zero și, în cinci a deschis posibilitatea de a studia vrăji magice, zece acces liber la tratament și recuperare în lupta pentru pyatnidtsatomu nivel devine sânge Arcane disponibile. Ei bine, același nivel al XX-lea este o tranziție în instruirea toate misterele zeități.

Trebuie remarcat faptul că sistemele similare au câștigat deja încrederea lor și avantaj dovedit peste multe alte formate, în cele mai multe jocuri online moderne. Componenta economică a jocului, precum și punerea în aplicare la nivelul adecvat, ceea ce nu este valabil pentru mulți dintre colegii ei Igroprom.

Moneda de joc în joc nevoie de a cumpăra diverse produse, cum ar fi echipamente, arme și alte provizii. Tentativ acesta poate fi împărțit în trei tipuri: aur, argint și cupru. Moneda este o măsură a valorii anumitor produse pe care le cumpărați de la magazin. De fapt, plăcut mulțumit că victoria în lupte înverșunate ca un premiu veți obține nu numai o varietate de arme și echipamente, dar, de asemenea, plină de satisfacții financiar. Dimensiunea sa este determinată de cât de mult daune le-ați cauzat în sumă de adversarul tău în timpul unei lupte.

Mulți au rezistat o varietate de jucători lumi online, spune că a început să joace în Warriors și Magii, după un timp începi să te obișnuiești și într-adevăr cred cu tărie că undeva, într-un univers paralel, există o lume magică, deși limitate în afara monitor, dar încă foarte mare, misterios și fascinant. Și dacă nu ești străin de spiritul de aventură, dar la inimă ești încă același cavaler romantic incurabil, atunci acest joc este pentru tine.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more