Marcaje

Răzbunare

Nume alternative: Venga

Retribution Online - multiplayer online gratuit browser-RPG, iese în evidență printre alte produse de jocuri transportoare. Aceasta se referă la tabăra de browser MMORPG-ul, este în prezent unul dintre cei multi numeric și în curs de dezvoltare cel mai rapid. Și, aparent, modul de a face cu o astfel de concurență foarte mare și ferm deține o nisa de piata? Dar joc Retribution online - un exemplu strălucit de ceea ce se numește "de lucru pentru gameri." Nu este în frumusețe și de divertisment imagini a ceea ce se întâmplă pe ecran, și în cel mai important aspect - libertatea de acțiune este completă, atunci când aranja totul astfel încât să puteți influența în mod direct tot ce se întâmplă în joc în jurul lumii te.

Alăturați-vă în joc simplu Retribution și nu ia mult timp. Tot ce trebuie să - introduceți numele dvs. de cont, adresa de e-mail și parola bezpasnosti. Apoi, în e-mail, veți primi o scrisoare care vă anunță că contul dvs. este confirmat. De fapt, această înregistrare va fi finalizat Retribution și puteți începe în condiții de siguranță jocul Gere Retribution on-line.

Primul lucru care atrage atenția în acest joc - este o gamă largă de opțiuni, care este investit în mâinile de dezvoltatori gamer. Acesta este de a face o mulțime de funcții diferite se pot efectua caracterul tău online game Retribution și iese în evidență printre alte jocuri de rol în care funcționalitatea player-ul este destul de limitat. Univers în care evenimentele de joc este mare în dimensiune și diversă în peisajul său și "umplere". Dar este interesant ca elemente decorative anterioare, cum ar fi munți și păduri fost doar o mare de fond, acum este un produs plin de jocuri care le pot folosi, minerit sau resurse, inclusiv produc diverse obiecte. Deci, nu se grăbesc pentru a obține în jurul unui copac sau un morman de pietre, în picioare pe locație, și mai bine stoc pe instrumente și de a obține un pic de resurse, ele vor fi utile pentru tine.

De asemenea, acesta este cu provocările economice. În pădure, puteți găsi întotdeauna plante potrivite pentru o varietate de potiuni si elixiruri, și în cazul în care dintr-o dată te-ai simtit-e foame - aduce întotdeauna pol de pescuit și apoi la orice cel mai apropiat rezervor, puteți prinde întotdeauna pește și o mulțime de chei. Dezvoltatorii recunosc faptul că o astfel de abundenta de ușor accesibile pentru interacțiunea dintre obiecte confundă foarte des oameni și descurajează nou-veniți, dar ei ne asigură că, dacă vă petreceți câteva zile și de a înțelege ce se întâmplă, apoi un set mare de caracteristici care vor fi deschise în fața ta, pur și simplu capul se va învârti. Joaca Retribution joc on-line va fi interesant de oameni care sunt obosit de piese de gen pe formule în MMORPG-ul, pentru că sarcina pentru dezvoltatori să scape de clișeul a fost o prioritate și votpochemu.

Retribution joc online în întreaga sa univers adăpostit patru curse disponibile în joc ca: Orcs, Undead, Elfi și Men. Și aici ne asteptam pentru prima surpriză. Alegerea o rasă de orci veți fi plăcut surprins de faptul că ei - personajele pozitive din istoria lumii de joc, și antagoniști ai urechi eterne elfii lor - negativ. Și în ciuda tot ce se intampla, aceasta nu împiedică cele două facțiuni pentru a obține de-a lungul într-o alianță militară.
Oamenii din acest joc este implementat ca timpul armatei domnilor nobile. În alianță cu ei este Undead - elfi moarte. În povestea jocului ei - oracole nobile și necruțător, nu a trădat zeiță lui, chiar sub pedeapsa cu moartea. Marcaje, teren de joc este demn de o analiză separată, dar un pic mai mult despre el pot fi găsite într-o enciclopedie special de joc, situat pe site-ul jocului.

Deci, în general, putem rezuma în condiții de siguranță pe care îl joci Retribution nu este doar plăcut, dar, de asemenea, interesant. Desigur, este greu să faci fără anumite dezavantaje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more