Marcaje

Imperii de timp

Nume alternative: Timeage

Timp de Empires Online - un joc gratuit bazat pe browser-ul multiplayer online, a făcut în genul unei strategii globale. Mulți familiarizat cu această capodoperă de industria jocurilor de noroc ca "civilizație", și joc de timp atât de on-line de Empires Online este o rudă îndepărtată de on-line. Întreaga poveste se învârte în jurul confruntarea constanta de a se opune orașe și state, unite în clanuri, începând cu perioada antică și lăsând în dezvoltarea sa în viitorul îndepărtat.

Data Timp de joc imperii simplu și ușor de înțeles pentru toată lumea și vă voi lua destul de un pic de timp. Tot ce trebuie sa faci - pentru a introduce un nume de joc pentru a intra în joc, parola de intrare de securitate si adresa ta de e-mail, care după un timp veți obține un anunț care imperiile registratsiyaVremya este de peste.
Ora of Empires joc on-line nu este pretentioasa la informații tehnice despre calculatorul dumneavoastră, pentru că, în scopul de a se bucura de joc, veți avea nevoie de orice calculator care acceptă posibilitatea de a accesa internetul și instalat o face.

Incepand pentru a juca jocul on-line timp Empires, te-ai comportat ca un conducător înțelept, sunt în posesia mai multor orașe. Responsabilitățile dumneavoastră includ o gamă completă de gestionare a emite terenurile: de la construcția de clădiri diferite și de cercetare, la declarația de război, pace, salvarea națiunii din diferite epidemii, cum ar fi ciuma sau ciuma. Jocul este turn-based, și personajul tău are o anumită cantitate de puncte de acțiune în ziua în care el poate petrece. La fiecare clădire, de cercetare sau orice altceva a petrecut o anumită perioadă de timp.

Desigur, alegând calea de dezvoltare agresiv, poti sa te duci imediat la război cu orice trib vecin destul de slab, dar jucătorii experimentați recomanda incepand de la a juca jocul online Timp Empires înainte vsegodumat la consolidarea puterii de propriile așezări.
Practic, cele mai multe dintre clădirile vă aduce unele venituri sub forma anumitor resurse, cum ar fi Academia acumuleze "cunoștințe", prin care puteți explora noi tehnologii. La fel ca în majoritatea strategiilor globale cu componenta cronologică prezent în divizia de joc pentru eră tehnologică. Doar nu uitați să bunăstarea saloanele lor, de exemplu, produsele alimentare este cheltuit pe menținerea viabilității orășeni și trupele de aur pot achiziționa clădiri și acces la abilități speciale. La fel ca în "civilizație", jocul are un nivel general de bunăstare de țara ta. Dacă este scăzut, teama că subiecții vor emigra în țara vecină.

Continuarea pentru a juca in imperiu a petrece un pic de timp cu privire la dezvoltarea statului, pot fi luate în condiții de siguranță pentru a aduce problema la sistemul politic și militar din țara dumneavoastră. Aici puteți folosi o varietate de personaje care au o misiune specifică și unică pentru fiecare epocă.

Gameplay-ul este foarte dinamic și inițial a controla tot terenul din jur și propria statul poate părea întreprindere destul de descurajatoare. Dar în timp această criză devine foarte ușor să te obișnuiești și atunci nu vom scăpa de atenția dvs., nu, lăsați chiar și cea mai mică schimbare.

Ar trebui să fie atenți atunci când controlul de țara lor, pentru că în cazul în care, de exemplu, oraș garnizoană este umplut la capacitate, construirea de unități militare în ea se oprește imediat. Plăcut mulțumit la posibilitatea de a juca negocieri diplomatice. Cu toate acestea, există o caracteristică: se poate negocia doar cu acele țări în care au ambasador dvs., și finalizarea cele mai multe dintre aceste acorduri, ambasadorul ta dispare.

Implementat perfect în sistemul de joc de clan, care permite fiecărui jucător de a experimenta toate beneficiile de a juca și se bucură de joc, împreună cu camarazii săi. Dar este, la prima vedere, o caracteristică evidentă, dar nu este destul de clar pentru joc de acest gen: pentru a uni jucatorii de clan poate doar cu condiția că terenurile lor sunt în imediata vecinătate. Acest lucru înseamnă că, dacă vă decideți să schimbați clanului, va trebui să se mute la un alt loc pentru a nu ma probleme cu vecinii face.

Timp de joc Empires joc în care va fi nu doar distractiv, dar, de asemenea, interesant, se așteaptă noi personaje, și dacă sunteți unul dintre ei - vă rugăm să înregistrați și să dovedească că sunteți demni de a deveni un erou adevărat, capabil să repete soarta lui Alexandru cel Mare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more