Marcaje

War of Titans

Nume alternative: War of Titans

În acest caz, dacă nu neglija atenția publicului, le place să stea în lumina reflectoarelor, dar încă nu potrivnic să val pumnii lor, războiul a jocului Titans creat pentru tine personal. Jocul va purta ați eliminat departe de noi în mai multe secole de ori romane și lupte de gladiatori.

În momentul în care Imperiul Roman, precum și orice altă civilizație, cerând pâine și circ, arena ieșit doi războinic puternic și-au dovedit capacitatea lor de a fi primul. Aceasta este ceea ce oferă joc War of Titans. Nu există nici o secundă. Nu este doar primul și perdanți. Dar trebuie să învățăm să ridice chiar și după înfrângerea și pentru a muta pe, găsi puterea de a lupta din nou și din nou cu rivalul său și nu-ți fie frică să fie prins din nou. Frica - este un eșec.

War of Titans joc online pune un obiectiv foarte ambițios, dar realizabil. Acesta este de a face fiecare de luptător jucător virtuale. La rândul său, jucătorul trebuie să aducă personajul tău la un nivel care va însemna doar un singur lucru - o stăpânire perfectă de gladiator.

În War of Titans Înscrierea online nu va cauza probleme voi. Aici trebuie să ne, ca întotdeauna, să furnizeze autentificati. Acesta este numele cu care va intra în joc. Apoi, specificați parola, și selectați una dintre continente propuse. Fiecare dintre aceste servere sunt disponibile în diferite părți ale lumii. Alege pe cel care se potrivește dumneavoastră. Apoi, aveți nevoie să introduceți data de naștere pentru a putea determina vârsta jucătorului și să accepte jocul. După înregistrare, puteți alege un gladiator personaj care va intra în arena de luptă. De fapt, alegerea ai este mic, ca și pentru dezvoltatorii de jocuri ar trebui să ia în considerare doar patru eroi. Ei epoca adecvat nume greco-romane. Fiecare dintre ele este unic în felul său, în fapt, înzestrat cu calități deosebite. Dar în joc va fi capabil de a corecta animalele de companie, de a dezvolta o anumită calitate sau invata ceva nou.

Inceput de a juca război joc on-line de utilizatori Titans cu experiență recomanda un quest-uri de formare. Aici va fi capabil să stăpânească tehnica de luptă și esența de joc. Eroul podnapryazhet muschii lor virtuale, și tu - și degetele încălzit poupravlyat cu mouse-ul sau tastatura. Și după sesiuni de instruire - bun venit la masacru real!

În War of Titans ar trebui să joace în primul rând pentru cei care doresc să simtă unitatea reală și pasiunea care îi place să lupte în luptă și nu poate sta viață fără aventură. Aici trebuie să învețe să mânuiască și topor și sabie, pentru că ne așteptăm de la Adversarul nu are mila. Gladiatori sunt estimate la un raport de categorii, cum ar fi forta si rezistenta, dexteritate și cu siguranță mișcările de viteză. Este aceste patru principii specifice stau la întregul joc. Fiecare dintre cei mai buni gladiatori nici una. În același timp, nimeni nu-l deranjează să știți pentru a descoperi noi categorii.

Printre gladiatori merge monedelor lor. Whispering facturile aici înlocuiește aur, argint și ochelari. Cea mai simplă, așa cum s-au ghicit deja, pentru a primi de argint. Cu puncte de aur și prețioase vor fi mult mai dificil, pentru că pentru ei este posibil jackpot. Acesta este atât de plină de satisfacții, care primește lupte lunare câștigător de viață, cum se spune, și moarte. O dată pe lună în arena converg două gladiatori, și în joc - potul cel mare. Rezultatul bătăliei depinde de ce competențe va fi mai benefic în acest scenariu.

Cu Dodgers lucru foarte scurt de dur, dar cu cei puternici se poate "lua de-a lungul", unul care are o viteză mai mare. Deși descompus aici cu greu poate fi prezis. Apropo, fiecare personaj poate poseda un tip special de arme - o tijă, topor, sabie, sau orice altceva. De obicei, jucătorii încearcă să stăpânească calificare de o specie, mai degrabă decât să val a lovit și de dor de tot ceea ce vine la îndemână. Dar puteți avea strategia dvs. speciale, așa că nu va face planuri în avans. Pe scurt, jocul este foarte interesant și incitant, astfel încât întârzierea începerii mai bine nu. Concursuri de gladiatori din Roma antică au fost extrem de popular. Ar veni să vadă mulțimile, arena este ca stadioanele noastre au fost ambalate la ultimul sat. În lumea de astăzi de lupte de gladiatori sunt nu mai puțin interes. Ajustată doar că acum îl puteți vedea, nu numai din poziția de ascultare, dar, de asemenea, să ia parte la el doar stând pe un scaun și care nu suferă de leziuni și răni.

 

War of Titans de înregistrare on-line