Marcaje

Guns Wild

Nume alternative: Hans Wild

Joc online Guns Wild vă invită să mergeți la o distanță prerie Mexic, unde veți găsi o luptă fierbinte pentru teren bogat și fertil. Ce a alege - o conductă de pace sau de topor, să decidă acum!

Guns Wild joc online apartine genului de jocuri de arcade (Acțiune / Arcade), ca conceptual foarte similar cu jucării arcade. Cu toate acestea, aici nu este de divertisment, povești, personaje, și de resurse - pe scurt, tot ceea ce un joc cu drepturi depline calculator face. Din păcate, faptul că Guns Wild on-line rusificată nu, cu toate acestea, de ofsayte său, Statele Unite ale Americii țară va fi disponibil pentru versiunea în limba engleză - crede-ma, aici este foarte simplu de înțeles.

În ceea ce privește cerințele de sistem, aici sunt minim posibil - pentru a juca în costum Guns Wild chiar computerul de birou din orice browser.
Alăturați-vă în joc cu excepția faptului că limba engleză este de forme complicate de completat, dar am înțeles acum în etape de-a lungul.

Deci, Guns Wild înregistrare începe cu optiunea «Inregistreaza-te acum gratis» - înainte de a vă completați câmpurile: Nume (Nume de utilizator), parola (Password) și e-mail. În plus, aveți nevoie pentru a selecta serverul pe care se va juca jocul Guns Wild on-line. Trei servere de aici - Death Valley, și West Hill Arme de captare. Și trei eroi de clasă care aleg aici - cowboy, indieni si mexicani.

Cowboys cea mai numeroasă clasă, ei sunt aparatorii (ceea ce cele mai multe și puternic) și asistenții în extracția de resurse.

Mexicani - clasa cea mai echilibrat, puternic în apărare și în apărare.

Indieni - agresori clasă, puternice în atacurile lor, dar în ceea ce privește protecția destul de slab.

Odată selectat un server și o clasă de erou său, acum este să adopte normele și acordul de utilizare cu privire la ceea ce de fapt în Guns Wild înregistrare on-line și se termină.


Juca on-line joc Guns Wild începe imediat, nu există nici un astfel de proces ca personaliza personajul tău (din cauza genului care este iertat). Ei bine, următorul pas este de a căuta satul unde te vei stabili. Aici, printre prerie, puteți alege orice sat și să înceapă să se dezvolte, în scopul de a transforma într-o bază de prosper și de necucerit. Desigur, pentru asta ai nevoie de resurse. Ia-le, nu este greu - acestea sunt în peisajele din jur te - lemn în pădure, mina de fier, argila din sol. Aveți posibilitatea să crească, de asemenea, de cereale, în scopul de a vinde sau de schimb pentru alte resurse. Puțin nedezvoltate poate merge explora zona înconjurătoare pe drumul de colectare artefacte valoroase și interesante pentru tine. Stai cu ochii pe zonele limitrofe s-ar putea place aspectul ce alte așezări, și doriți să se extindă pe zona lor de influență.


Joaca de joc Guns Wild on-line, nu poți fără propriile sale trupe pentru a crea aceasta va trebui să angajeze soldați. Angaja ei merg la taverna și, desigur, a lua monede de aur. Vorbind de bani. Panning pentru aur nu va fi ușor, aveți nevoie pentru a încerca norocul lor pe Goldfields. Deși, dacă ai noroc cu recolta, atunci puteți face bani prin vânzarea de cereale.
După ce a reușit să adune o echipă de mercenari în Guns Wild joc este mult mai distractiv - tragere constanta, adversarii persistente și o mulțime de praf de pușcă în dulap.


Guns Wild joc online în care aveți o mare oportunitate de a simți western de cowboy curajos arunca în atmosferă și tot ce este asociat cu el. Proteja teritoriul de la uzurpatori agresive, dezvoltarea propriei infrastructuri, pentru a face pace cu cei din jur triburi, sau dimpotrivă, să fie activi și să se extindă exploatațiile lor. În general, aprinde o conductă de pace sau nu îngropa securea războiului - este de până la tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more