Marcaje

WolfTeam

Nume alternative: Wolven Ordine

WolfTeam Wolf echipa - este multiplayer online, original, first-person shooter-ul creat în 3D. Acest joc este gratuit, aveți nevoie doar de cont. Printre jocuri online, de diferite tipuri, nu sunt atât de puține MMOFPS, Wolf echipă și să se joace unul dintre ei. Numele în sine WolfTeam Wolf echipa ne spune ce stil de joc creat. De asemenea, se distinge de multe alte shootere online, destul de original storyline acest joc on-line și de caracteristicile sale. În poveste, există un număr de oameni care la poate se va transforma în lupi și înapoi, păstrarea mintea umană și sociabilitate. Dintre aceste persoane, și a fost format Wolf echipa.

Și în schimbarea formele de "om-lup" jucător (echipa) oferă domeniul de aplicare pentru operațiuni de luptă, din moment ce astfel de oportunități el are mult mai multe opțiuni în a construi o strategie de război. Acest lucru face jocul on-line WolfTeam Wolf echipa este foarte interesant, pentru că, pe de o parte, arsenal suficient de mare de arme furnizate "latura umană" a personajului, permite atacuri de la distanță. Pe de altă parte, Werewolf avantaj în forță, viteză și îndemânare, în contrast cu acțiune de la o distanță sigură. Printre altele, permite caracterul vârcolac înfățișare a urca pe pereti. Vârcolaci sunt soiuri, fiecare dintre care are propriile sale caracteristici: paza lup gheață, umbră, Berserker, etc

Desigur, o mulțime de atenție în acest joc on-line plătite la arsenalul de arme caracterului. După cum sa menționat deja, arma poate fi utilizat numai în cazul în care vă aflați într-o formă umană. Braț la începutul jocului echipa minim posibil (și necesar) WolfTeam Wolf, în acest scop, va avea o anumită cantitate de aur. În timpul jocului, care efectuează o varietate de misiuni de luptă și, astfel, extragerea mijloace, arme vor fi disponibile, precum și a juca acest joc și să-l ca o recompensă. Diferite arme de asalt, au variat de arme, pistoale și grenade puteți obține și alege pe cel care ai vrut. Unele arme se poate modifica chiar, îmbunătățirea parametrilor săi. De asemenea, rețineți elementele care adauga caracter pentru a forța WolfTeam Wolf echipă: rucsacuri, tatuaje, accoutrements.

În scopul de a începe să joci jocul on-line să se înregistreze. Alăturați-vă în jocul echipei Wolf este după cum urmează. Pe pagina de joc, faceți clic pe Înregistrare gratuit. După confirmarea că specificați datele (jocuri, descărcarea și înregistrare este gratuit), urmați instrucțiunile care apar pe ecran pentru a începe jocul și începeți să jucați WolfTeam distracție.

Mergând în joc, trebuie să selectați teritoriu și regiunea, introduceți apelul. Indicativul - este numele tău în joc on-line WolfTeam Wolf echipa. Rețineți că un singur cont poate avea numai un singur apel. Acest lucru necesită înregistrare. Acum este momentul să se alăture jucătorilor echipei de alegerea ta.

Joc WolfTeam Wolf jucătorii aleși sunt on-line confruntare între două echipe de jucători. Există câteva moduri de joc interesant: "meci de moarte" - un joc de a distruge numărul maxim de jucători ai echipei adverse într-o perioadă limitată de timp. În acest mod, există variații, de exemplu, puteți seta o limită cu privire la armele folosite in lupta. Mod "Destroyer" - o echipă plantează o bombă de la locul desemnat, al doilea - incearca sa-l evite sau neutralizeaza-l. În diverse cazuri, a permis transformarea jucători în oameni sau Wolves.

"Cuceritorul" are trei moduri diferite, dar toate au un singur scop - pentru a capta cel mai mare număr de baze fixe, pentru o perioadă limitată de timp.

Deci juca Wolf echipa va fi interesant pentru fanii de shootere online, dinamice. Jocul are o grafică 3D de înaltă calitate, o mare varietate de arme, imbunatateste pe tot parcursul jocului, lupta împotriva diferitelor opțiuni, și numai mintea ta și curajul de a juca și va ajuta să supraviețuiască într-o luptă de moarte care, în acest joc on-line abunda.

Începe să joci azi și nu veți regreta!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more