Marcaje

Warface

Nume alternative: Warface

Și gras Varfeys - este un shooter de la compania Crytek , care , cunoscut pentru jocurile sale de multiplayer, de înaltă calitate, care sunt populare în întreaga lume. Înșiși jucătorii vor fi în măsură să evalueze avantajele și completările de jocuri noi.

Înainte de juca jocul online Warface , verificați setările de calculator și cerințele minime de sistem ale jocului. Dezvoltatorii stabilit următoarele cerințe minime de sistem pentru joc:

- Sistem de operare: pentru Windows XP , Vista [ _9_], Seven ;

- Procesor : Intel / AMD dual-core 2. 0 GHz;

- Memorie: 1 Gb (1. 5 Gb pentru pentru Windows Vista / 7)

- Video: GeForce 8600 GT 256 Mb ,

- 6 Gb spațiu liber pe hard disk;

- Accesul la Internet prin ADSL 56 kbit / s.

Înainte de a trece direct la joc, ar trebui să fie trecut Warface de înregistrare on-line . Acest proces durează doar câteva minute, așa cum a făcut și convenabil și simplu.

P egistratsiya joc Warface implică intrarea în următoarele date:

- Nick - nume care va fi utilizat de către un jucător în joc;

Parola;

- Adresa de e-mail;

- De asemenea, trebuie să citiți și sunt de acord cu acordul de utilizare, acordul de licență și regulile de joc.

Apoi, aveți nevoie pentru a descărca și instala clientul jocului. Fie direct pe site-ul de joc, și faceți clic pe "Download" pentru a începe descărcarea. Odată ce fișierul este încărcat, trebuie doar să-l rula pe și urmați instrucțiunile. În acest înregistrare Warface capete, și sunteți gata pentru un joc captivant.

Și gras Warface on-line începe alegerea aspectul pentru caracterul tău. O gamă largă de opțiuni diferite, astfel încât să puteți crea un personaj unic. Warface joc on-line oferte meargă mai întâi prin formare, prin care va continua să fie mai ușor de jucat. Educație va cuprinde jocuri, se va ocupa cu managementul, apoi pentru a juca jocul on-line Warface va fi mult mai ușor.

In joc Warface este posibil ca astfel de clase inginer, Forward, medic și lunetist. Fiecare clasă are propriile avantaje și dezavantaje, așa că alege o clasă, ghidat de preferințele personale și de strategia aleasă. Ca o trăsătură distinctivă de fiecare clasă este un echipament special - unele elemente sunt disponibile numai în această clasă.

Assault - este principala armă de luptător, care este automată. În procesul de dezvoltare, va fi disponibil la noi modele de puști și mitraliere. Avioane de atac folosite cutie speciala echipament de muniție cu care poate repopula, după o luptă aprigă, ca jucătorul însuși și aliații săi.

Medic - atât de necesare personaj pe câmpul de luptă, ca și utilizarea echipamentului său special (kit-uri) pot fi tratate de către jucători aliate, precum și pentru a reface sănătatea ta. Ca un medic primar armă folosește arma anti-aeronave, care nu este exactă, dar armă foarte puternică.

Inginer de luptă cu o mitralieră de lumină sau pistol. Se poate restaura, de asemenea, stocurile de armura, care poate fi de multe ori foarte util în luptele feroce. În plus, inginerul poate pune mine, care sunt activate de o lovitură, sau atunci când se apropie de inamic.

Sniper este lunetist în joc. Cu ajutorul puștii lui, el poate ucide inamicii de la distanță, de multe ori cu primul foc.

Și grata în Warface necesar pentru finalizarea misiunilor sunt variate și mereu plin cu sarcini suplimentare. Pentru ei, câștigurile jucători experiența și bonusuri valoroase.

Fără îndoială, jocul Warface va evalua în mod corespunzător prezente fanii shooter de calitate și fanii de jocuri bune.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more