Marcaje

Va fi din oțel

Nume alternative: Va fi din oțel

Will of Steel - un joc de calculator în genul de strategie în timp real. În traducere, poate mai familiar pentru tine, Will și minte. Dezvoltatorii de jocuri s-au făcut eforturi pentru a traduce în război jocuri realitate între țările din Est și ca o țară mare ca Statele Unite ale Americii (SUA). Acesta arată perspectiva americană asupra problemei terorismului și utranenie sale. Jocul va de oțel ca și făcut de evenimente reale, și că nu e doar o coincidență complet vizibil cu realitatea. Costuri te uiți tu.

Ca pentru orice joc de calculator, puteți naviga pe Internet Voința de oțel video, citiți aceste comentarii înainte de a vă atrage gameplay. Apoi, vizitați site-ul unde puteți juca Will de oțel de download. Și trece la luptă brutală.

Jocul este prezentat cu cele două părți aflate în conflict. Un fel de un bun - americani care se opun terorismului. Și rele - arabii - sunt razboinici dezgustătoare, rele.

Jocul va de Steel'll juca două campanii single-player diferite: în Afganistan și Irak. Înainte de a efectua cele șaisprezece misiuni de joc. Dar principalul lucru este distrugerea arabilor, dând naștere la terorism și la violență în lume.

Tu - comandantul batalionului de Marine Corps din Statele Unite. Îndeplinirea sarcinilor puse în fața ta, tu și întreaga ta team'll au o multime de avantaje - în creștere, noi titluri, ca urmare a utilizării de noi acțiuni tactice. În consecință, în puterea ta, de fiecare dată obtinerea mai multe și mai multe oportunități - cerere de date din satelit, întăririle de citare, pregătirea de artilerie și gestionarea de raiduri aeriene.

Joc Will și mintea are mai multe caracteristici, cum ar

• Unitățile de luptă și armele;

• Calitatea grafică;

• Control vocal.

Unități de luptă și armele - vi se oferă pentru gestionarea de mai mult de o sută de unități și o varietate de tipuri de arme.

Grafică de calitate - de înaltă calitate. Aici este o zi și de noapte, diferite efecte meteorologice, atent detaliate modelul grafic proiectat de transport și alte facilități. A prezentat harta exactă a stat Statele Unite ale Americii, la cel mai mic detaliu.

Voice - dacă aveți un microfon, puteți controla trupele.

Într-adevăr, grafica in joc este reprezentată la un nivel decent, precum și de sunet în absența unor instrucțiuni vocale. Va și Expunere de motive vizualizarea clipuri video pe care le vedeți deja pentru tine. Înainte de a începe procesul de joc.

Grăbește-te simți cea mai mare parte din întregul proces de luptă împotriva grupurilor teroriste. Doar prezentate aici pentru tine o astfel de oportunitate.

Nu uitați să împărtășească cunoștințele despre jocul Will de oțel cu prietenii.

Dar jocul nu a primit comentarii bune de la jocuri de noroc critici. Poate pentru că un astfel de joc destul de intens, și se poate merge complet într-o singură seară. Și nu numai asta. Rămâne acum pentru a obține concluzia ta despre voința de joc și mintea.

Au o stare de spirit bună și gameplay-ul! Vă mulțumesc pentru atenție.

 

Va fi din oțel