Marcaje

Război Russov

Nume alternative: Războaie Rus

Russov War Online - multiplayer jocuri de browser de strategie gratuit, ne place setare destul de neobișnuit. Joc online War Russov ne spune despre istoria Rusiei vechi, misterele sale și unghere sale speciale si unice. Recent, cu jocul de transport mai mult și mai mult aceste jocuri du-te, acest lucru se datorează faptului că popularitatea lor în rândul țărilor Igrovka CSI este în creștere. Asta pentru ca fiecare dintre cei care joaca aceste jocuri dorește să adere la cultura unică și autentică a istoriei nativ. Și ar trebui să spunem că acesta este jocul pe care îl poate ajuta calitativ.

Alăturați-vă în joc de război Russov destul de simplu și nu ia mult timp. Pentru a începe un joc War Russov on-line, va trebui să introduceți un nume de utilizator, adresa de e-mail și parola contului. Mai târziu, pe e-mail-ul va primi o scrisoare care vă informează că înregistrarea Wars Russov completat și acum puteți începe jocul on-line Russov War. În ciuda faptului că jocul în sine este un browser, nu-l împiedică de a avea propriul client, simplu și ușor, care nu poate decât să se bucure.

La începutul jocului ai dreptul de a alege națiunea care va reprezenta. Până și mari, alegerea nu este într-adevăr ceva și mare. La dispoziția dumneavoastră este o oportunitate de a se alătura rusam sau copii de stepă și vânt - Nomads. Russ, este de a spune, sunt o națiune mare în joc și sunt sedentare. Nomazi aceeași și doar cei implicați, care sunt purtate pe puterea de cetatea în căutare de cei care sunt încă prea bine și bogat de viață este de a valorifica cu succes pe ele. Războinici nomazi sunt foarte ieftine pentru a produce și cele mai numeroase. Aceasta este una dintre mai multe corespondențe istorice la o dată vizibile, prin care putem spune cu siguranță că jocul este făcut să dureze. Aceste nomazi a negat posibilitatea de a se apăra în cetăți, astfel dezvoltatorii echilibrat avantajele ambelor facțiuni aflate în conflict. Russov război joc on-line, care este sigur de a face să vă folosiți pâine ta.

In joc, ni se dă posibilitatea de a alege din mai multe locatii: articolul Horde Începând Russow sau Wild Field. Trebuie să spun că, dacă sunteți nou la joc, domeniul Wild este potrivit pentru tine. Pentru restul, afectat deja și testată în timp alegere jucători de luptă va depinde de stilul tau de joc, iar fracțiunile care le-au ales pentru ei înșiși.

Multumeste veridicitatea istorică a unităților militare, care abundă în jocul de la ceea ce fiecare tip are anumite specifice numai laturi ei pozitive și negative. În principiu, ele depind de domeniile specifice în care se iau sau luptă dezlănțui.

Prima juca War Russov la dispoziția dumneavoastră este un mic sat care trebuie să fie vigilentă pentru a proteja împotriva raidurilor, și în cele din urmă a construi un imens Grads - de atunci metropole, puterea de neatins și fascinant.

Practic, jocul Russov War on-line este proiectat astfel încât, dacă tactica de foc și sabie voi extraterestru sau pe care doriți să-l joace în condiții de siguranță și să fie o sută la sută sigur de victorie, atunci tot ce trebuie sa faci - că este doar un ofițer inamic mită și apoi sansele de succes crește semnificativ.

In al doilea război Russov juca pentru reprezentanții Ducal mită ruși de faptul că de la bun început de joc pentru a deveni un operator de transport cu drepturi depline s titlu princiar. Veți fi în subordinea o anumită stare de țărani dvs., iobagi și câteva case mici, la fel ca în Rusia vechi.

Joc de război Russov on-line este gratuită, dar puteți obține întotdeauna clientul în care dezvoltatorii s-au îmbunătățit componenta grafica de joc, oferindu-vă astfel o imersiune mai mare în lume, plină de ghicitori istorie nativ. Trebuie remarcat faptul că avantajele inserarea termina bani reali, și nu poate decât să se bucure.

Deci, în cazul în care povestea nu este străin pentru tine, dacă sunteți de sângerare în interiorul marilor prinți sau domnitorii stepele și frații de vânt, nu zăbovi și întotdeauna se joace acest joc de mare. Acum, povestea a devenit realitate!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more