Marcaje

Warpath: Ace Shooter

Nume alternative:

Warpath: Ace Shooter strategie militară pentru platforme mobile. Aici veți vedea o grafică bună. Cu sunetul din joc, totul este bine.

Te așteaptă o mulțime de lucruri diferite:

  • Creează și gestionează echipe de luptători
  • Construiți și dezvoltați-vă baza
  • Resurse mine
  • Finalizează misiuni și câștigă experiență

Aceasta este o listă scurtă și departe de a fi completă de cazuri, iar acum despre totul în detaliu.

Servitorilor tăi de pe întreg globul, te așteaptă multe misiuni în cele mai îndepărtate colțuri ale pământului.

Atrageți singur punctele strategice. Trebuie să treci prin sute de misiuni de lunetist, în care îți poți arăta acuratețea și priceperea cu armele de foc eliminând adversarii.

Un întreg arsenal de puști vă va fi la dispoziție pentru diverse sarcini. Fiecare dintre ele poate fi îmbunătățit și echipat cu o vizor adecvată.

Numai cea mai bună armă și abilitate a unui luptător garantează eliminarea țintelor.

Unități de conducere pe câmpul de luptă. Experimentați cu diferite tipuri de tactici pentru a obține rezultate în fiecare misiune. Nu uitați să vă echipați războinicii cu echipamentul necesar. Mașinile blindate, tancurile și chiar avioanele vă vor întări armata.

Îmbunătățiți caracteristicile luptătorilor câștigând experiență. Îmbunătățiți-le armele și echipamentele.

Pentru a oferi armatei tale tot ce ai nevoie, ai nevoie de o bază și de multe materiale. Construiește tot ce ai nevoie. Extindeți-vă teritoriul pentru a colecta resurse și mai valoroase. Ai grijă de extragerea resurselor și de construcția de structuri defensive, astfel încât inamicul să nu poată pătrunde pe teritoriul tău.

Proiectează-ți casa uriașă așa cum îți place. Alegeți decorul potrivit și plasați trofee și suveniruri din diverse misiuni pe teritoriu.

Alăturați-vă jocului în fiecare zi și obțineți premii de conectare zilnice și săptămânale. Poți să joci Warpath: Ace Shooter cât vrei, să petreci cinci minute în joc sau toată ziua, totul depinde de dorința ta.

Întotdeauna se întâmplă ceva în joc, nu există absolut timp să te plictisești. În timpul sărbătorilor de sezon, puteți participa la evenimente speciale și puteți obține trofee unice care nu pot fi obținute în alte momente.

Nu vei fi singur în acest joc. Găsiți noi cunoștințe în întreaga lume, comunicați, formați alianțe cu aliații. Luptă cu inamicii adevărați online și câștigă. Dar după cum știi, este întotdeauna imposibil să câștigi, nu fi supărat, înfrângerile te vor face și mai puternic.

Pentru a-ți exprima recunoștința față de dezvoltatori din punct de vedere financiar, vei avea ocazia să faci achiziții în magazinul din joc. Acestea sunt în principal diverse decorațiuni, dar moneda din joc este disponibilă și pentru cumpărare, precum și upgrade-uri și arme utile. Achizițiile sunt opționale, fără a investi bani reali poți realiza totul, dar poate dura puțin mai mult.

Warpath: Ace Shooter descărcare gratuită pe Android puteți urma linkul de pe această pagină.

Începeți să jucați acum pentru a crea o echipă invincibilă, pentru a obține un conac de lux și pentru a lua parte la misiuni de lunetist solo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more