Marcaje

Lumea războaielor Blitz

Nume alternative: WoWS Blitz, Lumea Battle Blitz Boats

Game World of Warships Blitz este un proiect mult așteptat.

Încă o dată, compania Wargaming Group sa remarcat prin faptul că a mulțumit fanilor luptelor maritime cu o jucărie numită World of Warships Blitz. Dacă ați jucat versiunea computerului, veți fi plăcut surprinși de cât de priceput au abordat autorii adaptarea la Android.

Sudy de modul în care proiectul câștigă rapid popularitate, putem spune cu încredere că în curând va lua unul dintre primele locuri în clasamentul de jucării cult. La World of Warships descărcare Blitz, nu aveți nevoie de ceva special, și se va confrunta cu modelul de telefon cu versiunea sistemului de operare de la 4. 4 și mai sus, precum și cu un loc liber sub instalația de 59 M.

Există încă o oportunitate de a descărca World of Warships Blitz pe calculator, astfel încât nimeni să nu fie lăsat afară.

Features of management.

Dacă comparați versiunile de dispozitive mobile și de computere, atunci în primele hărți ale zonei sunt reduse semnificativ pentru comoditate, deoarece va trebui să jucați pe un mic ecran. Modul de control pe ecranul tactil diferă în diferitele sale colțuri, există butoane speciale. În partea din stânga jos este navigarea. Dacă faceți clic pe una dintre săgeți, setați cursul la dreapta / stânga sau înapoi / înainte. Faceți clic pe săgeată o dată, iar nava va pluti. Dacă este apăsat din nou, accelerează. Ceea ce este convenabil este că nu trebuie să fie fixate cu o forță constantă. Este suficient să dați o comandă și puteți face alte manipulări.

În colțul din dreapta jos al crucii, este indicată comanda pentru fotografiere, iar binoclurile reprezintă o aproximare. În mijlocul icoanelor sculei și reparații. Colțul din dreapta sus este ocupat de icoana cu schimbarea armei, în harta stângă a terenului, iar în mijloc vedem amploarea progreselor bătăliilor. Deoarece toate acestea au dimensiuni mici, transluciditate și inteligibilitate intuitivă, pentru o jucărie atât de mare pe scară largă, acesta este un plus mare.

Gamesplay.

În plus, jocul World of Warships Blitz oferă:

La fel ca în versiunea pentru calculator, World of Warships Blitz jocul în versiunea mobilă oferă modurile PvP și PvE.

  • O selecție vastă de 90 de nave aparținând unor țări diferite
  • Cu se luptă în apele din Arctica, Oceanul Atlantic și Pacific
  • Diversitatea de arme
  • Pomparea continuă a navelor Mai mult de un mod de luptă: single, team, corporate, rank
  • Aphas pentru realizări și victorii
S-a menționat deja că alegerea hărților este imensă, însă acestea au fost reduse cu aproximativ o treime, astfel încât acestea nu trebuie să traverseze suprafețele pustii ale suprafeței apei de prea mult timp pe drumul către locul principal al evenimentelor. De asemenea, dacă jucați PvP, jucătorii pot fi grupați în grupuri de câte 7 participanți. În rest, totul este similar cu cumpărarea navelor, pomparea lor, participarea la misiuni, misiuni și alte evenimente. Pentru aceasta, desigur, oferă premii și bonusuri valoroase. În plus față de premiile pentru participarea la lupte, WoWS Blitz a oferit și alte surprize plăcute. De exemplu, dacă în timpul săptămânii în care ați vizitat jucăria zilnic, obțineți un cont premium timp de trei zile.

Pentru fanii jocurilor de actiune va fi interesant de experimentat acest proiect, mai ales daca sunt familiarizati cu alte lucrari ale dezvoltatorului (tancuri si avioane). El atrage, de asemenea, pe cei care au adus în mod repetat în nave de luptă pe monitoare de calculator mari. Este mai ușor pentru ei să determine setul de nave pentru flota lor (distrugătoare, crucișătoare, nave de luptă) și modul lor de pompare. Începătorii vor descoperi un câmp imens de cercetare pentru a determina calitățile fiecărei nave în luptă.

Te care a reușit să testeze jocul, oferă o evaluare unică pozitivă. De asemenea, în favoarea sa este faptul că lansarea constantă a actualizărilor și corectarea activă a erorilor posibile de către dezvoltatori.

 

World of Warships Blitz Descărcare gratuită