Marcaje

Lumea Wizard

Nume alternative: World of Wizards

On-line Wizards mondial - un browser gratuit bazat online role-playing joc de fantezie. Aici veți găsi o luptă interesantă, asalt castele, quest-uri și misiunea interesant.

Este posibil să instalați clientul jocului, care este proiectat pentru a reduce traficul și o funcționare stabilă (recomandat pentru utilizatorii de Dial-up si GPRS). Jocul este optimizat pentru browserele Internet Explorer, Firefox, Opera și Chrome. Alte browsere - nu este recomandat! În ele jocul nu funcționeze corect.

Recomandat:

- Conexiune la internet de mare viteză;

- Memorie de 1 GB;

- Nivel de procesor nu mai mică decât Intel Core 2 Duo;

- Plug-in versiune de Adobe Flash Player 10 sau mai mare.

Pentru a începe jocul nevoie de înregistrare Wizards World: faceți clic pe butonul "Înregistrare", în fereastra care se deschide, selectați cursa pentru eroul lui. Printre Ras vi se oferă posibilitatea de a alege: Troll, Orc, Dwarf, Human, Elf și Goblin (o descriere detaliată a fiecărui rasă pot fi găsite pe site-ul în Enciclopedie). Apoi, alege tipul de podea, numele (prenume), e-mail și a spus cod. Să accepte un acord cu regulile jocului, și apăsați pe "Înregistrare". Asta e tot in joc Înregistrare Wizards lume. Tu ești în joc!

Dacă doriți să schimbați rasa ta, se poate face o singură dată, și în anumite situații. Fiecare rasa are caracteristicile sale principale: de viață, putere și Magic.

Joc online Wizards World oferă numeroase quest-uri (Misiuni mici și mari, quest-uri masive, căutare "Dragon Valley" ...), de călătorie, și tot felul de turnee duel, castel asalt și de zbor pe o coadă de mătură, bine, nunta cel mai romantic așteaptă ceremonie. Veți întâlni cu sirene, Dragons, Harpies și alte personaje la fel de pline de culoare ...

Wizards Lumea joc online este bogată în toate tipurile de pergamente magice și poțiuni, care ajuta la lupta. O mulțime de bijuterii, armuri, arme, talismane, cristale magice - toate aceste lucruri dau proprietăți suplimentare pentru caracterul tău.

Incepand pentru a juca în Wizards World, sunt invitați să treacă printr-o lupta de formare în Arena, atunci puteți începe să se dezvolte caracterul tău. Pentru a crește nivelul de caracterul ai nevoie de bani. La etapa inițială, se pot face bani in arena, monștrii de vânătoare sau completand expeditii Travels Jurnal de realizare.

În timp ce în oraș magic - Elair, vă vor fi instruiți în școala de vrăjitori și războinici, în cazul în care vă va învăța tot felul de trucuri magice. După antrenament va merge la unul din orașele fabuloase ale acestei lumi fantastice: Zaorn, Dorikan Aradorn sau în cazul în care vă arată tot ce ai învățat. În plus față de aceste orașe în joc, există orașe, cum ar fi Tarn și Viera.

Joc online World of Wizards are multe creaturi periculoase: Wild Dragons martiale Snowmen Elementals, Harpies, vârcolaci, Gorgon, fantome, gigant Salamander, sirene, Golem, negri harpie Chaos Demons. De asemenea, ... aceste creaturi Bestiar deține încă o mulțime de monștri diferite.

Juca jocul online Wizards Mondial, veți fi cu ochii schimbările climatice care afectează magia elementar de experți. De exemplu: creșteri clare și scade magie foc Magic aer, ploaie creste magice de apă și scade magie crește Foc Magic Mist de aer și scade magice Pământului crește de căldură și scade magie foc Magic apă, creșteri de aer magie zăpadă și scade magie foc.

Joc Wizards World Online are o mare varietate de clădiri urbane și fiecare clădire are scopul său.

Joaca jocul Wizards World Online pot fi introduse într-una din Guild: Guild Masters Guild Stormtroopers. Jocul are o mulțime de diferite titluri, și prezența de clanuri și alianțe, vă oferă o mare oportunitate. Deci, Wizards lume va fi interesant pentru a juca.

Luptele din joc poate fi atât individuale, cât și în masă. Pentru lupte individuale sunt: ​​Duel, luptă cu Duhul, shadowboxing, Duel fără lucruri corp la corp, duel Tournament și lupta "Ambush". De masa: haotic, Chaos fără haos Premiul lucrurile intre rase, grup, clan, duel dual între orașe, luptele dintre lumină și întuneric, precum și lupta împotriva Cupidon.

Economie Mondială Wizards construit în moneda locală - "monede" (WWM - Wizards Mondial Money).

Există posibilitatea de a juca de partea forțelor întunericului, pentru o perioadă de 1 săptămână.

În general, să fie distractiv, du-te la registrul Wizards Mondiale și să se alăture joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more