Marcaje

Lumea de avioane de război

Nume alternative: WORLD OF varpleyns, wowp, cuvânt de varpleyns

Mondial a Warplanes on-line - gratuit joc multiplayer bazat pe browser-ul de subiecte militare, evenimentele care se desfășoară în timp real. Vă sunt transportate în ore tulburi al doilea război mondial. Compania Wargaming . Net , creatorul proiectului, oferă utilizatorilor un adevărat captivantă MMO-shooter, dedicat 30 de ani de aviație - 50 de ani. Stând în spatele roții de păsări de fier, să luați parte la marile bătălii care au loc în aer. Nu puteți folosi același plan, și sute întregi. În timp ce fiecare dintre ele are propriile caracteristici, arme și abilități. Aflați cum de a gestiona diferite tipuri de aeronave, iar jocul WOW va juca pentru tine toate culorile. Veti după toate șansele de a câștiga supremația în întinderea cerului!

Înainte de a juca Mondial a Warplanes , trebuie să vă asigurați că sistemul dumneavoastră îndeplinește următoarele cerințe minime de sistem: Sistem de operare pentru Windows [_2_ ] XP , Vista , 7, procesor ( CPU ): 2. 2 compatibilitate GHz DirectX 9. 0 c ; grafică GeForce 7600 GT sau ATI X 1600; extensie 1024, inaltime 720 pixeli și 2 GB de RAM. Intrați în vremuri istorice, vă va ajuta să Mondial a Warplanes de înregistrare. Creare cont nu este dificil. Trebuie doar să completați în câteva domenii: numele jucătorului, adresa de e-mail, parola, parola repetiție, caracterele din imagine. Țineți minte că faptul de a crea un cont, sunteți de acord cu termenii acordului.

Deci, ai început Mondial a Warplanes juca și, desigur, într-adevăr e de mirare ceea ce este ceea ce. Vi se va cere pentru a alege din patru clase de vehicule. Acest singur motor luptători (ușoare, eficiente în dogfights), luptător cu două motoare (greu, foarte periculos, cu arme puternice), atac (cunoscut ca vanatori sol obiective), si pe baza de operator de transport luptător (cale de mijloc între lumină și luptători grele). Toate au caracteristici unice care au mai multe opțiuni de arme, și se pot comporta diferit în luptă. Se simt mai mult și mai multe avioane de aer noi de conducere superputeri - se va stârni plăcere de nedescris! După ce face o alegere, ar trebui să adere la una dintre echipele. Gamerii sunt împărțite în două echipe pentru a lupta între ei. În plus, fiecare echipa are o bază de teren. Este distrugerea bazelor inamice va însemna victoria. Succesul este marcat de acumularea de experiență și de credite, care sunt apoi folosite la discretie. De exemplu, studiile pe noul ambalaj sau module suplimentare.

Aeronave Campionat Militar necesită constantă de pompare prietenii tăi cu pene. După toate echipamentele este structurat pe nivele. Deci, începe cu gameplay-ul de hangarul în care aeronava este în valoare de primele trei nivel. Da, deja încercarea de a gestiona primul lor avion, poate primitiv, veti simti cum poartă repede de joc. Dar toată distracția este încă să vină! Puteți începe destul de repede. Este suficient pentru a studia o serie de trucuri pentru a lupta în condiții de egalitate cu inamicii teribile.

In etapa PTA propus modul de "excelență". Dar acest lucru nu este limita și, eventual, dezvoltatorii vor încerca să vă surprindă prin adăugarea de noi moduri. Astfel încât în ​​viitorul apropiat urmează să se conecteze modul interesant numit "Escorta", ceea ce implică roboții de grup de sprijin bombardiere la țintă. Este vorba despre perspectivele pentru fiecare utilizator, în același timp, dacă ești doar un începător, va face obiectul unui regim special de instruire.

Joc Mondial a Warplanes în măsură să vă rog infinit evenimente dinamice exercitarea de neuitat a inamicului, luptele rapide, cald și o cantitate mare de aeronave disponibile. Da o nota toate apreciat! Să joc va aduce emoții pozitive doar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more