Marcaje

World of Warships

Nume alternative: World of Warships

World of Warships Strategia de client

Besplatny MMO-shooter subiecte militare, care permite participanților la evenimentele tumultoase din începutul secolului XX, să se lanseze într-o călătorie incitantă. Acest joc este o continuare a celebrei serii de compania Wargaming. nr. Grand luptă epic impresionând chiar și utilizatorii experimentați. Pentru a vyborot întâietate între adversari demni, trebuie să dezvolte tactici atent cu pricepere planul de fiecare pas. Amintiți-vă că în această lume tulbure poate fi orice și atacurile de flancare, și ambuscadă bruscă și ciocniri violente deschise. Trebuie sa exercite o mare curaj și ingeniozitate, precum și ca fiind un lider înțelept o flotă mare World of Warships. Hai! Sunteți de așteptare pentru evenimente interesante!

Dlya pentru a juca în lumea navelor militare Calculatorul dumneavoastră trebuie să îndeplinească următoarele cerințe minime de sistem:

  • operatsionnaya Windows 2000 / XP / Vista / 7,
  • protsessor 2. 2 GHz
  • videokarta nivelul GeForce 7600GTili ATIX1600;
  • Ecranul
  • rasshirenie 1024, înălțime 720 pixeli;
  • ne mai puțin de 2 GB de memorie RAM.

World of Warships înregistrării vă va duce Nave de luptă pe un spațiu pe mare. Cu toate acestea, dacă aveți deja un cont la unul dintre proiectele Wargaming. net, re-crea nu este necesar. Poti sa te duci cu un cont existent. Dar, în caz contrar, acesta nu a fost încă să completeze câteva rânduri: numele jucătorului, parola, adresa de e-mail. Țineți minte că regulile jocului lumii World of Warships, trebuie să acceptați în totalitate. Din moment ce au devenit un ocupant legitim al lumii incredibil ar trebui să fie familiarizați cu principalele sale elemente. Alegerea jucătorilor au oferit nave diferite. Acestea diferă de puterea de foc, viteza, armura și putere. Vor fi accesibile unor astfel de clase:

  1. avianostsy - au capacitatea de a oferi suport de la distanță de aer. În această sarcină dificilă de a le ajuta numeroase aeronave legături punte;
  2. kreysery și nave de luptă - diferite de putere și greutate. Acestea oferă o lovitură directă salve mortale. Nu e de mirare că se tem chiar și cele mai tari nave;
  3. esmintsy - dimensiuni mici, nave iuti, care sunt foarte eficiente în atacuri de grup. Nici adversarul nu va sta o confruntare cu ei, nu poartă în jos, în același timp, la capelă.

No Nu crezi că inamicul poate fi învins, folosind un anumit tip de nave. Numai cooperarea cu aliații este cheia pentru rezultatul dorit. După cum se spune, unul pentru toți și toți pentru unul! Ajuta echipa a obține victoria, experiența este un sentiment impetuos de succes!

Kak în proiectele anterioare, World of Tanks și World of avioane de razboi, jocul permite jucatorilor Nave de luptă să folosească credite, câștiga de aur și de experiență. Fiecare este marcat de atribuire dvs. de realizare. Iar aceasta înseamnă că viitorul tău este literalmente în mâinile tale! Cu atât mai bogat ești, cu atât mai mult va putea permite. Dupa imbunatatirea navelor este costisitoare, precum și achiziționarea de module suplimentare s-a turnat întotdeauna o mulțime de bani.

World of Warships pentru a juca vei fi pe diferite hărți de luptă. Teritoriul jocului se întinde de la coasta Europei de Nord la arhipelagurile din Oceanul Pacific. Crede-mă, vei fi, în cazul în care chefuri! Punctul culminant este gameplay-ul și schimbarea condițiilor meteorologice. Va trebui să învețe să se adapteze la diferite cote, iar daca soarele straluceste la orizont - astfel încât acesta este un alt motiv pentru a se bucura de viata! Lumea de Nave de luptă dinamica încântare utilizatorilor evenimente, grafică frumoasă realiste, ușurința de management, capacitatea de a selecta stilul cel mai potrivit de joc. A se vedea pentru tine beneficiile acestui joc excelent! Lasa gameplay-ul vă va da o mulțime de emoții plăcute!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more