Marcaje

inimi salbatice

Nume alternative:

Wild Hearts este un joc RPG pe care îl puteți juca pe computer. Grafica din joc este de nivel superior, dar calitatea imaginii depinde foarte mult de performanța hardware-ului pe care rulează jocul. Vocea este făcută bine, muzica este plăcută în stil oriental.

Jocul are loc într-o lume numită Azumi. Aceste pământuri găzduiesc creaturi monstru extrem de puternice. Anterior, nu erau agresivi, dar s-a întâmplat ceva și comportamentul acestor giganți s-a schimbat. Datorită faptului că aceste creaturi au devenit periculoase pentru locuitorii din Azumi, ele au fost vânate și personajul tău este cel care va deveni unul dintre eroii care extermină monștri periculoși.

De multă vreme, locuitorii lumii magice au trăit cu frica de monștri invincibili. Dar odată cu apariția eroului tău, totul s-a schimbat. Tehnologia antică a karakuri a fost redescoperită și cu ajutorul acesteia personajul va putea extermina monștri gigantici.

  • Explorați lumea magică
  • Colectați materiale pentru a crea noi structuri karakuri
  • Învinge monștri și vinde trofee
  • Îmbunătățiți-vă armura și armele

Sarcinile nu sunt dificile, dar așa pare doar până când întâlnești prima dintre creaturile teribile. Dimensiunea monștrilor este impresionantă și nu va fi ușor pentru un mic luptător să distrugă aceste creaturi. Karakuri va veni în ajutor. Folosind această tehnologie, poți construi structuri de apărare, capcane și turnuri de la înălțimea cărora va fi mai ușor să ataci monștrii în câteva secunde.

Locuitorii lumii magice au fost șocați de primele trofee, dar treptat se vor obișnui cu isprăvile tale și îți vor mulțumi că le-ai salvat. Bani câștigați pe care îi puteți cheltui pentru crearea și achiziționarea de echipamente și arme.

Fiecare dintre monștri va necesita o abordare și tactici diferite pe câmpul de luptă. Gândiți-vă ce structuri vă vor fi cele mai utile în timpul bătăliei, dacă nu aveți suficiente resurse pentru ele, obțineți-le și aveți aproape garantat că veți câștiga.

În timp ce tactica corectă și utilizarea structurilor de karakuri potrivite facilitează lupta, doar un luptător puternic și rapid câștigă victoria.

Pentru a stăpâni tehnicile de luptă de bază, veți fi ajutat de un mic antrenament pe care este mai bine să îl urmați înainte de a începe să jucați Wild Hearts. Atunci totul va depinde doar de tine. Câștigă experiență și folosește-o pentru a stăpâni noi abilități. Ia un arsenal de arme care sunt cele mai convenabile pentru tine de a lupta. Întărește-ți armura astfel încât să reziste la lovituri puternice. Alegând abilitățile de luptă, tu însuți vei face personajul rapid ca fulgerul sau puternic ca un munte. Totul va depinde doar de preferințele tale. Aspectul luptătorului poate fi modificat după cum doriți.

Este distractiv să joci împotriva AI, dar dacă vrei, poți să-ți inviti prietenii la joc sau să faci echipă cu jucători aleatori online și să învingi inamicii împreună. AI se adaptează la situația în care există mai mulți eroi, inamicii vor deveni și ei mai puternici. Dar în timpul jocului colectiv, noi tactici vor fi disponibile pentru tine.

Wild Hearts descărcare gratuită pe PC, din păcate, nu există nicio modalitate. Puteți cumpăra jocul de pe portalul Steam sau de pe site-ul oficial.

Începeți să jucați chiar acum și deveniți cel mai de succes vânător de monștri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more