Marcaje

Warkeepers

Nume alternative: Warkeepers

Warkeepers joc on-line - liber th multiplayer s on-line Shooter gen MMORPG-ul , caracteristici originale, o poveste interesanta, grafica de neegalat, crearea de joc impuls extraordinar. Astfel, jocul Warkeepers permite cu un pas hotărâtor plinătate în lumea reală de lupte, curaj și biruință.

Intrare în joc Warkeepers nu fi dificil, deoarece are nevoie doar pentru a merge la site-ul de joc, începe Warkeepers de înregistrare, apoi deschideți câmpul de a umple numele tau, adresa de e-mail și parola. Ulterior înregistrare Warkeepers online este finalizată cu succes, așa cum este indicat de o notificare la adresa de e-mail care a fost specificat. Simțiți-vă liber pentru a începe a studia toate posibilitățile de spațiu de joc!

Pentru a juca acest joc Warkeepers online, nevoie de următoarele cerințe de sistem:

  • Sistem de operare: Windows XP / Vista / 7 (recomandat pentru Windows 7)
  • Memorie - 2 GB
  • Grafica - DirectX 11 discret, 512 MB (1024 MB), Place - 1GB

Pornind de a juca acest joc Warkeepers on-line, îți dai seama imediat că povestea ei este surprinzator de neobișnuit și interesant. Acțiunea are loc în 1944 - al doilea război mondial. Este ca și cum nici un alt joc va incanta împătimiții de istorie și luptele din trecut ale omenirii. Germania și Japonia, suferă o înfrângere zdrobitoare asupra forțelor Alianței, dar oamenii de stiinta Reich de lucru neobosit pentru a crea un nou arme terifiante, care ar trebui să transforma valul de război. Cu toate acestea, cu acest lucru, ele reprezintă o amenințare nu numai pentru forțele inamice, dar, de asemenea, pentru toata viata de pe Pamant.

De asemenea, Warkeepers poate juca în două moduri: PvE (împotriva boti calculator) sau PvP (împotriva acelorași jucători în viață așa cum sunt.) Fiecare mod are avantaje și valoarea acesteia. De exemplu, participarea la lupte PvE și distruge inamicul forței de muncă (și, în unele cazuri, aceasta nu este atât de ușor), puteți câștiga experiență necesare pentru dezvoltarea în continuare a caracterului tău, pentru a primi arme noi și multe alte atribute utile ale jocului.

Luptele PvP - lupta cu jucatorii, de asemenea, situate în on-line. Pentru înfrângerea le puteți obține o recompensă mult mai mare decât cu PvE. În plus, este clar că interacționează cu oameni reali și nu inteligență de calculator este mult mai interesant și incitant.

Atmosferă specială în joc face diferite teritorii în care este necesar pentru a îndeplini misiunea, sau doar pentru a satisface și expedierii dușmani, printre care pot fi găsite înfricoșătoare "sefi". Deci, puteți obține în laborator sau catacombe sumbre abandonate, unde fiecare al doilea este în valoare de să fim în alertă și gata de răspuns ultra-rapid și apariția de curaj.

După cum puteți vedea, de Warkeepers joc - modul perfect de a înțelege în ultimele lupte din trecut a planetei noastre, în timp ce nu știe cum să transforme situația, luând în considerare mai multe caracteristici fantastice realizate de dezvoltatori pentru mai multe gameplay intrigi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more