Marcaje

World of Dragons

Nume alternative: World of Dragons

Mondial a Dragons on-line - este fantezie joc multiplayer axat pe modelul de bătălii aeriene free-to -play.

În lumea vasta în care a condus anterior de trei dragoni, nu a fost un incident. Unul dintre ei a vrut să pună mâna pe putere în labele lor. Celelalte două, care în mod natural, spre deosebire de astfel de încăpățânare și a făcut tot ce este posibil pentru a dezamorsa insolent. Povestea spune că Dieblo a fost închis într-o altă dimensiune, și Asuryan Fireana și un somn adânc. Dar nimic nu este etern. Această situație sa schimbat în timp. Dragoni de dormit au fost nevoiți să se trezească pentru că locuitorii lumii simțit în mod clar abordarea momentul Dieblo periculos poate ieși din închisoare. Și pentru un astfel de eveniment cu siguranță, trebuie să se pregătească. Calm în lume încălcat diferite bătălii și lupta de părțile aflate în conflict. Idilă odinioară scufundat în timpul verii. Acum, toată lumea se smulge mai mari pentru tine cea mai gustoasă piesa. Deci, lupta pentru teritoriu aici banal.

Pentru a reda Mondial a Dragons , ar trebui să descărcați și să instalați jocul pe computer. Cu toate acestea, înainte de a semna pentru acest joc Mondial a Dragons . Creează un cont este foarte simpla. Trebuie să introduceți o adresă de e-mail care va servi ca nume de utilizator și o parolă pentru a fi capabil de a veni cu următoarea sign-in. Mondial a Dragons de înregistrare presupune acordul dvs. cu regulile jocului, așa că ține minte că apăsarea butonului vă confirma acceptarea Termenilor de utilizare.

Check out cerințele de sistem necesare. Prezența unor parametri, cum ar fi sistemul de operare pentru Windows XP / pentru Windows 7, procesorul Intel ; dual Core 2,1 X , memorie RAM 1 Gb [ _2_] și placa video cu 256 Mb memorie și să sprijine DirectX 9. 0 c furniza gameplay fără frânare.

Să vedem, ce pot să placă jocul Mondial a Dragons . În primul rând, aceasta este o plăcută frumos la graficul de ochi, și în al doilea rând, un sunet relevant, în al treilea rând, gameplay-ul simplu. În plus față de lumea misterioasă puteți câștiga capacitatea de a efectua o mare varietate de quest-uri ca locații de pe pământ și din temnite plus participa in luptele mari care apar în spațiul aerian. Vă veți bucura, de asemenea, clasa selectată cu timp permite o creștere în linie automate de specializare, și lor într-adevăr foarte mult. Rețineți că la început ai nevoie pentru a decide ce parte vrei să lupți. Există doar două. O rasă care a divizat vstrechayutsya Demon Kaebi, zverolyudey Sinkong, Halfingov, elfi locale Azra, vârcolaci Shady, oameni Oriana. Patru clase disponibile. Ei bine în valoare cântărește tot înainte de a face o alegere. După fiecare clasă în felul său unic. Asta este, fiecare are propriile sale caracteristici, avantaje și dezavantaje. Joaca jocul Mondial a Dragons Vei conduce un erou, al cărui aspect inițial se formează înșiși. World of Dragons joc on-line vă permite să alegeți cele mai mici caracteristici faciale, ceea ce înseamnă că nimeni altcineva nu va dori.

În ceea ce privește principalele chips-uri joc - dragoni, acolo nu trebuie să exercite un efort mai mic decât timpul de dezvoltare a caracterului. La urma urmei, trebuie să pompa animalele de companie de la nașterea sa dintr-un ou și atâta timp cât nu se transforme într-o puternică luptă animal. Pe umerii tăi se află grijă de întreținerea și educația de montare. Va veni momentul în care va fi capabil să stea pe spate, fiind pe deplin convins că elevul nu vă va dezamăgi. Este demn de menționat faptul că plimbare poate nu numai reptile. Mondial a Dragons poți să te joci cu alte mounts. De exemplu, cu aripi unicorni panteră zburatoare nu sunt mai puțin eficiente în luptă.

În ciuda faptului că World of Dragons joc axat pe iubitorii de PvP-lupte, puteți alege și o ocupație pașnică. La urma urmei, care au nevoie pentru a crea aceleași haine, arme, bijuterii, diverse potiuni. De altfel, cu privire la lucrurile necesare au dobândit prin misiuni sau a cumpărat într-un magazin special.

Dragi aventurieri, World Dragons Online este în așteptare pentru tine! Dacă vă atrage și atrage viață ocupat activ, pur și simplu nu va rămâne dezamăgit. Lăsați-vă în dinamica fascinante ale evenimentelor și să uitați plictiseala pentru totdeauna! Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more