Marcaje

Război Thunder

Nume alternative: Război Thunder

War Thunder - imersiune completă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Jocul pentru computer War Thunder se bazează pe evenimentele reale din cel de-al Doilea Război Mondial, folosind diverse echipamente militare ale vremii. Astăzi, în joc, poți lupta pe tancuri, avioane, nave, luptători și elicoptere. Toate tipurile de echipamente militare ale acelor ani, lucrate până la cel mai mic detaliu. Totul a început cu aviația, dar dezvoltatorii au decis să nu se oprească aici și să facă jocul cât mai realist posibil prin adăugarea altor tipuri de vehicule de luptă.

Creatorii au luat în serios partea istorică a proiectului, jocul War Thunder recreează complet evenimentele reale ale operațiunilor militare. Prin alăturarea acestui proiect, utilizatorul se află într-un timp diferit și poate studia istoria războiului participând în mod independent la evenimentele din acea vreme. Componenta istorică nu este singurul lucru care este cât mai aproape de adevăr, dezvoltatorii, când au creat avioane și tancuri, au studiat caracteristicile fiecărui model, toate unitățile de echipament militar coincid cu prototipurile, aspectul și caracteristicile tehnice. Fizica jocului în sine este, de asemenea, cât mai apropiată de realitate, șenile rezervorului se pot rupe sau șasiul poate fi deteriorat după o lovire puternică în groapă.

Un simulator aerian, așa cum au conceput inițial autorii acestui proiect, dar jocul a depășit un simplu joc online multiplayer, în care ideea principală a fost strategia militară și simularea zborului. Adăugând echipamente suplimentare la proiect, dezvoltatorii au adus jocul la un nou nivel global. Toate echipamentele pot fi împărțite condiționat în ceea ce zboară, plutește și călătorește pe sol. Cu alte cuvinte, aviație, elicoptere, vehicule terestre și marina.

Inițial, a fost posibil să zburați sau să călătoriți în unități de luptă din doar câteva țări. Dar astăzi mai mult de 10 sunt reprezentați în joc: SUA, Germania, URSS, Marea Britanie, Japonia, China, Italia, Franța, Suedia și Israel. Fiecare țară este unică în felul ei și tehnica are, de asemenea, propriile caracteristici. Cineva este puternic în producția de tancuri, cineva este grozav la fabricarea de avioane și cineva este invincibil pe mare. Pentru a înțelege natura globală a bătăliilor, trebuie să înțelegeți că un număr mare de jucători sunt în luptă deodată și vă pot ataca din orice direcție.

Subtilități ale jocului War Thunder

Pentru a vă alătura proiectului, trebuie să descărcați jocul War Thunder, aceasta este versiunea client. După ce a instalat un mic program (lansatorul) pe computer, jucătorul își va începe călătoria în timp online. Pentru a descărca Var Thunder aveți nevoie de minimum 1. 5 gigabytes de RAM și 3 gigabytes de spațiu pe hard disk. După instalarea clientului, este necesară înregistrarea, iar jucătorul primește resursele de bază necesare. Puteți participa la bătălii în patru moduri de luptă, care sunt împărțite pe rând în funcție de dificultate. Începătorii pot alege un mod arcade pentru antrenament, în care există un asistent, el va instrui complexitatea controlului și caracteristicile acestui model de tehnologie. Într-un mod realist, istoria și terenul bătăliilor reale sunt recreate pe deplin. Modul simulator permite jucătorului să se simtă ca un pilot sau ca un tanc, până la cel mai mic detaliu, fără a roti cheia de contact, nu vei merge nicăieri și nu vei zbura. Acțiunile de luptă sunt variate, puteți participa la ele atât ca echipă, cât și independent:

 • Misiuni pentru unul sau jucători în cooperare - aici trebuie să îndepliniți diverse sarcini speciale sau să participați la lupte împotriva inamicilor computerului;
 • Bătălii pe echipe bazate pe sesiune - la ele iau parte jucători adevărați. Fiecare echipă are 16 utilizatori, sunt în război între ei. Pentru a câștiga, trebuie să finalizați sarcinile, să capturați sau să distrugeți aerodromul inamic;
 • Curse - competiție între piloți în trecerea pistei la viteză maximă;
 • Evenimente - Recreare istorică a bătăliilor autentice. Doar vehiculele care au fost prezente în acest loc într-un război adevărat pot participa la acest tip de bătălii.

