Marcaje

Expertul mondial on-line

Nume alternative: Joc Wizard mondial

Online joc W i zards Mondial ΙΙ - browser gratuit joc de rol, în care veți învăța și de master noua lume magica. Acest sequel este deja cunoscut și MMOR populare PG "W i zards World". Timp de trei ani, așa cum a fost foc mic luptă între armatele forțelor întunecate și vrăjitori de lumină. În acest timp, mulți au reușit să obțină luminos, greu cucerind lumea ta. Soluționare a lor mici, a crescut într-o Aradon mare și puternic, oraș, dominat de spiritele bune. Lumina a reusit sa respinga vechi Zaorn revigora Dorikan și a găsit Elair (scoala de vrajitori voluntari). Cu toate acestea, the Dark nu se va pune cu pierderea de putere. Nu se știe de ce vrăji și ritualuri, ci the Dark reușește să găsească o modalitate de un alt plan astral Wizards Mondiale. Această lume frumoasă fecioară nu a stabilit expertul picior, și răul este deja aici. Conform planului de lumea întunecată ΙΙ va deveni o bază pentru armata sa. Dar, din fericire, nu a reușit să observați luminoase aceste acțiuni. Cei mai puternici vrăjitori, prin efort de neimaginat, găsi acces la World ΙΙ . Joc W i zards Mondial ΙΙ online - aceasta este o luptă între întuneric și lumină în noua lume. Amazing lume-legenda a constat din vise, încoronat de castele maiestuoase și creaturi fabuloase populate.

Pentru a începe, veți avea nevoie de o înregistrare în joc lume de experți ΙΙ . W i zards Mondial ΙΙ de înregistrare este după cum urmează: a intrat în joc și să vină cu un nume parolă. Dacă doriți să vă abonați la newsletter-ul de joc, Registrul Mondial волшебниковΙΙ предоставляет Ai ocazia. Pentru a face acest lucru, tastați adresa de e-mail linie adecvat. După aceea, ar trebui să apăsați pe Înregistrare . Acum ai ajuns la a doua etapă de înregistrare. Alăturați-vă în joc W i zards Mondial ΙΙ [_2_ ] sugerează în continuare astfel de acțiuni

- Introduceți pseudonimul dumneavoastră;

- Parola este înscris la W i zards Mondiale Ι (cu excepția cazului, desigur, tu ai fost)

- Selecteaza concursul de personajul principal (într-un cadru în partea de jos sunt caracteristicile speciale ale acestui caracter);

- Specifică podea;

- M-am gândit de cuvânt de cod;

- Introduceți adresa dvs. de e-mail;

- Data de naștere.

În concluzie, apăsați Înregistrare . Înregistrare W i zards Mondial ΙΙ a trecut, și poți să te joci jocul World волшебников ΙΙ онлайн.

Este timpul să ia în considerare de creaturi fantastice, pe care le va introduce W i zards Mondial ΙΙ joc on-line. Caracterele sunt numite unități. Lume волшебников ΙΙ online имеет unități de astfel de curse: elfi, pitici, spiriduși, oameni, orci, troli. Descrierea fiecare dintre ele pot fi găsite în regulile de joc. Personajul principal, pe care ați ales la înregistrare încă mai pot apela petrecerea ta. La începutul jocului este disponibil gratuit în echipa de a lua două unități. Pentru a crește detașare, atunci trebuie să plătească de monede pentru fiecare din unitatea următoare angajat. Puteți, desigur, să respingă neponravilis războinic, dar vor fi rambursate numai jumătate din suma pe care ați petrecut angajarea el. Monedele pot fi obținute prin câștigarea luptei.

Ei bine, cu personajele sortate și tu, desigur, se pune întrebarea cum de arme. La urma urmei, la fel nu poate fi eroii nostri pentru a lupta cu mainile goale! Joc online Lumea волшебников ΙΙ позволяет fiecare soldat în lupta pentru a lua arma, scut, amuleta și două pergamentele. Mage poate lua scutul, amuleta, șase suluri. Fiecare rasa se bazează armele. Acest lucru, de exemplu, spiriduși - cuțite, săbii, pentru elfii - arcuri și arbalete, etc § Armă are propriile parametri. Și anume, a crescut de protecție șoc, magie foc, greutate, preț. Există, de asemenea, o varietate de placi. Ele pot fi realizate din lemn, fier, bronz, etc etc Poti juca jocul online W i zards Mondial ΙΙ , folosind lucrurile s-au așteptare trofeu (monștri scut, stick de magie). Apropo, nu uitați că, după fiecare armament bătălie purtată de 1%. Deci lucruri din timp în timp necesită reparații.

Acum, că ne-am confruntat cu arma, puteți introduce în condiții de siguranță în arena de luptă. Jocul are mai multe tipuri de lupte. Această formare lupta un duel și duel pentru a finaliza victoria. Joaca W i zards Mondial ΙΙ nevoie pridelnyh prudență observare. Amintiți-vă că, chiar dacă gardienii vigilenți, orasul poate pătrunde monștri. Fii gata să lupte în orice moment, pentru că aceste creaturi rele și viclene te pot ataca oriunde.

Probabil deja gandit pentru a juca jocul W i zards Mondial Ι & Iota , on-line va fi plictisitor și nu este nimic altceva decât o luptă fără sfârșit. Mă grăbesc să vă asigur că nu este așa! Lume волшебников ΙΙ играть foarte interesant. Jocul nu este monoton! Puteți găsi o varietate de activități interesante. Puteți crea propriile clanuri (condiție de aplicare este titlul de Baron sau mai mare) sau se alăture celor existente. Poate că te-a lovit săgeata lui Cupidon și vrei să te căsătorești? Jocul vă oferă flexibilitatea. Sacrament de căsătorie se face funcționarii templu. Sau poate doriți pentru a îmbunătăți situația dumneavoastră financiară. Nici o problema! Puteți merge să lucreze în slujba păcii. Alegeți unul dintre posturile vacante disponibile și du-te! Doar a vrut să facă pe cineva se simtă bine? Ce probleme? Jocul permite jucătorilor să facă schimb de cadouri. Apropo, nu uita, de asemenea, despre un astfel de lucru ca angajament Index de pace. Te sfătuiesc să urmați IPM, pentru că v-ar dori să primească o promovare lunar de la City Hall? Nu este suficient de aventură? Vrei mai mult adrenalina? Atunci vei umbla în căutarea. Această zonă la marginea orașului dens populate de monștri. Lupta, veți câștiga comorile lor suplimentare, atunci vă puteți întoarce în siguranță în oraș printr-un portal magic.

Ei bine? Sper că ați înțeles acum că ți-e dor chiar nu au. Vino verifica și asigurați-vă că te W i zards Mondial ΙΙ joacă foarte interesant și incitant. Veti experimenta o gamă vibrant și diversă de sentimente în această lume magică! Într-adevăr, datorită jocului nu se bucura doar de aventura si sa se simta ca un lider militar real și strateg. Tren armata ta și abilitățile militare, în timp ce stabili faptele! Putem doar doresc noroc în atingerea scopurilor tale! Du-te pentru ea!

 

De înregistrare on-line Expertul mondial