Marcaje

Webracing

Nume alternative: Virtual Racing

Webracing on-line - este un joc online, browser-ul care va afunda în lumea virtuală de curse. Dacă sunteți un iubitor de viteză și victorii, dacă sunt utilizate pentru a fi primul pe drum și nu se tem de pericolele din jurul colț - atunci lumea asta pentru tine!

Deci, pentru a începe jocul, aveți nevoie pentru a merge înregistrare Webracing on-line: în fereastra care se deschide introduceți e-mail (de conectare) și parola, completați informațiile necesare, și că înregistrarea Webracing terminat. Puteți începe jocul!

În primul rând, va trebui să alegeți o mașină simplă: Fiat Punto sau VW Golf. În viitor, curse, vă puteți permite să cumpere o roabă brusc pentru a face upgrade și mai mult ...

Acum, haideți să trecem la crearea personajul tău în joc Webracing online: după înregistrare va trebui să se gândească la un nume și selectați un caracter vashomu avatarul lui. Veți avea nevoie pentru a distribui 20 de skill-puncte libere caracterul tău, în funcție de ceea ce vrei tu să fie - un cal de curse trageți sau un circuit de curse profesionist. Au driver-ul în Webracing joc on-line, există patru parametri de bază sunt: ​​merit tehnic, Persistența, de îngrijire și de reacție. Webracing joc online, are cinci tipuri de upgrade-uri pentru personajul tau (șofer) - un tip pentru fiecare parametru și una care circulă o dată toți parametrii. De cumpărare upgrade-uri, driver-ul dvs. poate fi cel mai bun pilot în curse!

Juca jocul online Webracing cu excepția personajul principal (driver-ul), puteți închiria două suplimentare.

Acum, să ne uităm la situația cu masina ta: după ce va avea masina mai mult sau mai putin demn de a participa la cursa, va fi posibil să faceți upgrade. Pe masina ta, nu puteți instala mai mult de 14 de articole! In functie de upgrade-uri în mașină, îmbunătățirea performanțelor.

Redare Webracing fi mai bine cumpărarea și vânzarea de masina ta (puteți avea mai mult de o masina! ), Servicii de reparare și le-ton. Toate acest lucru poate fi făcut în garaj. Important! În garaj este amplasat la doar patru masini (nu de numărare activ), dar puteți achiziționa în continuare spațiu suplimentar în garaj ...

Juca jocul online Webracing, veți avea posibilitatea de a crea sau de a adera cluburi existente.

Toate cluburile din joc, împărțite în funcție de nivelul și de calificare: începători, amatori, Pro și campion.

Incepatori - Acesta este un club cu un nivel de 1-3

Amateur - un club cu un nivel de 4-6

Pro - Acesta este un club cu un nivel de 7-9

Campionilor - un club cu un nivel de 10-12

Creșterea clasament și Club este câștigat de către participanții la Club!

În joc Webracing on-line, personajul tău poate avea un loc de muncă, acesta poate fi ușor, mediu sau greu. Mai ușor de locuri de muncă, mai puțin șansa ca personajul tău va fi concediat, dar salariul corespunzător pentru o astfel de activitate. Oportunități de locuri de muncă aveți, doar o dată în 24 de ore. Fiecare loc de muncă are propriul termen limită. După expirarea termenului limită, personajul tau devine toți banii. Vorbind de bani!

În joc Webracing jocuri de noroc on-line are propria moneda:

WR - această monede de argint joc (se poate câștiga prin efectuarea unui loc de muncă simplu sau câștigarea cursei)

GXP - este un singur joc monedă (moneda puteți achiziționa articole exclusive pentru tuning auto, upgrade-uri pentru a conducătorului auto cu elemente îmbunătățite și mai mult vârf Syndicate)

Benzina - el va trebui să participe la cursa (rasa 1 "în valoare de" 20% din benzina, 100% acumulate în exact o oră).

În jocul Webracing, puteți și crearea și participarea la curse deja stabilite, în plus, vă poate acționa nu numai ca un călăreț, ci ca un simplu spectator.

În concluzie, eu va spun acest lucru, nu există încă o astfel de structură ca Sindicatul (aceasta reprezintă bazele în numeroase curse). Cu el și cu toți ceilalți, puteți obține cunoștință, vă rugăm să înregistrați în joc Webracing. Mult noroc pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more