Marcaje

WARSTORY

Nume alternative: Warstory on-line Introducerea

Company, un dezvoltator de jocuri online de calculator BigPoint familiar tuturor fanilor de acest tip de divertisment pentru multe proiecte de succes și bine gândite. Acesta este motivul pentru ieșirea din orice joc nou de la aceasta companie este percepută de către jucători ca un eveniment important.

Același lucru este valabil pentru jocuri WARSTORY on-line, care aduce jucătorii în timpul al doilea război mondial și oferă aliați laterale, americanii sau Uniunea Sovietică și de a organiza bătălii decisive în Europa și în ochii lor vezi căderea Berlinului nazist. În acest joc on-line WARSTORY realizat în mod obișnuit luminos și plin de culoare, care este motivul pentru care juca WARSTORY joc on-line va fi interesant nu numai iubitorii de lupte istorice, dar toti fanii echipei jocuri de noroc on-line.

Alăturați-vă în joc WARSTORY realizat în mod obișnuit simplu și intuitiv, la fel ca în toate celelalte jocuri din BigRoint. Aveți nevoie pentru a alege un pseudonim (numele pe care le va continua să folosească în joc), o parolă pentru a vă conecta la contul dvs. și de a oferi o adresa de e-mail, care va fi trimis un email de confirmare de înregistrare și care va fi trimis periodic știri jocuri proaspăt.

Inregistreaza-te WARSTORY luați doar câteva minute, iar dacă luăm în considerare că, în scopul de a juca WARSTORY nu au nevoie de a descărca și instala client special (joc browser-based complet), atunci puteți începe aproape imediat redarea WARSTORY. În acest caz, dacă sunt înregistrate pe rețeaua socială Facebook, WARSTORY înregistrare va fi pentru tine prin apăsarea unui buton - o astfel de oportunitate plăcut să se pregătească pentru jucătorii lor dezvoltatorii de jocuri on-line.

După înregistrare, trebuie să alegeți care dintre neamuri va juca. Alegerea reprezentat de către Armata Roșie și a armatei aliate. Scopul tau - pentru a efectua bătălia finală împotriva de-al treilea Reich, joc online, conține mai mult de 50 de WARSTORY bătălii istorice absolut reale pentru victoria în care este foarte important să se utilizeze tactici și strategii și o coordonare clară de mișcări aliați de luptă. Cu însoțitorii va avea nici o problema - joc online WARSTORY este foarte popular și a numărului de persoane care doresc pentru a juca jocul on-line WARSTORY zeci de mii.

O caracteristică interesantă a jocului este utilizarea tehnologiei în plus față de unitățile standard și detașamente de așa-numitele "eroi" - unitățile speciale, care au un abilități cu adevărat unice, care nu sunt disponibile la alte unități, și al căror comportament pe campul de lupta ar putea avea o influență decisivă asupra rezultatului. Astfel, pentru toate realizările din lume de joc, va fi încurajată de medalii speciale, și ea conduce joc online înregistrări WARSTORY de toate au devenit eroi celebri și le dă periodic o varietate de bonusuri, în plus față de recunoașterea și reputația printre alți jucători.

Locuri de munca pe care le au pentru a efectua în joc, bine gândită și sunt diverse. Trecerea de locuri de muncă individuale ar putea avea nevoie să-și petreacă ore întregi, dar în acest timp, din cauza distracție și gameplay-ul interesul neodnoobraznogo în cadrul procedurii nu poate fi pierdut, ci mai degrabă contrariul.

Joc online WARSTORY - un mare exemplu de cum nu face jocuri bazate pe browser online. Grafica luminoase și frumoase, locuri de muncă elaborate, o poveste interesantă și detaliate, sistem flexibil de bonusuri și realizări și ca urmare a toate acestea - un număr mare de jucători și fani din întreaga lume. Incearca-l si te afli în rolul de luptă comandant în timpul al doilea război mondial, care este destul de capabil de a decide rezultatul următoarei luptă importantă.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more