Marcaje

Mașini de război

Nume alternative: Var Carsine

Gamă de război este un rezervor preferat.

Games pe rezervoare umplut spațiul virtual, și o astfel de abundență poate fi percepută în moduri diferite. Pe de o parte, acesta oferă o alegere, dar, pe de altă parte, este mult mai greu să găsiți jucăria prețuită, care să îndeplinească toate cerințele unui tanc condimentat. Compania Fun Games for Free oferă versiunea proprie a luptelor sub forma unui proiect de joc War Machines.

Aceasta a fost lansată pentru prima dată în noiembrie 2015. , iar un an mai târziu a fost adaptat pentru platforma Android. În prezent, War Machines a descărcat mai mult de 10 milioane de descărcări. utilizatori. Jocul este acum distribuit gratuit, dar în mod tradițional a plătit conținut pentru fanii să accelereze cursul evenimentelor și să primească bonusuri suplimentare. Unele bunuri pot fi cumpărate pentru 25.99 2 699.99 UAH. , dar dacă plătiți o taxă lunară, veți primi un cont premium în care recompensele sunt mai grave, iar rezervoarele sunt mult mai abrupte. Pentru a reda pe dispozitivul mobil, rețineți că dimensiunea jucăriei este de 69 M, iar versiunea Android trebuie să fie de cel puțin 4. 1. Dacă decideți să descărcați War Machines pe computer, iOS 7. 1 și mai mult.

Features de jucărie Var Mashines.

 • Grafică luminată
 • Batalii dynamice
 • Câte locații pentru selecție
 • Sortarea rezervoarelor și necesitatea pompării acestora
 • Tipuri de lupte unice și de echipă

De îndată ce se instalează jocul Mașini de război, jucătorul intră în hangar acolo unde este stocat echipamentul său. Există o reparație și o modernizare a mașinilor, dar pentru a le pompa la maxim, aveți nevoie de o mulțime de bani. Aurul și diamantele sunt enumerate în joc. Stocul de aur este ușor de obținut suficient pentru a ieși în mod regulat pe câmpul de luptă și pentru a distruge inamicii. Diamantele sunt valută mai valoroasă, iar dacă nu o cumperi cu bani reali, poți să o primești gratuit doar după un loc de muncă de succes și în bătălii împotriva jucătorilor live.

În plus față de pietrele prețioase, un canistru cu combustibil este, de asemenea, un artefact valoros ca premiu. De asemenea, turneele sunt organizate periodic, unde câștigătorii primesc premii valoroase. Începătorii trebuie să treacă mai întâi, să treacă la inițierea focului și să câștige experiență și, prin urmare, este disponibil numai un singur mod de jucător. Dar este chiar distractiv să conduci în jurul câmpului, să urmăriți și să distrugeți dușmanii, să colectați monede de la ei și să colectați alte bonusuri:

 • Seturi de restaurare a sănătății
 • Cisterne pentru combustibil
 • Snaryady
 • Gold
 • Zvezdy

Numai după atingerea unui anumit nivel va fi posibil să coopereze cu alți jucători și să participe la misiuni de masă. Până când rezervoarele trebuie să mărească toate cele patru caracteristici:

 • Bronyu
 • Aparat de apă
 • Skorostrelnost
 • Atak

Fiecare caracteristică poate fi îmbunătățită cu ajutorul a cinci pași, deci există multe de creat. Cilindrul, turnul, omida și motorul sunt pompate. În plus, puteți aplica un model casetei sau aplica o camuflaj selectat din meniu. Controlul destul de simplu în colțul din stânga al săgeții ajută la alegerea direcției de mișcare, iar în partea dreaptă există o vedere și un buton de fotografiere. Rezervoarele pot roti turnul, pot lua obiecte în vedere, iar scara deasupra echipamentului altor persoane arată procentajul de daune. Pe site există întotdeauna obstacole, iar dacă treceți peste zid, nici tu, nici inamicul nu vor fi văzute. Acest lucru ajută la crearea unui efect de surpriză, când nu știți care parte va fi în pericol. De asemenea, este plăcut să alegeți localitățile deșertice, pădurile, orașele, peisajele de iarnă.

Jocurile de jocuri

War sunt actualizate în mod constant, iar erorile pe care le repară jucătorii sunt rapid eliminate de dezvoltatori. Fără îndoială, produsul este de calitate și demn de atenția dumneavoastră. Pentru a vă evalua singuri, descărcați-l chiar acum.

 

Mașini de război descărcare gratuită