Marcaje

World of Battles

Nume alternative: WORLD OF Battls

Joc online World of Battles - o dependență joc gratuit, multiplayer online de strategie, care vă oferă o lupte cu adevărat spectaculoase în timp real între 9 curse: cavaleri, elfi, pitici, Amazoane, zverolyud'mi, barbari, elfi întuneric, orci și strigoi. Mondial de Lupte jocuri online datorită graficii sale excelente, unități de detaliate și bătălii masive se va face cu adevarat sa te simti comandant.
Mondial de Lupte Pentru a vă juca trebuie să se alăture World of Battles joc si descarca jocul pe computer. Va rugam sa completati campurile de înregistrare pentru a crea un cont pe site-ul.
1. Introduceți joc de autentificare (numele pe care le va învăța pe forumuri).
2. Parola noua cunoscut doar de tine.
3. Adresa dvs. de e-mail.
4. du-te verifica că nu ești un bot.

Când Registrul Mondial de Lupte peste pentru a juca jocul on-line Lumea de Lupte Ai nevoie de a instala clientul jocului (care este, imediat jocul în sine) la computer:
1. Vă rugăm să faceți clic pe "Client Download" pentru a descărca un fișier special "World of Battles downloader».
2. Când încărcați dosarul este complet, el a alerga și Mondial de Lupte joc on-line va începe descărcarea pe computer.
3. După descărcarea jocul vă va solicita să accepte cerințele de licențiere pentru instalarea finală a World of Battles.

Pentru a juca World of Battles Computerul trebuie să îndeplinească următoarele cerințe de sistem:
CPU: Intel Pentium 3 aprilie Ghz, AMD Athlon 3000 +
RAM: 2048MB
VGA: NVIDIA GeForce 6600GT sau ATI Radeon X1600, 128 MB
DX: DirectX 9. 0 (2008 martie)
Sistem de operare: Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7
Internet: 512 kbps
Puteți continua, acum, pentru o descriere mai detaliată a raselor, pentru care va fi capabil să joace jocul World of Battles on-line. Toate acestea sunt împărțite în trei facțiuni: Bun, rău, Neutralitate.
Bine ai venit
Knights. În ciuda angajamentului său de partea bună, Cavalerii de oțel Roses arate prea multe ori aroganța lor față de ceilalți, chiar și rase aliate. Cu toate acestea, ea poate fi meritat, pentru că împotriva lor cavaleresc cavaleriei puțini care pot supraviețui.
Elfi. Împărțite în două grupe, care pot fi numite elfi lemn elfi și aristocrați. În viața civilă, aceste triburi destul de răspândite, dar în lupta împotriva inamicului comun este un aliaj de arcași pădure mortale flexibile și rapide de cavalerie elfi aristocrați.
Dwarves. Luptă puternică și maturate de națiuni. Nu de mult te avantajeaza alte rase, probabil datorită faptului că cei care caută pentru o gnomi mare. Cu toate acestea, gnomii sunt mereu deschise pentru comerțul cu materii prime. Dar bogăția lor principal este lupta de vehicule și ei nu sunt într-o grabă de a împărtăși.
Neutralitatea:
Beastmen. Persoane misterioase, care este o uniune de triburi minotauri, centauri și Volkolakov. Au fost create de experți vechi pentru distracție și s-au răzvrătit împotriva stăpânii lor crude. Prin urmare, neîncrederea de alte rase. Au o legătură misterioasă cu natura.
Barbara. Ele sunt o triburi disparate cu diferite credințe și ocupație. Unele dintre acestea sunt angajate în jafuri, alții comerț, și alții - protecția frontierelor. În ciuda diferențelor de armată, împreună cu trupele alegeri flexibile.
Amazon. Warriors, care a scăpat de la prejudecățile bărbaților despre locul femeilor în această lume. Hărțuirea de către Cavalerii temperat această națiune și predeterminate stilul lor de viață nomad. Privind înapoi pe ea, puteți înțelege cruzimea lor de oameni.
Evil
Elfilor Intunecati. Ucigași de curse mândru. În cazul în care alte rase sunt întotdeauna în condiții dificile să se bazeze pe ajutorul prietenos și de ajutor reciproc, elfilor intunecati au numărat întotdeauna pe trădare și josnicia. Ei știu că un copil traieste intr-o atmosfera de intrigi și merrymaking sângeros și uciderea coleg nu este mai mult decât o parte de selecție naturală.
Orci. Războinici nepoliticos și straniu, care aproape nu se simt dureri din cauza rănilor sale. Orcii se nasc cu convingerea deplină că totul este verde în această lume le aparține, care în mod natural nu-mi place de alte rase, a caror voalat pajiști de iarbă verde. Salvează numai prostia înnăscută de ORC - pentru care orcii raiduri limitate la vecini. Dar apariția de un lider puternic și relativ inteligent poate schimba totul.
Undead. Odată ce mai puternic cursa, care a pierdut Dumnezeul său în războiul împotriva forțelor de bun. Dar complet distruge strigoi este aproape imposibil, deoarece oamenii din această lume vor muri întotdeauna, și continuarea războaielor sângeroase strigoi este doar la mână.
Total Mondial fiecare rasă de Lupte online, are 16 tipuri de unități de luptă, așa că nu vă simțiți restricțiile stabilite de trupe. Mai ales pentru că vă puteți îmbunătăți întotdeauna soldații săi modificarea echipamentului lor, care apare, de asemenea, pe aspectul lor.
Joaca Lumea on-line joc de lupte ca toti fanii de strategie și tactică, deoarece pentru a câștiga câteva bătălii pentru a colecta o armată puternică. Garanție a victoriei este combinația potrivită de atacuri rapide de cavalerie, o apărare competent, susținută de unități de infanterie, înconjurat de flancul inamicului și spate.
Mondial de Lupte joc on-line - este o lume virtuală necesită vărsare de sânge constant! Bine ați venit la Lumea de Lupte! Lume de World of Battles verifica așteptare pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more