Marcaje

Fruntea de iarnă din nord

Nume alternative: Iarna moștenire

Joc Winterfrost Legacy of the North: Războiul cu morții.

Joc Winterfrost Legacy of the North invită noii jucători într-o lume fantezie, unde li se oferă rolul de erou care este destinat să protejeze împărăția de cei morți.

Cu mulți ani în urmă, nouă clanuri Daren au decis să uite vechile nemulțumiri, să adune un reprezentant între diferite tipuri de oameni și să le combine pe o expediție. Elveții, oamenii, gnomii, giganții și orcii urmau să ajungă în colțurile îndepărtate ale continentului din nord, să găsească acolo comori ascunse și să le aducă în oraș.

De echipamente și de formare, multe resurse au fost cheltuite, dar eforturile au fost în zadar că expediția a murit într-un climat aspră. După ani de zile și fără să aștepte știrile, a devenit clar că nu vor mai fi acolo. Dar acest lucru ia determinat pe conducătorii să colecteze un grup nou. Din păcate, au suferit o soartă similară, precum și pe cei care i-au urmat.

După un timp, toți cei care au plecat și au murit, s-au întors morți, pentru a răzbuna încăpățânarea descendenților lor. Începând să jucați jocul Winterfrost Heritage of the North, deveniți un reprezentant al uneia dintre numele vechi care au participat la întreprindere și, prin urmare, sunteți forțați să vă confruntați cu o rudă rebelă mortă.

Tu și fratele tău sunt salvați de tatăl tău, dar el trebuie să-și sacrifice propria viață astfel încât să poți merge într-o aventură periculoasă și să încerci să găsești răspunsuri la întrebări importante.

este prima ta alegere.

Aveți dreptul de a decide că moștenirea Winterfrost din Nord este mai bine pentru dvs. să vă înregistrați sau să vă alăturați prin intermediul rețelelor sociale. Următorul pas este crearea unui erou. Pentru a face acest lucru, familiarizați-vă cu caracteristicile fiecărei profesii și rețineți că aspectul și anumite abilități depind de a fi bărbați sau femei.

  • Robul este agil și rapid, evită perfect atacurile inamice. Acesta este un luptător eficient împotriva obiectivelor unice, dar nu poate face față grupului.
  • War este un rezervor tipic cu o cantitate mare de energie vitală. Dotat cu putere ideală pentru atacurile melee.
  • Mag nu are sănătate bună și este ineficient față de ticăloșii singuri puternici, dar un grup de adversari nu foarte puternici este lovit de mișcarea degetului mic. În timpul pompării, puteți alege cine vreți să vedeți ca medic sau cei care provoacă daune.
  • Șamanul va fi un bun apărător, de vreme ce are vrăji și un magician.

de timp pentru a acționa.

V Winterfrost Moștenirea Nordului este plăcută pentru a juca din mai multe motive, dar primul lucru care vă atrage ochiul este un ochi foarte luminos și plăcut. Dezvoltarea are loc fără probleme, iar nivelele inițiale nu îngreunează adversarii foarte puternici. Puterea ta este suficientă pentru a face față mulțimilor morților.

Mai mult, vei începe să câștigi forță și experiență, vei deveni mai tare și vei fi gata pentru greșeli grave. În cursul evenimentelor veți fi:

  • Aplicați principiul acțiunilor pas-cu-pas
  • Asistenți de închiriere
  • Fighting Monsters
  • Jucatori de pariuri
  • Pentru a participa la moduri interesante

Puteți câștiga experiență participând la questuri, dar puteți folosi meditația, lăsând eroul în această stare în timp ce vă aflați departe. Dar întorcându-l, îl veți găsi viguros și mai puternic.

Personajul tău este dotat cu treisprezece talente, iar în timpul luptei poți decide care este mai potrivită aici. Dar cei șase asistenți ai echipei tale vor folosi automat darul pe care îl au, deci ia în considerare acest lucru atunci când puneți compania pe câmpul de luptă.

V iPlayer Winterfrost Moștenirea de Nord pentru o lungă perioadă de timp pentru a fi un războinic singur nu va funcționa dacă doriți să învinge șeful principal. Deci, uniți-vă în clanuri, luptați pe Arena, obțineți cele mai mari recompense.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more