Marcaje

WildStar

Nume alternative: WildStar

WildStar online - multiplayer gratuit client joc de rol într-un decor futurist. Jucătorii vor fi transportate la un Nexus planetă misterioasă și de a explora teritoriul său, ascunde multe surprize. Creat de proiect NCsoft are următoarele caracteristici: grafica de desene animate, evenimente de jocuri dinamice, prezența de socializare, luptele originale, grafică interesantă, simplitate și accesibilitate a interfetei exterior. WildStar gratuit vă de transport la o lume fantastică, care este însoțită de un sejur într-o aventură amețitoare. Anterior, a trăit pe cursa eldanov planeta Nexus, un nivel ridicat de dezvoltare. Dar în anumite circumstanțe misterioase a dispărut fără urmă, și înlocuite cu noi locuitori - Empire facțiune și exilați. Începe să joace jocul WildStar și veți deveni un cetățean al acestei ciudate și atractiv, în același timp, în lume. De ce sunt doar acolo! Și teritoriul spațioasă așteaptă dumneavoastră de cercetare, și o cantitate de neimaginat de artefacte misterioase, și sistem ecologic cu glumele lor, și fauna foarte bogata. Vei iubi petrecere a timpului aici!

Simple înregistrare WildStar vă va duce la locuri de joc, și va fi capabil de a alege pe ce cale să urmeze. Alegerea unui joc clasa, vă dau prin prezenta cu prioritate la anumite ocupatii, stil specific de joc. Există patru clase disponibile nick explorator, soldat, om de știință și colonist. Acestea sunt toate unic și fiecare este interesant în felul său. De altfel, decizia sa ca jocul progresează puteți schimba și să încerce să meargă un mod diferit de viață. De altfel, reprezentanți ai diferitelor clase de multe ori interacționează. Locuri de muncă care necesită doar o grămadă de a alerga, astfel că sprijinul este vecin foarte la îndemână.

În timpul călătoriei, veți vedea de multe ori mafioti. Ei au întotdeauna să lupte împotriva fiecare mob vă puteți dezvolta propria strategie. Dar într-o pe o luptă sistemul de luptă nu este limitat. Veți fi în măsură să ia parte la luptele PvP interesante de masă, care corespund celor mai bune tradiții de jocuri video actuale. În general, nu s-ar fi plictisit!

Aș dori să spun câteva cuvinte despre fauna. Totul aranjat aici este destul de ciudat. Ei bine, chiar că mare mananca mici, dar nu este clar de ce unele vânătoare numai pe timp de noapte, și un altul pentru raiduri Dă-o zi însorită. Pe locurile de joc, există multe animale quest, dar se întâmplă de multe ori încât acestea să devină prada animalelor puternice. Și apoi eroul tău pentru a face aceeași zverushku căutare trebuie mai întâi să facă departe cu acest monstru care o devorat. Ei bine, cel puțin de la un carcaselor de animale moarte înghițite merge neatinsă. Dacă sunteți de a distruge în mod activ animale de pradă, apoi după un timp acestea vor fi mult mai puțin, și, prin urmare, rău diminua. Joc WildStar este conceput astfel încât acțiunile dvs., precum și alte acțiuni de gameri afectează mediul.

După ce a început să joace WildStar încerca să dezvolte caracterul tău. Învețe să folosească și parametrii săi fizici și tehnologiile disponibile în același timp. Stoc curaj și începe vânătoarea pentru una dintre cele mai periculoase planete din univers! Să presupunem că vă sunt întotdeauna norocos pentru a atinge dorit!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more