Marcaje

Warlords of Aternum

Nume alternative:

Warlords of Aternum strategie pe rând pentru platformele mobile. Grafica este bună în stilul desenului animat, stilizată ca jocurile clasice. Jocul sună bine, compozițiile muzicale sunt alese pentru a se potrivi cu stilul general al jocului.

Deveniți cel mai puternic general din lumea jocurilor.

  • Recrutează și antrenează războinici
  • Luptă pentru resurse
  • Extindeți-vă pământurile și apărați-le de hoardele de orci
  • Lupta cu alte judete pentru resurse si teren

Pe lângă cele de mai sus, în joc vă așteaptă mult mai multe lucruri interesante. Ce vei învăța exact când joci Warlords of Aternum.

de bătălii și armate se deplasează pe un teritoriu împărțit în zone hexagonale. Dacă sunteți un fan al jocurilor de strategie pe rând, probabil că ați văzut deja soluții similare. Este convenabil, clar și oferă o mulțime de opțiuni de acțiune.

Explorează lumea din jur, găsește resurse și crede în echipa ta de noi luptători. Atenție la adversari. Armata ta nu va putea face față niciunui inamic, mai ales la începutul jocului.

O parte din resursele și artefactele găsite pot fi păzite. Pentru astfel de descoperiri va trebui luptat.

Încercați să anexați cât mai multe teritorii la regatul vostru. Deci vei primi mai mulți bani la fiecare pas și vei recruta mai mulți războinici.

Echipează-ți așezările și încearcă să le fortifice cât mai mult posibil. hoardele de orci îți vor testa în mod regulat apărarea cu raiduri. Nu sunt războinici foarte pricepuți, dar sunt mulți dintre ei și acest lucru poate cauza probleme.

Pe lângă orci, alți jucători pot ataca și dacă sunt ostili față de tine.

Invitați-vă prietenii la joc sau întâlniți alții noi. Comunicați și creați alianțe pentru campanii comune de apărare și militare.

Armele și armura războinicilor tăi pot fi îmbunătățite sau înlocuite cu altele mai puternice. Luptătorii mai bine înarmați obțin un avantaj serios pe câmpul de luptă.

Treptat, veți putea să vă întăriți armata și să creați o echipă care va putea face față aproape oricărui adversar. Alegeți ce abilități să dezvoltați, depinde de cât de bine vor lucra împreună războinicii voștri.

Luptă împotriva altor unități în modul PvP și ridică-ți bannerul în vârful clasamentului. Dar amintiți-vă, cu cât urci mai sus în clasament, cu atât mai mulți vor fi cei care vor să te elimine din această poziție.

Magazinul din joc vă permite să faceți achiziții atât pentru moneda din joc, cât și pentru bani reali. Ofertele din magazin sunt actualizate regulat. Puteți dezactiva posibilitatea de a cumpăra articole pentru bani în setările dispozitivului dvs., acest lucru va fi util dacă un copil folosește uneori dispozitivul.

Game primește actualizări cu remedieri de erori și conținut nou. Dezvoltatorii încearcă să facă îmbunătățiri.

Puteți descărca

Warlords of Aternum gratuit pe Android făcând clic pe linkul de pe această pagină.

Dacă vă plac jocuri precum Heroes of Might and Magic, atunci cu siguranță vă va plăcea acest joc! Poate că nu ați jucat niciodată astfel de jocuri, atunci cu siguranță ar trebui să-l încercați, instalați jocul chiar acum!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more