Marcaje

Woozworld

Nume alternative: Woozworld

Joc Woozworld - este un joc de browser MMO bazat pe lumea virtuală în continuă evoluție proiectat pentru adolescenți (cu vârsta cuprinsă între 9-14 ani). În Woozworld on-line adolescentii pot crea condiții de siguranță propria lor univers, joacă, și să comunice unul cu celălalt. Jocul are o funcție de creatie, precum si sute de jocuri bazate pe seria de populare pentru copii.

Înainte de a juca Woozworld, asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, placă video - 128MB. Alăturați-vă în joc Woozworld nu va lua o mulțime de timp și ușor:

1.                   Pe pagina de pornire a alege opțiunea de a "se alăture";

2.                   Introduceți data dvs. de naștere,

3.                   Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

4.                   Introduceți o parolă sigură și repeta;

5.                   Selectați "juca", și Woozworld înregistrare este de peste.

Joc Woozworld este o lume MMO on-line, care este disponibil pentru copiii de la 9 la 14 ani. Jocul oferă tinerilor posibilitatea de a construi lumea lor individuale, jocuri, și de a comunica cu alți prieteni. Jocul are caracteristici originale și o mulțime de jocuri, cum ar fi celebrul serial TV pentru copii.

Woozworld on-line dă fiecare jucător posibilitatea de a proiecta caracterul său cu numeroase accesorii pentru dezvoltarea imaginii și schimba complet lumea. Jucătorii pot face alegerea lor de caracter Woozworld on-line și se bucură de o gamă largă de jocuri, precum și un număr uimitor de video. În plus, fiecare copil poate comunica cu prietenii lui / ei de a participa la Spellz lupte pentru a efectua diferite sarcini. Jucătorii pot câștiga, de asemenea, puncte care pot fi folosite pentru a cumpăra diverse obiecte în joc Woozworld.

Părinții nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța copiilor lor, pentru că jocul este absolut sigur pentru psihicul copilului.

Dacă jucătorii semnat la Woozworld on-line , ei vor beneficia de mai multe avantaje. Universitatea este moneda care este utilizat exclusiv de către abonați Woozworld on-line . În plus, ele vor fi oferite acces la accesorii la modă și piese de îmbrăcăminte pe care le pot utiliza pentru a îmbunătăți aspectul caracterelor lor. Abonații au ocazia unică de a profita de instituțiile de învățământ superior, care sunt date de ei în fiecare săptămână!

Woozworld va juca și vă veți da seama că jocul permite fiecărui membru de a dezvolta propria lor lume, prin utilizarea imaginatia lor. Jucătorii pot decide, de asemenea, dacă acestea sunt interesate în colaborare cu alți prieteni și rezidenți Woozworld on-line . Decizia de a pune ușa și prin distribuirea de scopul lor specific, jucătorii au posibilitatea de a crea propriile lumi exact așa cum doresc.

Ar trebui să lăsați copiii să-și dezvolte creativitatea lor pentru a crea o lume unica Woozworld on-line . Woozworld este axat pe oferirea de cele mai bune servicii pentru a membrilor săi, astfel încât nu va fi nici funcții dăunătoare în joc. Copilul dumneavoastră ar trebui să încerce, și veți vedea că el / ea va juca Woozworld în mod constant!

În Woozworld on-line fiecare jucător poate crea o lume bazată pe imaginația și alege dacă el sau ea vrea să-l împărtășească cu prietenii lor și alți locuitori ai jocului Woozworld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more