Marcaje

Comandantul războiului: Rogue Assault

Nume alternative: Comandantul Var

Games Commander: Rogue Assault pentru fanii luptelor militare.

dezvoltator american Kixeye are mai multe proiecte de succes în contul său, iar War Commander: Rogue Assault a adăugat această listă. Lucrările privind noua strategie a OMI pentru dispozitive mobile au durat mai mulți ani (2014-2016). oraș). Dar putem spune cu siguranță că jucăria va atrage fanii genului, care nu ratați ocazia de a-și asuma comanda unei armate puternice. Produsul are mai multe caracteristici frumoase care îl deosebesc favorabil de o masă similară:

  • Excellent funcționează pe toate platformele.
  • Utilizați pachetul normal și cel de viteză medie.
  • Există 6 variații ale setărilor grafice selectate automat, în funcție de dispozitivul utilizat.

Echipa de Război: Rogue Assault poate descărca gratuit, însă este posibilă și achiziția. Cu toate acestea, pentru a cheltui bani nu forțe o singură, și este destul de posibil pentru a face ceea ce este disponibil gratuit. Apropo, descărcați War Commander: Rogue Assault pe computer, de asemenea, puteți, și acesta este un alt plus în favoarea jocului.

0 O mică preistorie.

Valoarea în care se dovedește jucătorul se referă la viitorul apropiat, când economia mondială sa prăbușit. Acest lucru a condus la o șomaj total, ceea ce a dus la o foamete. Oamenii au ieșit în stradă, dar în curând revoltele pașnice au dat drumul la agresivă zavarushkas. Autoritățile și-au pierdut controlul asupra situației, criminalitatea a dispărut, numărul de bande a crescut.

După ce au obținut acces la arme, fracțiuni deosebit de puternice au depășit Europa, declarând teritoriile ocupate drept state libere. Este timpul pentru o nouă dictatură, mai crudă decât oricând. Sarcina jucătorilor de a conduce baza militară și de a distruge unul dintre cei mai sângeroși generali, fără să-i permită să-și răspândească influența asupra altor țări.

Acestiunile tale in joc.

Game Commander de Război: Rogue Assault se dezvoltă pe două ramuri:

  • Building și consolidarea bazei
  • Participarea la luptele PVE și PVP

Veți putea accesa trei resurse metalice principale (fără acestea nu vor exista îmbunătățiri), toriu (analog metalic, dar mai avansat), ulei (ajută unitățile să se recupereze după bătălii). Acest bun ar trebui să fie mereu cu tine, deci ține cont de reaprovizionarea rapidă a stocurilor. Obțineți-le pe bază proprie și primiți și ca recompensă pentru sarcina completă. Dacă nu sunteți nou în strategiile militare, știți principiul acțiunii. În acest sens, jocul War Commander: Rogue Assault nu va aduce nimic nou: să dezvolte în mod constant baza, să construiască clădiri, să extragă resurse, să pompeze trupe, să profite de noi teritorii și să le controleze.

Una dintre caracteristicile jucăriei este accesul nelimitat la fonduri. Acest lucru înseamnă că sursa lor nu este scăzută, astfel încât curajul să acumuleze cuantumul necesar pentru continuarea modernizării și construcției. Cu toate acestea, pentru asta aveți nevoie de prezența dvs., deoarece jocul Var Commander nu se va dezvolta în modul"sleep". Dacă este suficient să distribuiți sarcini în alte proiecte și să reveniți într-o zi pentru a recolta sau a obține un alt rezultat, atunci nu va funcționa. Pentru a vă deplasa la un nou nivel, trebuie să conduceți personal fiecare. Cea mai interesantă parte a luptelor. Trebuie să formați armata dvs. prin selectarea diferitelor tipuri de trupe, după ce le-ați studiat caracteristicile. Infanterie disponibile, tancuri, camioane, aviație militară, arme de calibru mic și raze de distrugere.

Înainte de a merge la atac, faceți o recunoaștere amănunțită, asigurați-vă că dușmanul este în dinți și nu uitați să vă gândiți la tactica acțiunii, astfel încât operația să aibă succes.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more