Marcaje

Warhammer 40,000: Dawn of War

Nume alternative: Warhammer 40,000: Dawn of War

Warhammer 40,000: Dawn of War - joc de strategie calculator în timp real. Joc Warhammer 40,000: Dawn of War implică o gândire tactică clar concentrat. Dezvoltatorii de jocuri, compania Relic Entertainment, luate ca un wargame masă bază Warhammer 40,000. S-au lansat, de asemenea, cele trei părți plus atat de interesant la povestea: Winter Assault, Dark Crusade, Soulstorm.

În Internet are Warhammer 40,000: Dawn of War video și capturi de ecran, în plus de revizuire, care oferă o bază bună pentru familiarizarea cu modul de joc. Dacă nu sunteți un fan al seriei de aceste jocuri. După ce am citit, vă puteți grăbește-te și să vizitați site-ul și descărca Warhammer 40,000: Dawn of War.

Joc Warhammer 40k Dawn of War te duce în universul fantastic de Warhammer 40.000, ceea ce este pe planeta Tartar. Tu erou - una dintre pușcașii marini, marini legate de rasă.

În general, sunt astfel de curse:

• Space Marines;

• Orcs;

• Chaos;

• Eldar.

Space Marines - sunt reprezentanți ai oamenilor superiori genetic care au fost create în imaginea de "fii" a împăratului însuși. Acest lucru este cel mai puternic luptători.

Orcs - barbari care există de dragul de luptă. Prezentate sub forma de ciudați uriașe cu pielea verde. Condusă de Orkamungus lor șef.

Chaos - acei trădători și s-au retras Space Marines, care s-au aflat sub influența rea ​​a zeilor Chaos. Dar într-un joc numit Alpha Legion.

Eldar - reprezentanți ai cea mai veche rasa. Tehnologiile lor sunt mai bune decât altele.

Inițial jocul Warhammer 40,000: Dawn of War Vei juca împotriva rasei orcilor, dar apoi mai târziu, vă veți da seama că nu e cel mai rău de vrăjmașii voștri. Chaos Space Marines, deoarece reprezentanții - sunt dușmanii reale.

Întreaga parcelă de joc este plin de conflicte complexe și plavnoperetekayuschih dintre rase de joc.

De-a lungul modul de joc te adune resurse pentru a construi baza de date, și, de asemenea, pentru dezvoltarea tehnologiei. Resurse pentru a obține te apuca și puncte de control proprii. Ele sunt o sursă constantă de resurse. Dar noi trebuie să urmeze că rata de producție nu s-ar cădea.

Începând cu versiunea tactici - doar trimite o armată în luptă - poate provoca, este necesar să se monitorizeze cu atenție caracteristicile individuale ale fiecărui personaj din armata ta. Este de asemenea posibil pentru a reface dvs. de armată jucători noi direct în luptă. Asta e doar numărul de trupe și echipament, în general, este limitat.

Jocul a primit cele mai bune comentarii, la fel ca în jurnaliștii străini și ruși.

Calitatea grafică a jocului Warhammer 40.000: Dawn of War reprezentată la un nivel ridicat. Imaginea are o obiecte clare și luminoase. În general, nu sunt suficient de imagine realistă.

Cu acompaniament muzical este, de asemenea, nici o problemă, pentru că selectați muzică adecvate, pentru a menține un anumit anturaj.

Joc Warhammer 40,000: Dawn of War în modul single. Juca, probabil, cu prieteni în echipa care nu reușesc, dar recomanda acest joc captivant este în valoare de o încercare.

 

Warhammer 40,000: Dawn of War