Marcaje

World of Warcraft

Nume alternative: WOW

World of Warcraft on-line - acest lucru este un joc masiv multiplayer online role-playing (MMORPG), în care explora o lume misterioasă plină de magie și de aventură. Acesta este un joc în care toată lumea poate fi un erou.

Pentru a intra în joc aveți nevoie pentru a trece World of Warcraft de înregistrare on-line: în fereastra care se deschide introduceți e-mail și parola. Alăturați-vă World of Warcraft pe acest principiu este terminat, vă puteți conecta în joc și începe să creeze svogo caracter.

În World of Warcraft joc online, puteți crea pentru tine câteva personaje care vă va permite să încercați diverse combinații de anumite rase și clase. Să ne uităm la procesul de creare a personajului tău viitor: în primul rând aveți nevoie pentru a alege o lume de jocuri de noroc în cazul în care va juca (lumi stil diferit de joc) este:

PvE (Player vs inamic) - lume joc obișnuit;

PvP (Player vs player) - lumea pentru jucătorii care sunt în căutarea pentru rivalitate;

PvE-RP (player versus dușmani, joc de rol) - lumea în care să acționeze rolul și lupte între jucători trebuie să fie convenite de ambele părți;

PvP-RP (jucător vs player, joc de rol) - analog PvP normale, în cazul în care se permite lupte între diferitele facțiuni în performanță rol.

Mai mult, în jocul World of Warcraft on-line, trebuie să alegeți: Race, gen, clasa și numele personajului tău. Dincolo de faptul că, încă va fi funcții disponibile, cum ar fi schimbări în aspectul și de transformare.

Hai sa vorbim despre Races:

Ele în acest proiect - 12, care determină aspectul general al personajelor, și să dea beneficii speciale în formă de abilitati rasiale, precum și legat de una dintre cele două facțiuni: Alianței sau Hoarda.

Alliance - în această fracțiune cursa de intrare, cum ar fi Worgen, Draenei, pitici, gnomi, Oamenii și Night Elfii;

Horde - în această fracțiune cursa de intrare, cum ar fi spiriduși, Blood Elves, orci, Tauren, trolii și Forsaken (înviat din morți.)

După ce ați decis pe Faction și Race, alege clasa persană, care va depinde de capacitatea lui în această lume skazachno. În jocul World of Warcraft on-line de clasă există 3 roluri principale: Rezervoare, vindecători și soldați și 10 clase cursă: Warrior, Paladin, Hunter, Rogue, Priest, Death Knight, Shaman, Mage, Warlock și druizi. Dar tineti cont de faptul că nu toate clasele sunt disponibile pentru fiecare rasă, iar în cazul în care înainte de a vă va fi dat posibilitatea de a alege între rasă și de clasă specific, atunci da clasa de prioritate.

Acum puteti crea aspectul personajului: de gen (care are o diferență pur estetic), optând pentru o caracteristici externe speciale, cum ar fi de exemplu, tatuaje, cercei, păr, etc etc În acest sens, crearea de caractere se termină, rămâne doar să-l atribui un nume.

Acum, despre jocul în sine. Are personajul tău la începutul jocului, există clasa de mai multe abilități primare svogo, ci pentru a juca jocul World of Warcraft on-line, cu dezvoltarea, va fi capabil de a descoperi altele noi.

În joc World of Warcraft, vă pot da caracter svogo abilități unice, grație talentului și caracterul. Talentele permite personajul să se specializeze în anumite abilități, și simboluri (creat alte personaje care posedă semnul unei profesii) va consolida nu numai abilitățile lor existente, dar, de asemenea, pentru a adăuga efecte noi pentru a le.

Juca on-line joc World of Warcraft, va trebui să călătorească în Azeroth, unde trăiesc o varietate de creaturi fabuloase și caractere. Vă va efectua o varietate de sarcini, care sunt împărțite în mai multe categorii: General (cele mai frecvente), Group (mai convențional complicat) în temniță (locuri înfiorător și monștri periculoase). Și apoi există locuri de muncă în raiduri modul eroic, PvP și zilnic. Ia un loc de muncă, puteți avea caractere non-player, sau de a folosi elemente și obiecte. World of Warcraft joc vă permite, după lupta cu monstrii, în caz de victorie, trage-le cu o varietate de obiecte magice, care poate fi pus în una din băncile pentru păstrarea în siguranță.

Juca World of Warcraft poate fi ca mine, și cu prietenii, de a crea grupuri, se alăture în Guild, precum și cumpere și să vândă produse în casa de licitație ...

În general, acest joc este foarte extinsă și poate fi un timp foarte lung pentru a descrie, și du-te prin înregistrarea în joc World of Warcraft, veți putea vedea totul și să încerce să joace World of Warcraft!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more