Echipament militar deWar Thunder: tancuri, avioane, elicoptere, nave

Este dificil să descrii tot ceea ce a fost adăugat jocului în timpul existenței sale. Lucrarea continuă și astăzi.

 • Tancuri: ușoare, medii și grele, tunuri autopropulsate, SPAAG și un vehicul blindat premium separat.
 • Flotă: șlepuri, bărci, vânători pe mare, distrugătoare, crucișătoare, nave de luptă + vehicule blindate premium.
 • Aviație: luptători, luptători de atac, avioane de atac, bombardiere, avioane cu reacție, elicoptere + vehicule blindate premium.

Există și grade tehnice, sunt șapte. Cu cât rangul este mai mare, cu atât calitatea și puterea de luptă sunt mai mari. Al șaptelea rang este de obicei unități de luptă moderne, dar aici puteți găsi și o raritate care s-a dovedit bine pe câmpul de luptă. Nu uitați de vehiculele blindate premium. Ea a lăsat o amprentă asupra istoriei și are propria ei legendă, cu care vă puteți familiariza. Stând la cârma unui astfel de aparat, cineva se simte involuntar ca un erou al timpului nostru, care luptă pentru o cauză dreaptă.

War Thunder Viking Rage PC - Actualizare majoră a jocului

Peste patru duzini de vehicule noi pentru Suedia și nu numai:

 • CV 90105 TML - turela și tunul de 105 mm vă vor transforma vehiculul de luptă de infanterie într-un adevărat tanc.
 • Pvrbv 551 este un vânător de tancuri înarmat cu un lansator de rachete ghidat TOW suedez real.
 • lkv 103 - mortar, unitate de artilerie autopropulsată, are dinamică și viteză excelente, lovitură acumulativă puternică.
 • Lago I este un tanc de dimensiuni medii, unul dintre primele tancuri suedeze din timpul izbucnirii celui de-al Doilea Război Mondial.
 • U-SH 405 - armele letale pot fi și ele mici, echipate cu două lansatoare de rachete, manevrabilitate excelentă.
 • Fulger F. 6 - Avionul britanic cu reacție, a reușit să depășească marcajul de viteză a doi mach-uri, are caracteristici excelente de zbor.
 • cruiser Sverdlov este ușor și manevrabil, este excelent pentru a face față țintelor stabilite, a fost dezvoltat pentru URSS.
 • ZTZ96A - principalul tanc de luptă al Chinei, introdus în lume la sfârșitul celui de-al doilea mileniu, echipat cu o cameră termică.

Elicoptere Apache (AN-64) pentru SUA, desigur, apar în joc. Nu am uitat de noile locații Suedia și Danemarca. Deci, descărcați rapid War Thunder Viking Rage pe computer și alăturați-vă luptei!

Actualizare așteptată War Thunder

Adus în joc avioane de top și interceptoare MiG-27M și, respectiv, JA37C Jaktviggen cu Saab J35A Draken. Un total de 45 de unități de luptă și upgrade-urile acestora. Două locații noi „Cosmodrom” și „Breslau”. Noua misiune de avion „Operațiunea Honolulu” dintr-un univers alternativ (ce s-ar fi putut întâmpla). Această actualizare a adăugat dinamică bătăliilor. Pentru a vedea lista completă de actualizări, trebuie să descărcați War Thunder pe computer și să vă alăturați primei bătălii!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more